reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

To dobrze:tak: a co z Jamajką lecicie?jak przygotowania? pozostal już tylko 1 dzień:szok::tak: pewnie już nie możecie się doczekać:tak::confused:

reklama
Monia[/B] - jak bez pradu???

takie coś dziś przeczytalam w mojej skrzynce pocztowej a wyslali nam go nasi dostawcy internetu:wściekła/y::-(
Jak informuje firma Vattenfall w związku z przeprowadzanymi pracami
eksploatacyjnymi na sieci elektrycznej w dniach 08 - 11.09.2008 w godz.
8:00 - 15:00 będą miały miejsce przerwy w dostawie prądu :-:)wściekła/y::-:)wściekła/y:

takie coś dziś przeczytalam w mojej skrzynce pocztowej a wyslali nam go nasi dostawcy internetu:wściekła/y::-(
Jak informuje firma Vattenfall w związku z przeprowadzanymi pracami
eksploatacyjnymi na sieci elektrycznej w dniach 08 - 11.09.2008 w godz.
8:00 - 15:00 będą miały miejsce przerwy w dostawie prądu :-:)wściekła/y::-:)wściekła/y:
:crazy::szok::wściekła/y::growl::frown::sad::oo2::ninja2::errr:
krotko mowiac - KM nie dobrze!!!!!!!!!

dobrze to ujelaś:tak:
dobra idę już spać bo już dawno mialam iśc:rofl2:
Hurdzia życze wam udanych wakacji , oczywiście bez żadnych huraganów a nawet najmniejszych powiewów wiatru:tak: pstrykaj mnóstwo fotek żeby się nam później pochwalić:tak:;-):-)a będziesz tam mieć dostęp do internetu, i na ile wybywacie?

dobrze to ujelaś:tak:
dobra idę już spać bo już dawno mialam iśc:rofl2:
Hurdzia życze wam udanych wakacji , oczywiście bez żadnych huraganów a nawet najmniejszych powiewów wiatru:tak: pstrykaj mnóstwo fotek żeby się nam później pochwalić:tak:;-):-)a będziesz tam mieć dostęp do internetu, i na ile wybywacie?
Dzieki Monia. A do netu raczej nie bede miala dojscia. Fotek zamierzam zrobic zylion - w koncu to byc moze moje wakacje zycia hehe Wybywamy na 2 tygodnie!

Witam się z rana. J poszedł do Kościoła na 8 a ja od razu do Was.

Hrudzia Boziu oglądałam co tam sie dzieję i szczerze, ....boję sie o Was.

U nas .... ach szkoda gadac.
Wczoraj przypomniałam mamię, że dziś byśmy chcieli wyjśc a ona a o której, ja koło 17 , Ta wykład zrobiła co do 20 ( do seansu) będziemy tyle robic i kto dzieci położy spac... itd..
Wkrurwiłam się. Powiedziałam sobie w duchu, a mam Cię w d... i jak J wrócił z budowy postanowiliśmy, że nie chcemy jej łaski i po obiedzie jedziemy razem z dziemi na placa zabaw i do małego zoo.
Lecz znów kolejne plany poszły w łeb bo Maja dzis wstała zakatarzona i z gorączka.
Do H**a nic się nie układa.

Ostatnia edycja:
reklama
Monia - jak to cudnie napisalas...:-):szok::-)
Agulka to dla WAS!

Monia piekne życzenia, dziękuję.
Wszystkim dziewczyną dziękuję za pamięc z J juz dobrze, bo my nie potrafimy się długo na siebie gniewac. A szczególnie ja. Z kims innym mogę się nie odzywac tygodniami, ale nie z J. Może dlatego, że go kocham:laugh2:
A dostałam od niego srebrną biżuterię, wisior na łańcuszku i do kompletu kolczyki.
Jak bedę maiła bardziej sprawnego kompa to wkleję fotkę. A i dzieci tez podostawały prezenty, bo J zawsze cała rodzinkę obdarowuje, alby nikt nie był pokrzywdzony:tak:

Do góry