reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Piszecie ze wasze dzieciaczki nie maja apetytu ostatnio.Angelka pierwsza drzemke miala o suchym pysku:-D to znaczy wypila tylko 100ml mleka rano.Na drugie miala jajecznice ale nie chciala.A w nocy tez sie przebudza i pewnie by grzdulnela flache mleka.Od jakiegos miesiaca daje jej mleko zanim sie poloze ale ja wiem czy to pomaga:confused:

Piszecie ze wasze dzieciaczki nie maja apetytu ostatnio.Angelka pierwsza drzemke miala o suchym pysku:-D to znaczy wypila tylko 100ml mleka rano.Na drugie miala jajecznice ale nie chciala.A w nocy tez sie przebudza i pewnie by grzdulnela flache mleka.Od jakiegos miesiaca daje jej mleko zanim sie poloze ale ja wiem czy to pomaga:confused:

wlansie pisalam o tym dokarmianiu na spiocha. u nas pomagalo, ale coz, jak moja gwiazda ostatnio nie chce, wiec szkoda mi marnowac mleka i wole dac wnocy

domyslam sie, ze wasze dzieci spia, skoro buszujecie po necie?

julitka dzis wstala po 7, wiec to jest juz jej 2 drzemka, ale o czasie, czyli juz sie troche uregulowala:tak::happy2:

dostalam niedawno Wodny swiat Kubusia...., ale nie rozpakowalalm jescze, bo chce to zrobic zniunia, zeby miala frajde:-)

kurcze, planuje jechac na zakupki zabawkowe do takiego duuzego sklepu, ale znow cos mi samochod szwankuje:-( juz sie nie moge doczekac, jak cos kupie malej nowego. dzis sobie uswiadomilam, ze ma chyba za malo zabawek:zawstydzona/y:

kurcze, planuje jechac na zakupki zabawkowe do takiego duuzego sklepu, ale znow cos mi samochod szwankuje:-( juz sie nie moge doczekac, jak cos kupie malej nowego. dzis sobie uswiadomilam, ze ma chyba za malo zabawek:zawstydzona/y:

ja bym też coś nowego kupiła, tylko ja już nie mam gdzie to trzymać:szok::tak:
Jutro planuję zrobić remament i powyrzucać te juz zniszczone

Agulka to jest najlepszy teledysk do sikania:-D [ame=http://pl.youtube.com/watch?v=foXy8gVKgog&feature=related]YouTube - Lenny Kravitz - I Belong to You[/ame]
Naomi nic mi nie mów o leniu,bo marzę żeby mały spał ze 4 godziny.

reklama
Cześć, laseczki. Już po drugim dniu w pracy. Dzisiaj po południu to nawet z Tymusiem się nie przywitałam, bo był tak padnięty, że zasnął po 17:00:-(

W pracy nadal miło, choć odczułam pierwsze szpileczki wbijane mi z niewinnym uśmiechem w plecki. Póki co stwierdziłam, że nie będę reagować, a różne "incydenty" obracam w żart. Ciekawe, kiedy wreszcie wszyscy odkryją karty?

Tak poza tym to muszę iść ogarnąć chałupkę, bo sajgon wokół. Małżonek mi nawala na polu sprzątania:baffled::-D

Do góry