reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Co do wyginięcia forum :no: nie to nie możliwe ja np jestem cały czas tyko ostatnio miałam chwilowe przerwy w dostawie netu dwa razy w tym tygodniu ale muszę przyznać że neostrada działa niezawodnie zgłaszasz problem i szybciutko go usuwają :-):-) Duży "+" dla nich
A do tego dzisiaj potwornie bolała mnie głowa i dopiero mi lepiej. buu
no i nasza forumowa gaduła też wróci z tej Jamajki w końcu :-):-):-)
Tylko nie wiem co będzie ze mną czy po powrocie do pracy będę miała jeszcze siłę na BB :-( ale mam nadzieje że tak w końcu tyle mam pracuje a jednak tu zagląda np Tygrysek Shinead i jeszcze kilka innych więc chyba dam radę :happy::rofl2::-D

reklama
hejka
mało czasu dla siebie a co do piero na kompa mam, jesień przyszła trzeba w ogrodzie sprzątać przed zimą warzywka i owocki powoli, dodatkowo mam tyły w sprawa ubraniowych tzn zapuściłam się i mam 3 pralki do posegregowania tzn musze te ciuchy poprzeglądać pod kątem za małe lub zniszczone i poukładać każdemu od nowa w szafach itp itd buuu nie lubię

Mnie jutro czeka zbieranie winogron bo przyjedzie teść i będziemy się zastanawiać co dalej z nimi robić na szczęście przychodzi niania do Zuzi na prawdę podziwiam Cię jak dajesz sobie radę z praca dwójką dzieci i jeszcze dom przetwory itd :szok:

To wy też wylatujecie we środę my też (mam nadzieję) bo Igorek złapał katarek i nie wiem co się z tego wykluje :-:)-(więc nasze wakacje stanęły pod wielkim znakiem zapytania:confused: ale wciąż jestem dobrej myśli syropek z cecbuli podajemy czosnek w sypialni rozłożony (żaden wampir nas dziś nie nawiedzi ;-))

U nas nie obyło się bez Erespalu itd ale na szczęście jest już dobrze

Jeżeli chodzi o pracę to po wielogodzinnym biciu się z myślami postanowiłam że jednak nie zostanę biurwą a spróbuję jednak czegoś co choć trochę ma wspólnego z moimi studiami czyli psychologią zdaję sobie sprawę że na początku (jeżeli oczywiście w ogóle uda mi się coś załatwić ) będzie to jakaś ciężka praca na głodowej pensji pewnie w jakiejś świetlicy albo coś w tym rodzaju ale jestem ambitna i na pewno uda mi się zrealizować swoje a marzenia (od wczoraj powtarzam sobie to przynajmniej 10 razy dziennie i może kiedyś w to uwierzę :-D)
a do tego potrzebne jest doświadczenie a gdzieś muszę je zdobyć

I tak trzymaj :-)

Wino to obowiązkowo z teściem mamy małą fabryczkę ;-)ale winogron jest tyle że można jeszcze coś z nich zrobić

A to co innego :-)

Wiecie co zamówiłam pareo2 szt w czwartek przez allegro wysłałam pieniążki od razu po zakupie i w piątek wieczorem oni twierdzą że nie dostali pieniążków i nie wyślą mi towaru nie było by w tym nic dziwnego gdybym wysłała pieniążki na poczcie ale zrobiłam przelew w domu i to z konta w mbanku na konto w mbanku więc wydaje mi się że powinny dotrzeć bez problemu myślicie że może to tak długo trwać????? Bo ja myślę że ściemniają bo zapomnieli wysłać a ja prosiłam o szybką dostawę :-(.
A tak w ogóle to jak wyślą je w poniedziałek to przyjdą jak ja juz będę na urlopie i nie będą mi już potrzebne :-:)rofl2: chyba że będę w zimę w sypialni paradować przed mężem w samym pareo :-)

reklama
Do góry