reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Mateusz zasypia ze smoczkiem,choć zdarza się bez. Jak się obudzi to mówię mu wywal dyducha i laduje gdziekolwiek i poprostu go chowam. W ciągu dnia używamy w awaryjnych sytuacjach, jak np. mocno się rozryczy. Ogólnie jest poza zasięgiem oczu i rączek,bo tak ciągle byłby w buzi.
dokładnie :tak::tak::tak:

A my juz po spacerku, teraz adaś spi w łóżeczku.
Dokonalismy nowego zakupu - nocnik. Mały siadał na niego, ale jak chciał kupę to blokada w tyłku. Ogólnie służył mu jako czapka. A jak ja usiadłam to WRZASK

reklama
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

My już też po imprezie. i wiecie co wam powiem poznalam w kościele Alusie od razu:tak: ciekawe czy ona mnie poznala:confused: Alusia masz śliczną córeczkę i bardzo grzeczną:tak:wogóle to z ciebie niezla kobitka jest:tak:ciekawa jestem czy wiesz która to bylam ja:confused: narazie się nie ujawniam:-Dzgadnij sama:tak:
hej :) no chyba cie poznalam, siedzieliscie 2 lawki przed nami a wasz synus mial taki jasne spodnie i kamizelke, prawdziwy mezczyzna :-) ty masz krótkie włosy i miałaś taka brazowa garsonke (napisz czy sie nie mylę)

A tak wogole to witam Was wszystkie. Przepraszam ze tak dlugo mnie nie bylo. W niedziele impreza, w poniedzialek wizyta u neurologa ( chce mi sie plakac :-() i jakos nie mialam nastroju na pisanie. Od jakiegoś czasu mam straszne zawroty głowy. w poniedzialek Lekarka po badaniu EEG powiedziala, ze wyniki sa zle, odczyt jest nieprawidlowy, może to być pozostalość po zapaleniu błędnika albo cos innego (tzn. guz). Może nie powinnam tego pisać, ale może się lepiej poczuję. Jak to będzie? Mam 21 lat... :-( ale dobra, nie moge sie przeciez uzalac nad sobą, wracam do nadrabiania zaleglości na BB. papapa :-)

Już wszystko poczytałam. Aleście tego napisały :p u nas smoczek jest tylko do zadań specjalnych przed snem, na spacerze i ogolnie jak jest za bardzo rozbrykana dla spokojności :) pisałyście o cebionie multi. mój lekarz tez przepisał to małej, miała strasznie intensywny (żółty) mocz i kupki. odparzała się koszmarnie. może będę faktycznie musiała jej kupic ten tran albo coś, chociaż przeziebiona była tylko raz jak żyje :D tyle dobrze, odpukac.

alusia misisz być dzielna i wierzyć że będzie wszystko ok:tak:jesteśmy z tobą;-)
no i jednak nie poznalaś mnie:-( jedyne co zgadlaś to to że mam krótkie wlosy:tak:a siedzsieliśmy tuż za wami Mateuszek calą mszę przespal:cool2: kojarzysz już:confused:

reklama
Do góry