reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Hrudzia doszłaś do tych butów?????

Witaj Klaudii zapraszamy na inne wątki

Naomi a Ty jak się czujesz? Chodzi o ciąże a nie o relacje z mamą. Zapomnij o tym i mysl pozytywanie. Dzidzia w brzuszku ma byc już szczęliwa a nie smutna, bo mamusia smutna. Gowa do góry. My jesteśmy z Tobą.

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj Kludii, fajnie,że cały czas dołączają nowe mamusie wrześniowe do nas.
Zuzka jest śliczną dziewczynką. I jaką wesolutką:-D
Rosołek się gotuje. Mały śpi. o chyba wezmę sięza to okno:sorry2: Muszę wstawić na allegro 2 telefony Sony Ericsona k510i czerwonego i Motorolę K1 srebrną. Obie prawie nówki,ale chcę kupic sobie coś nowego, lepszego. Jak nie pójdzie na allegro to sprzedam w komisie,choć tam dostanę marne grosze,a tak to może 200 więcej wpadnie. Zobaczymy,bo jeszcze nigdy nie sprzedawałam nic. Wieczorem wygońcie mnie do prasowania. Jakbym zapomniała.

Kludii - sliczna dziewczynka z twojej coreczki. Druga Zuzia na naszym forum:-)Sa juz dwa Staski, dwa Olafki, dwa Mateuszki i teraz dwie Zuzie:-)
Monai - znow cos was 'rozbiera' moze herbata z duchem postawi na nogi, cieply kocyk...zycze zdrowka i gratuluje takiego 7zlotowego szalenstwa:laugh2:

Hrudzia doszłaś do tych butów?????.
Doszlam, doszlam ale jakos nie mialam wczoraj nastroju:-(...za to dzis pierwszy traz wypuscilam sie na shopping. tzn ogladac...i juz takie boskie dzinsy przuwazylam, i bielizne, i bezrekawnik futrzany ach...i przestac o nich myslec nie moge:-p. Ale chyba nie bede trzepotac dzis rzesami przed J bo raz ze drogie a dwa wkrotce wybywamy i trzeba na to odlozyc kaske. A i humor mam wyborny bo Stas dzis tfu tfu jest w maire grzeczny, ma apetyt, spi i lobuzuje.

Ostatnia edycja:
Monia natchnelas mnie z tym ciuchlandem i ja tez sie chyba wybiore dzisiaj:tak: Zdrowka zycze.
kludi curcia sliczna.

A po moim Fabku mala to raczej nic nie odziedziczy.Bo tem moj Fabek to taki psut jest wszystko co w reku to wrog.Juz katuje drugi rower,ktory dziadzius mu kupil w sierpniu.A zreszta ile on napsul juz tych jezdzikow,motorkow,rowerkow i hulajek.

Nie czytalam ale zwracam na to uwage, moze wlasnie przez BB bo tak z natury raczej latwowierna jestem...I staram sie tez nie robic nawet przyapdkiem zdjec innych, obcych dzieciom ktore bawia sie ze Staskiem wlasnie na placach zabaw. Ostatnio Stasiu gonil za taka mala dziewczynka, tak sie fajnie z nim bawila ale matka siedziala daleko ale moze nie zyczyla sobie zebym fotografowala jej dziecko.
Bylo to tu w Uk, nie znam ich zwyczajow i moze jakas afere by mi urzadzila, kto wie?

No wlasnie w UK maja na tym punkcie ogromnego fiola.Pamietam jak zostalam wyproszona z basenu kiedy chcialam zrobic Fabiankowi pare fotek.Nie wolno i koniec.

Ale mam dzisiaj lenia i dwie lewe rece nic mi dzisiaj nie idzie a dom zarasta.Od przyjazdu nie sprzatalam:baffled:

A zapomnialam wam powiedziec cos smiesznego.Kiedy robilam sort ubranek malej znalazlam pare pieluszek nr.2 zgadnijcie co z nimi zrobilam:-)

Troche przyciasne ale szkoda mi bylo ich wyrzucac:-D

reklama
Do góry