reklama
AsiaKC
Just mama
Z Adasiem też na razie wszystko dobrze.
Za bardzo to ja nie jestem zadowolona z tej wizyty. Lekarka tylko osłuchała a piguła zważyła i zmierzyła. To wszystko, a gdzie siusiak, a gdzie pomiar blizny po szczepionce, tej co od razu po urodzeniu dzieci dostały, powinna byc blizna min 3mm.
Aj ja dupa też byłam, że się nie dopytałam. Dużo ludzi było no i mały marudny, bo chciał spac i te nasze czekanie dłużej ponad godzinę. Aj.............
Niestety tak często wyglądają wizyty - sprawdza czy można szczepić i koniec
A blizny po szczepionce przeciw gruźlicy się nie sprawdza i nie mierzy bo od 2 lat sie nie doszczepia.
acha, okNiestety tak często wyglądają wizyty - sprawdza czy można szczepić i koniec
A blizny po szczepionce przeciw gruźlicy się nie sprawdza i nie mierzy bo od 2 lat sie nie doszczepia.
Niestety tak często wyglądają wizyty - sprawdza czy można szczepić i koniec
aha nie doinformowana jestm, dzieki
donkat
Fanka BB :)
U nas pogoda cudna, żadnej chmurki na niebie. Zaraz idziemy na spacerk po Maję do przedszkola, przed nami 3 km w jedna stronę
w wozku????????????adas nie bedzie marudziL? julitka po 15-30min ma dosc
cześć:-)
witaj alusia:-)
kiedy chcecie :-) my z monią spotkamy się w niedzielę na roczku w kościele ciekawemonia, alusia, to kiedy organuzujecie spotknko, skoro mieszkacie w jednej miejscowosci?;-)
reklama
wiesz tak patrze na twoje i pozostałych zdjęcia, kurcze fajnie wygladacie, ja przez ten rok nie zrzucilam nawet tego co przybrałam w ciąży (20kg) :-(monia, alusia, to kiedy organuzujecie spotknko, skoro mieszkacie w jednej miejscowosci?;-)
Podziel się: