reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

a mnie wzięło na te darmowe zdjęcia z Cannona i szaleję. Wysyłam do moich rodziców, do gości ze chrzcin, do całej rodziny zdjęcia z roczku, nie dosc ze druk za darmo to jeszcze za znaczek nie płacę, a goście mają fajną niespodziankę :dry: cwaniara jestem co.

Teraz sobie zamowie takie zdjecia do uzupelnienia albumu "pierwszy rok życia dziecka":happy:

reklama
Trochę sobie pomarudzę...
Dobrze,że wzięłam się za chruściki. Chociaż trochę się wyżyłam. Jutro jedziemy na wesele pod Płock. Wyjeżdżamy ok.13. Mój szanowny mąż miał wrócić dzisiaj do domu (tak samo jak tydzień i 2 tygodnie temu). I co??? Tradycyjnie latanie głupiej Justynki będzie. Wraca w nocy. Więc rano (nie wiem o której) będę musiała jechać po niego, jeszcze jutro ma dostać wypłatę,bo dostają do ręki (nie wiadomo o której to będzie), muszę uszykować małego do babci, siebie i jego. Naprawdę zastanawiam się,czy wyrobimy się i czy pojedziemy. Zawsze słyszę to samo : już nic mi nie mów, tak mnie wkurzyli... Znam tą spiewkę na pamięć. Pyska ma niewyparzony,ale nie tam gdzie trzeba,bo drzeć mordę w domu to każdy glupi potrafi,ale żeby złatwić wolną sobotę to już ponad jego możliwości. W czwartek przd roczkiem dostałam opierdal,że dałam małego do mojej mamy,że on wraca w piątek ok. polódnia i małym się zajmie i nic nigdy z nim nie ustalam. I co??? No i qrwa wyszło na moje. Wrócił wpiątek ok.21. Na mojego męża zawsze można liczyć. Qrwa, Qrwa, Qrwa!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Moderator wypieprzy mnie w koncu za bluzgi:zawstydzona/y:

Justyna - ech... no wyobrazam sobie swietnie co czujesz.
Gabdis - dziewczyny w wątku "konkursy, próbki..." dały linka do Canon - Your Print
Wysyłasz zdjęcie mailem, podajesz adres na jaki mają wysłać zdjęcie, drukują i wysyłają za darmo.
Możesz rodzicom na bieżąco wysyłać zdjęcie Angeliki z Nottingham do Warszawy za pomoca kilku kliknięć i to za darmo :-)
Ja czuje, ze dzis do poznej nocy będę rozpowszechniać podobizny Staśka po całej Polsce :)

Ostatnia edycja:
Justyna - ech... no wyobrazam sobie swietnie co czujesz.
Gabdis - dziewczyny w wątku "konkursy, próbki..." dały linka do Canon - Your Print
Wysyłasz zdjęcie mailem, podajesz adres na jaki mają wysłać zdjęcie, drukują i wysyłają za darmo.
Możesz rodzicom na bieżąco wysyłać zdjęcie Angeliki z Nottingham do Warszawy za pomoca kilku kliknięć i to za darmo :-)
Ja czuje, ze dzis do poznej nocy będę rozpowszechniać podobizny Staśka po całej Polsce :)

a ja już nie moge wysylać po te zdjęcia bo skonczyly mi sie adresy mailowe:-:)-:)-(

Justyna wcale ci się nie dziwię że jesteś wkur.....a , bo każda z nas by czula to samo co ty:tak: ach te facety...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Moniu - mi się nic nie wyswietlalo, ze nie przyjmuje zlecenia, bo wpisuje ten sam adres mailowy. Za kazdym razem wpisuje ten sam. Czasem sie wyswietla, ze wyczerpalam limit zdjec na daną drukarke. Wybieralam wtedy inna i przyjmowalo zlecenie.

Ja dziś nie posiedzę,bo muszę umyć podlogi, doprowadzić się do ładu(pilingowanie, golenie, paznokcie, kręcenie włosów) i popakować nas i małego. A jak mi się nie chce...

reklama
a mnie wzięło na te darmowe zdjęcia z Cannona i szaleję. Wysyłam do moich rodziców, do gości ze chrzcin, do całej rodziny zdjęcia z roczku, nie dosc ze druk za darmo to jeszcze za znaczek nie płacę, a goście mają fajną niespodziankę :dry: cwaniara jestem co.

Teraz sobie zamowie takie zdjecia do uzupelnienia albumu "pierwszy rok życia dziecka":happy:
Ja też muszę troszkę wykorzystać darmowe drukowanie, ale cholera jasna nie mam kiedy ( a jak już mam:szok: to weny brak:zawstydzona/y:)

Ja dziś nie posiedzę,bo muszę umyć podlogi, doprowadzić się do ładu(pilingowanie, golenie, paznokcie, kręcenie włosów) i popakować nas i małego. A jak mi się nie chce...
Mi przydałoby się takie podrasowanie;-)-głównie chodzi mi o włosy- ale wszystko w swoim czasie.
Justyna miłego robienia się na bóstwo no i udanej zabawy:tak:

Do góry