reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

:szok::szok::szok:moje dziecko samo zasnelo i to bez smoczka w dodatku i bez flachy:szok::szok::szok:wypila mleczko ja siadlam na kompa a ta na lozku sie bawila 5 minut patrze i spi:szok::szok::szok:zapewne przez chorobe ale i tak sie ciesze

reklama
Cześć dziewczyny
Doti nawet nie wiesz jak się cieszę że wam się udało i znowu jesteś w ciąży przyznam się że trochę Ci zazdroszczę...
a ja właśnie wróciłam z urodzin teściowej w bardzo dobrym humorze bo siostra W powiedziała że spodziewa się dziecka :-) ma już sześcioletnią córeczkę więc najwyższy czas ;-)wszyscy jesteśmy bardzo szczęśliwi
Klavell Zuzka też jest zakatarzona i ma dokładnie tak jak Twoja Hanifka co ząb to katar
Hruda jak Zuzia kaszlała to dawałam jej wapno w płynie
Kasia Agulka trzymajcie się baby mam nadzieje że to tylko przejściowy spadek formy i jutro pojawicie się na forum w lepszym humorze:-):-):-)

hej babeczki!!

wczoraj bylismy na zakupkach a potem u znajomych i nam troche zeszlo. oj, z julitka zakupy to istny cyrk:rofl2:najpierw siedzi w swoim wozku, potem w zakupowym i za chwile biega sama po markecie sperajac po polkach:baffled::szok: nie boi sie ludzi, lapie innym za koszyki, gdy poloza na podldze, biega jak szalona, o malo nie wpadnie pod wozek:laugh2: czuje sie w siodmym niebie!!

dzis caly dzien zabiegany. wszysy opadli z sil przez te pogode, a ja mialam werwe ze hej!!
julitka oczywiscie byla czarniutka pod koniec dnia, bo we wsystkim "pomagala":-D:-D

P zmienil mi kaumulator w samochodzie, wiec mam nadziejej ze juz bedzie ok i nie rozkraczy mi sie na miescie, a mam sporo zalatwien w tym tyg:tak:

julitka spi od 20, ale budzi sie zplaczem, teraz postekuej przez sen obawiam sie, ze to moze przez kilka chipsow, ktore zjadla tak sie ich dopominala, jak lezaly na stole i my jedlismy przy piwku, ze jej dalam:-(

.
A w domu smród, bo Stas sie dzisiaj tak usrał, nie napisze łagodniej, bo się usrał właśnie, ze wyszło bokiem i wyszorował dupskiem dywan, zabawki i potem jeszcze mnie.

oj, super!
moja gwiadza juz mi kilka razy prosto na dywan zrobila:-D:-D

cześć BBony, ale się opuściłam w forum :baffled: Ale proszę o usprawiedliwienie: po prostu dopadła mnie śpiączka ciążowa. Przychodzę do domu ok 19, kąpiemy małego po czym ja odpływam na sofie, o 22 przenoszę się do łóżka i dalej śpię do 6 (a potem do pracy). Zaraz też idę spać..

U nas ok. Oskarek zaczął w końcu pełzać i siada z czworaków. (Asiek, Ty się tak nie martw o Julię, nasze dzieciaczki mają podobnie zwolnione tempo,ale wszystko jest ok.)
Maleństwo ma 7,5mm i bije mu serduszko, sama wczoraj widziałam :-)

No i witam wszystkie nowe dziewczyny, zwłaszczą tą z dzidziusiem z 28.09 ;-) (tyle pamiętam z podczytywania forum w pracy)

doti, siwetna jest taka spiaczka, ale jak sie nie ma obowiazkow zwiazanych zmalym dzieckiem.:-(

gratulujemy postepow oskarkowi:tak:

ale fajnie, znow przezywasz piekne chwile ciazy:-)

Ja jestem...:nerd:ale mam humor zwazony bo popsula sie lodowka, potem pralka...jakas czarna seria. Przyjaciolka tez mnie zniecheca do Jamajki z powodu huraganow...aaaa szkoda gadac.:wściekła/y::-(
Asia - no witaj, tesknilysmy wiesz?:-)
Doti - oj te bicie mikroskopijengo serduszka ach :-):-):-) rozmarzylam sie

w zyciu tak bywa, ze jak sie pieprzy, to wszystko n raz!!!
a z J juz minely cieche dni?

A ja jak zwykle jestem w plecy ze wszystkim co napisalyscie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Zorientowalam sie ze sa nowe mamusi.WITAM WAS SERDECZNIE.

Napisze cos do smiechu.Wczoraj bylam na zakupach i musiala kupic plyny pod prysznic i bylam tak zafascynowana kolorystyka i zapachami pewnych plynow ze je kupilam-az 3.Maz wieczorkiem poszedl sie kompac bierze pierwszy z brzegu plyn i krzyczy do mnie z lazienki ze te plyny nie chca sie pienic.Co sie okazalo nie kupilam plynow pod prysznic tylko odrzywke do wlosow:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale bylam wsciekla.A maz sie ze mnie smial.

naomi, rozkojarzenie, to jedna z cech kobiet w ciazy:-D:-D:-D
a z cola nie przesadzaj, bo ani tobie ani dzidziusiowi nie posluzy:no:
leniu**** poki masz mozliwosc:tak:

A Maciuś wczoraj miał gościa. :-D:tak: Tą dziewczynkę co na zamkniętym zdj wklejałam. Przyjął ją chrupkami, biszkoptami i herbatką winogronową:-D

AsiaKC, no ja już Cię na privie przywitałam, więc ...;-) A 2 miesięcy to Ci nawet na żywo nie streszczę:no::-D

niech sie macius stara i ladnie przyjamuje kobiety:-D:-D:-D

I ja się przywitam z rana :-)
Jestem taka zmęczona, że szok ja chceee SPAĆ....!!! A tu sie nie da, mała rozrabia w pokoju, trzeba jakies sniadanko zrobic, a ja jestem jeszcze wczorajsza :-p hihi jednak wieczor spedziłam przy winku z kolezankami z podstawowki hehe siedzialysmy we trzy i normalnie plakalysmy ze smiechu z przypominanych sytuacji i wydarzen :-D:-D:-D a teraz mam za swoje... Około 1 położyłam się spac i normalnie nieprzytomna jestem, ale walne sobie zaraz jakas mooocnąąą kawkę i sie obudze :-) na szczescie moja Zuzia dzisiaj nie marudzi, tylko jak zwykle codzien rano czyta sobie ksiazeczki :-D:-D:-D hihi

kludii, co tam zmeczenie, najwazniejsze ze sie babskie plotki udaly:-D

My wstalismy o 6 rano. Zjedliśmy wmuszane śniadanie. I na siłe poszliśmy spać.

A ja idę po jakieś psychotropy do apteki bo zaraz wybuchne!!!!!!!!!!!!!

Generlanie MAM DOŚĆ!!!!! Chyba mnie deprecha dopadła!!!!!

kasiu, nie zalamuj sie!!!
co tam znow cie podkur***? jutro urodzinki kubusia, mama musi miec super humor:happy:

A ja wczoraj tak nagle zwiałam, bo J mnie w***wił i wyłączyłam kompa wyciągnięciem wtyczki z gniazda. Kłóciliśmy się ze dwie godziny, ryczałam ze trzy a dzis mam wszystko w dupie i jest mi źle. A jutro nasza rocznica, fajnie się zapowiadam. On na górze a ja na dole.
A szkoda gadac. Podobnie mam deprechę jak Kasia. Łeb mnie napierdziela i w ogóle .... do huja.
pa

Agulka, kolejna ze zlym humorem:angry: usmiech prosze!!:-D az tak zle sie dzialo??:-(

Tylko na chwilunię.
Wszystko już poszykowane. Wczoraj uwinęłyśmy się z całym gotowaniem, tylko jeszcze udka sie pieką.
Dziękuję w imieniu Matusia za życzonka. Jak je czytałam to łezka mi się zakręciła. Ciocie zaczęły przysyłać życzenia na komórkę i chodzę i pociągam nosem. Że on taki duży, że już nie mamuni okruszek... Trochę mi żal... A jak się poryczę przy wszystkich??

moze nie oruszek, ale caly czas mamuni synun:happy:

Wtajcie ja sie melduje, choc zaraz zmykam.
dziecko moje zakatarzone strasznie od wczoraj aplikuje jej roztwor wody morskiej i kropelki i syrop z cebuli od wczoraj podaje razem z kawalkami cebuli hani uwielbia i nie wiem czy to przeziebienie czy na kolejne zeby bo zawsze jak sie u nas katar pojawia to i nowe zeby wychodza, ale meczy sie moje dziecko strasznie w nocy budzi sie co godzine ciezko sie oddycha i w ogole dzis wyproboje ten czosnek

:szok::szok::szok:moje dziecko samo zasnelo i to bez smoczka w dodatku i bez flachy:szok::szok::szok:wypila mleczko ja siadlam na kompa a ta na lozku sie bawila 5 minut patrze i spi:szok::szok::szok:zapewne przez chorobe ale i tak sie ciesze

biedna hanifka, katar u dzieci to cos strasznego:angry: zdrowka zycze!!
oj, super zasniecie, oby takich wiecej bylo:tak:

chyba nam z P rozum odebralo:szok::szok::szok: on oglada film, ja kilkam do was a juz ta godzina! gwiazda poslza wczesnie spac, takaz pewnie bedzie pobudka:szok: ciekawe kto wstanie oprocz niej?:-D:-D:-D

szukam ciekawych tortow w necie na roczek i jakos nic mnie nie zachwycilo. chciaalbym wozeczek, ale nie moge znalezc, a zeby taki zrobili w cukierni to musze im pokazac zdjecie:-(
u nas kg tortu kosztuje 55zl, drogo chyba, no nie?

papappa! milej niedizelki!!!

jutro przychodza do nas znajomi, bedzie fajnie!!!

a mi dziś dzień zlecial bardzo fajnie bo zaprosiliśmy teściów i brata D na grilla i bylo bardzo milo:tak: a jutro mamy zamiar skorzystac z ladnej pogody i gdzies się wybrać może w góry:sorry2::tak:
Kasia, Agulka jak humorki lepsze już:confused: Agulka ty fajnie gdybyś na rocznice byla w dobrym humorze a ty Kasiu na urodzinkach Kubusia też nie możesz chodzić zla:tak:Dziewczyny rzućie smutki za siebie i glowy do góry:tak:;-)

Hurdzia,Klavell jak maleństwa lepiej już się czują:confused:Zdrowieją:confused:
Justyna jak imprezka udala się:confused:chyba się nie poplakalaś przy wszystkich;-)

u mnie wszyscy już śpią więc ja tez idę nyny:tak:
aha zapomnialam że od poniedzialku do czwartku od 8-15 będę bez prądu:wściekła/y: a to oznacza że bez BB:wściekła/y::wściekła/y::-:)-(

w zyciu tak bywa, ze jak sie pieprzy, to wszystko n raz!!!
a z J juz minely cieche dni?
NASZE ciche dni?:zawstydzona/y:..oj tak...slodko mnie przytulil i zal minal:-)
A teraz pije sobie whiskacza, slucham starych polskich dobrych kawalkow... ale widze ze tu pusto, ejze BaBony kochane? gdzie jestescie?
Agulka, Kasia - odezwijcie sie! Jak na froncie?

Agulka wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej rocznicy ślubu
To Wasza rocznica. Może być szczególną okazją do tego, by się zatrzymać i spojrzeć wstecz na to, co osiągneliście w ciągu Waszego małżeństwa. Jest to czas zarezerwowany na wspomnienia radosnych chwil oraz rozwiązanych problemów. To czas na podziękowanie Bogu za rozwój Waszej miłości i trwałości Waszego małżeństwa

Agulka wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej rocznicy ślubu
To Wasza rocznica. Może być szczególną okazją do tego, by się zatrzymać i spojrzeć wstecz na to, co osiągneliście w ciągu Waszego małżeństwa. Jest to czas zarezerwowany na wspomnienia radosnych chwil oraz rozwiązanych problemów. To czas na podziękowanie Bogu za rozwój Waszej miłości i trwałości Waszego małżeństwa
Monia - jak to cudnie napisalas...:-):szok::-)
Agulka to dla WAS!

No życzenia zlożylam więc teraz to już mogę iść spać, bo specjalnie czekalam do godziny 00.00:-D:-D:-D
Hurdzia dzięki:zawstydzona/y: no i super że ciche dni minely:tak:miejmy nadzieję że bezpowrotnie;-)

reklama
Do góry