reklama
A ja dodaję do tej cebuli pokrojonej w kostkę ,ząbek czosnku i miód i teraz pijemy go we trójkę (ja i dzieci). One to wprost uwielbiają
My po imprezie,która była udana. Fajne prezenty,bo takie jak chciałam (tego co mi brakowało) i dostał kasę. Ale chodzików-pchaczów mamy aż 4 (takie jeżdżące), więc mu chyba kupię wywrotkę z WADERA taką dużą i garaż
My po imprezie,która była udana. Fajne prezenty,bo takie jak chciałam (tego co mi brakowało) i dostał kasę. Ale chodzików-pchaczów mamy aż 4 (takie jeżdżące), więc mu chyba kupię wywrotkę z WADERA taką dużą i garaż
Pod talerzykiem i na noc znowu robię świeżydziewczyny, ajk prechowujecie ten syrop z cebuli? ja moj wylalam po 2 dniach bo skisl. trzymacie zamkniety w sloiku, w lodowce?
U mnie bez zmian. M dalej twierdzi, ze nie pali, ze byl glupi i wogole bla bla bla. A ja juz nie mam sil, zeby znow czekac na kolejna jego wpadke. Jest milusi i udaje niewiniatko teraz. Ah zobaczymy
Ja taki syrop robie na oko, tzn kroje z 2-3 cebule i zasypuje paroma lyzkami cukru, zakrecam i trzymam taki w lodowce przez 3 dni. Potem robie swiezy.
Ja taki syrop robie na oko, tzn kroje z 2-3 cebule i zasypuje paroma lyzkami cukru, zakrecam i trzymam taki w lodowce przez 3 dni. Potem robie swiezy.
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Raczej 12 godzin;-)Prawie 24 godziny tu nikogo nie było:-no:
WYGINIEMY
Ale forum rzeczywiście wymiera:-(
monia_l
Wrześniowe mamy'07
na katar dla doroslych dobre są tabletki AKATARna ok 8 godzin ma się z nim spokój:-)moj P tez smarka. on to kicha jak wsciekly i cieknie mu z nosa.
my też oglądaliśmy ten program i bardzo nam się spodobala ci akrobaci to naprawde byli świetni:-)Oglądacie może "Mam talent". Ja jestem pod wrażeniem tych dwóch chłopaków akrobatów.
Oki spadam do J się przytulic. Miłego wieczoru i chyba wygram ten konkurs. Oj żebym nie zapeszyła. Do jutra.
a my dziś idziemy do teściów na odpust więc mam dziśwolne od gotowaniai zaś pojem samych smakolyków
Raczej 12 godzin;-)
Ale forum rzeczywiście wymiera:-(
Racja ja nawet juz liczyc nie potrafię przez to siedzenie w domu
reklama
Podziel się: