reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Czesc Mamuski :)
Przylaczam sie do was.. moj Filipus ma juz 6 zabkow i ida mu nastepne 2 i do tego gorne 3. Ale on smiesznie bedzie wygladal bo na dole ma tylko 2 jedynki a u gory juz 2 jedynki 2 dwojki i ida mu naraz 2 trojki :) masakra :)) Ale Calpol JEST W POGOTOWIU :)

no przyznam się że już wczoraj pomyślalam o jakimś spotkanku:tak:trzeba będzie koniecznie się spotkać

no:-) ale napewno nie będziemy potrafily się rozpoznać:no:no chyba że będą tylko 2 roczki:-Da jak bylam dziś na szczepieniu w przychodni to byla tam dziewczyna z roczną dziewczynką no i ja już się zastanawialam a może to jest alusia:confused::-Dteraz co będe widzieć jakąś dziewczyne z roczną córeczką to będe się zastanawiać czy to przypadkiem nie jest alusia:-D:-D:-D
heheh moze sie rozpoznamy, bede miala brazowa sukienke :) moja krolewna kremowa:-)

Ja tez znalazlam przyczyne placzu Naomi.Ida jej dwie dwojki na raz,gorne.Biedaczyna az mi sie jej szkoda zrobilo.Tak musi cierpiec.
Bidulka... Ale Naomi, jak ty sobie teraz radzisz? Brzuszek chyba jeszcze nie ciąży za bardzo, ale jak się czujesz?

Czesc BaBony? Tesknilyscie? Bo ja tak...
No witam. Jasne, że się stęskniłyśmy. Dzięki za relację. Musiało być pięknie. A Stasiulka mogła dopaść biegunka podróżnych, albo już coś w UK go złapało ale pod wpływem zmiany klimatu, stref czasowych itp. po prostu osłabiony organizm się nie obronił. Dobrze, że się udało pozbyć tego paskudztwa:tak: Potem zajrzę na zamknięty i sobie obczaję fotki:cool2:

reklama
Do góry