reklama
dzien dobry
Witam nowe BaBony!!!!
Etka - brawo dla Bartusia.
Moje dziecko duzo potrafi w zasadzie ale na zawolanie rzadko pokazuje. Jak mu sie chce... a rzadko mu sie chce Nie wspomne ze ma-ma dalej nie mowi...czy powinnam sie martwic?:-(
Widze ze nastala era zabkowania, biegunek, infekcji...o rrrrrany. Ja zagladam wciaz w buzie stacha i nic nowego nie widze.
Zdrowka dla maluszkow!!!!!!!!!
No i jutro do Bolandii. W sumie sie ciesze bo bede samodzielna a nie zdana tylko na laske J..zreszta J mnie wnerwia i tyle.
Ale neta bede miala dopiero od 7 pazdz. bo musze tydzien u rodzicow pilnowac babci i kocurow.
To tyle....lece sie pakowac.
Witam nowe BaBony!!!!
Hmmm bardzo mi milo, dziekuje. Mialam prosic o jakies zdrowaski ale mi glupio bylo...Hrudzia nie zazdroszczę przygód Stasia ale się cieszę, że jesteście cali i zdrowi. A ta na marginesie, tylko nie mów nikomu. Zdrowaśkę zmówiłam za Wasz szczęśliwy pobyt i powrót
Etka - brawo dla Bartusia.
Moje dziecko duzo potrafi w zasadzie ale na zawolanie rzadko pokazuje. Jak mu sie chce... a rzadko mu sie chce Nie wspomne ze ma-ma dalej nie mowi...czy powinnam sie martwic?:-(
Widze ze nastala era zabkowania, biegunek, infekcji...o rrrrrany. Ja zagladam wciaz w buzie stacha i nic nowego nie widze.
Zdrowka dla maluszkow!!!!!!!!!
No i jutro do Bolandii. W sumie sie ciesze bo bede samodzielna a nie zdana tylko na laske J..zreszta J mnie wnerwia i tyle.
Ale neta bede miala dopiero od 7 pazdz. bo musze tydzien u rodzicow pilnowac babci i kocurow.
To tyle....lece sie pakowac.
U nas z tą mamą to tak samo no chyba że gdzieś przywali albo w ogólnie coś jest nie po jej myśli to wtedy leci do mnie i woła mama. Za to tata jest na okrągło M się cieszy a ja nie potrafię mu odbierać tej radości tłumacząc że ona na wiele różnych przedmiotów pokazuje i te wszystkie przedmioty nazywają się obecnie tata
donkat
Fanka BB :)
U nas z tą mamą to tak samo no chyba że gdzieś przywali albo w ogólnie coś jest nie po jej myśli to wtedy leci do mnie i woła mama. Za to tata jest na okrągło M się cieszy a ja nie potrafię mu odbierać tej radości tłumacząc że ona na wiele różnych przedmiotów pokazuje i te wszystkie przedmioty nazywają się obecnie tata
identycznie
tata jest czesto mowione, ale zauwazylam, ze nieoniecznie do P, tylko tak w caly swiat. juz nie wiem, czy sie martwic tym niemowieniem malej, czy czekac az nadejdzie jej moment?
hrudzia, milo was znow widziec wsrod nas. wrocicie do domku, minie kilka dni i sie unromujecie oboje po tych zmianach miejsc. ;-)
zycze zdrowka chorowitkom:-) i slabego bolu zakujacym
ja dzis znow maialm porcje swiezych grzybkow do pakowania
slonko u nas bylo, ale gdzies znika:-( tak mnnie natchnelo energia, ze posprzatalam w szafkach w kuchni, pranie zrobione, ateraz ....opadlam z sil
Słonko przyszło w nasze rejony :-) i aż miło było spacerować taka pogodę.Teraz dziecko pięknie śpi a mama szybciutko na BB;-)slonko u nas bylo, ale gdzies znika:-( tak mnnie natchnelo energia,
Etka - no rozkoszny jest Twój Bartuś, ale najlepsze jest smarkanie noskiem. Muszę Stasia nauczyć to juz bedzie latwiej nosek wyczyscic.
Hruda - wracaj, pogoda sie u nas robi :-)
Atru - no tak, rzeczywiście szybki facet z Kuby Chyba w jakims innym swiecie żyje, ze nie wiedzialam o podręcznikach do przedszkolach
Gabdis - u nas mają się brać za przedszkola, rzeby jak najwiecej dzieci chodzilo. Ja np chcialabym rzeby Stasio chodzil do przedszkola za jakis czas.
Hruda - wracaj, pogoda sie u nas robi :-)
Atru - no tak, rzeczywiście szybki facet z Kuby Chyba w jakims innym swiecie żyje, ze nie wiedzialam o podręcznikach do przedszkolach
Gabdis - u nas mają się brać za przedszkola, rzeby jak najwiecej dzieci chodzilo. Ja np chcialabym rzeby Stasio chodzil do przedszkola za jakis czas.
i po spacrku
dziecko moje grzeczne bylo :-) jednak swieze powietrze dobrze jej robilo
no i dziecko moje jeszcze dzis nie spalo
jak wstala o 10 tak do teraz buszuje juz jej nie klade nie ma sensu wcesniej wieczorem pojdzie
dziecko moje grzeczne bylo :-) jednak swieze powietrze dobrze jej robilo
no i dziecko moje jeszcze dzis nie spalo
jak wstala o 10 tak do teraz buszuje juz jej nie klade nie ma sensu wcesniej wieczorem pojdzie
identycznie
tata jest czesto mowione, ale zauwazylam, ze nieoniecznie do P, tylko tak w caly swiat. juz nie wiem, czy sie martwic tym niemowieniem malej, czy czekac az nadejdzie jej moment?/quote]
Ja się nie przejmuję wkońcu przyjdzie i na nią czas jeszcze nadejdzie moment że będziemy chciały żeby ktoś cofnoł czas zwłaszcza jak nadejdzie etap pytań w stylu a po co? a czemu? itp
donkat
Fanka BB :)
klavell, to hani jest wytrzymala, skoro nawet swierze powietrze jej nie zmoglo!
julitka juz spala godz i widze ze jecze oczka trze,a le juz nic z tego
anetasa, pewnie tak bedzie
wiem, ze niunia rozumie co do niej mowie, bo reaguje, wiem ze baardzo dobrze slyszy, czasem lepiej niz my. nie obawaim sie wiec o jakies ulomnosci, tylko po prostu to jewcze nie jej pora
julitka juz spala godz i widze ze jecze oczka trze,a le juz nic z tego
anetasa, pewnie tak bedzie
wiem, ze niunia rozumie co do niej mowie, bo reaguje, wiem ze baardzo dobrze slyszy, czasem lepiej niz my. nie obawaim sie wiec o jakies ulomnosci, tylko po prostu to jewcze nie jej pora
reklama
Podziel się: