reklama
Iwoneeczka
Fanka BB :)
Czesc Mamuski
Przylaczam sie do was.. moj Filipus ma juz 6 zabkow i ida mu nastepne 2 i do tego gorne 3. Ale on smiesznie bedzie wygladal bo na dole ma tylko 2 jedynki a u gory juz 2 jedynki 2 dwojki i ida mu naraz 2 trojki masakra ) Ale Calpol JEST W POGOTOWIU
Przylaczam sie do was.. moj Filipus ma juz 6 zabkow i ida mu nastepne 2 i do tego gorne 3. Ale on smiesznie bedzie wygladal bo na dole ma tylko 2 jedynki a u gory juz 2 jedynki 2 dwojki i ida mu naraz 2 trojki masakra ) Ale Calpol JEST W POGOTOWIU
Iwoneeczka
hruda ale zes sie rozpisala ale najwazniejsze ze sie wypadzik udal...
heheh moze sie rozpoznamy, bede miala brazowa sukienke moja krolewna kremowa:-)no przyznam się że już wczoraj pomyślalam o jakimś spotkankutrzeba będzie koniecznie się spotkać
no:-) ale napewno nie będziemy potrafily się rozpoznaćno chyba że będą tylko 2 roczkia jak bylam dziś na szczepieniu w przychodni to byla tam dziewczyna z roczną dziewczynką no i ja już się zastanawialam a może to jest alusiateraz co będe widzieć jakąś dziewczyne z roczną córeczką to będe się zastanawiać czy to przypadkiem nie jest alusia
Iwoneeczka
Alusia_3 racja naszym maluszka ida po 2 naraz wiec nie ma sie co dziwic ze sa takie niespokojne biedactwa
Atruviell
Wrześniowe mamy'07
Bidulka... Ale Naomi, jak ty sobie teraz radzisz? Brzuszek chyba jeszcze nie ciąży za bardzo, ale jak się czujesz?Ja tez znalazlam przyczyne placzu Naomi.Ida jej dwie dwojki na raz,gorne.Biedaczyna az mi sie jej szkoda zrobilo.Tak musi cierpiec.
No witam. Jasne, że się stęskniłyśmy. Dzięki za relację. Musiało być pięknie. A Stasiulka mogła dopaść biegunka podróżnych, albo już coś w UK go złapało ale pod wpływem zmiany klimatu, stref czasowych itp. po prostu osłabiony organizm się nie obronił. Dobrze, że się udało pozbyć tego paskudztwa Potem zajrzę na zamknięty i sobie obczaję fotkiCzesc BaBony? Tesknilyscie? Bo ja tak...
juz nzlazlam przyczyne tego slinotoku malej: JEST 3 ZABKE! GORNA JEDYNKA nie weim jak on szedl,ze nie widzialam
już znalazłam przyczynę marudzenia i nie przespanych nocy małego: jest 7 ząbek, lewa3dolna dwójka nie wiem jak on szedł , że nie widziałam
Donkat ale ze mnie papuga
w wozku????????????adas nie bedzie marudziL? julitka po 15-30min ma dosc
nie marudzi a jak troszeczkę to daję mu paluszka w rączke i jest spokój. Zawsze zdąży zjeść całe 4 paluszki
reklama
doti80
Wrześniowe mamy'07
Ale mamy wysyp ząbków! Gartuluję wszystkich nowych zęboli.
Hruda, witaj z powrotem! No coż, szkoda że nie dołączyłaś do grona mojego i Naomi :-)
Hruda, witaj z powrotem! No coż, szkoda że nie dołączyłaś do grona mojego i Naomi :-)
Podziel się: