reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

witam was dziewczyny!!! jestem w 4 tyg. ciazy bylam wczoraj u lekarza ale nic nie bylo widac na usg. kolejna wizyte ma za 2 tyg. tez mnie to zmartwilo bo lekarz nie widzial nic ale staram sie nie stresowac:tak:

Lulu - nic dziwnego, ze nie widział - sprawdź sobie w podanych przez Hasarani kalendarzach ciąży, że Twoja dzdzidzia ma wielkosć kropeczki. Strasznie ciężko ją znaleźć :-)

reklama
cześć Dziewczyny!!! jestem z października 2006.. czytam Wasz wątek z wielkim sentymentem wsponinając czasy ciązy..senny...mdły początek i szczęśliwy koniec..niedługo minie rok odkąd doiedzielismy się, że zostaniemy porazpierwszy rodzicami.. Pozdrawiamy Was serdecznie!!! Życzymy aby ten wielki czas oczekiwania przynosił Wam same radości!!!

Hej Mamuśki :) witam z zaświatów wyrka, z którego ostatecznie wygoniła mnie nuda i ból kręgosłupa - w odpowiedniej ilości nawet pozycja horyzontalna bywa męcząca.

Na szczęście czuję się lepiej, nie miewam nudności, jedynie osłabienie i rozdrażnienie przymusowym ubezwłasnowolnieniem. Wczoraj udało mi się zrobić awanturę za to, że Miś przyniósł jajecznicę na za małym talerzu i się wylała do wyrka (oczywiście była "niewystarczającousmażona") :)
Cieszę się, że nasze grono nieustannie rośnie :)

Jeżeli chodzi o smaczki: suchą krakowską zamieniłam na biały serek w zastraszających ilościach i ogórki kiszone - POEZJA!

Mam też ochotę na lody czekoladowe Grycana (mmmmmmrrrrr...) ale rodzina się umówiła, że nie będzie mnie tuczyć i w zamian dostaję opowieści o rozstępach przygryzane marchewką.

Całuje mocno i pozdrawiam!
Miecia

Oj Miecia a za mną nadal ta sucha kiełbasa chodzi..;) nie wiem kiedy wreszcie się jej najem.
Wiecie co, muszę się Wam użalić - tak mi smutno dzisiaj. Jestem taka saamaaaaa:( moja rodzina o niczym jeszcze nie wie i jest daleko daleko za morzem rzeką i górami nie mam żadnych znajomych bo mieszkam tu od 2 miesięcy i nikogo nie zdążyłam poznać, nie mam pracy - byłam na rozmowie i całkiem możliwe, że mnie zechcą ale jestem w ciąży to jak mam zacząć nową pracę:| Mój ślubny całymi dniami nieobecny a jak obecny to nic nie rozumie.
Na dodatek jestem przerażona bo czuję, że chyba mam zapalenie pęcherza!!
biedne moje maleństwo a jak mu to zaszkodzi?
tak się boje tego pęcherza bo ciagle mam z nim problemy...

Witam się z Wami dziewczyny.Rozpisałyście się dzisiaj...że nie byłam w stanie poczytać postow,bo moja rozrabiara mi przeszkadzała:tak:
Teraz jest "łoś" i mam chwilkę na BB:-)

Witam nowe dziewczyny przy okazji:tak:

Blinka a skąd wiesz,że masz zapalenie pęcherza????Chodzi o częste chodzenie siku???:confused:

reklama
etka - częste chodzenie siku to nic; boli mnie i piecze troche, jutro chyba pójde do lekarza

No to jednak musisz i to jak najszybciej.....:tak:

A oglądałyście dzisiaj na "dwójce" przebieg ciąży i poród???Super wszystko pokazane od 1t ciąży poprzez rodzenie kobiety w pozycji pochylonej:tak: Boshe...jaka ja jestem teraz szczęśliwa jak obejrzałam ten program:happy: :happy:

Do góry