Luandzia - ale fajnie ze urlop tak sie udal ale przede wszystkim wielkie brawa dla Zuzi...no coz, pokonany Stanislaw oddaje honory i tutul Niezniszczalengo dla mlodej damy - Zuzanny...qrcze, wiedzialam ze dziewczyny sa the best;-)
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
nie no ja w szoku jestem moja han i to tylko nie umie powiedziec i to jeszcze tak nie wyraznie...kurde ale ty masz zdolne dziecko :-)
Muślę że dzieci po prostu różnie się rozwijają ładnie zaczyna mówić za to jeszcze np nie chodzi a wiele wrześniówkowych dzieci robi to od dawna
co nie znaczy że nie jestem z niej dumna:-)
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Luandzia, normalnie szok Maciuś ani nie mówi, ani nie chodzi, więc raczej nie jest jak większość wrześniątek (bo on sierpniowy jest;-)). Dobra, nie marudzę...
Kasia ale zaszalałaś z zakupami
majandra masz rację w końcu Maciuś sierpniowy, a tak poważnie to wiesz, że każde ma swoje tempo.....itd.
Mój Adaś zachrzania jak perszing a szczególnie na górę po schodach i za psami
majandra masz rację w końcu Maciuś sierpniowy, a tak poważnie to wiesz, że każde ma swoje tempo.....itd.
Mój Adaś zachrzania jak perszing a szczególnie na górę po schodach i za psami
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Luandzia, to zdradź mi sekret jak Ty to robisz, że Zuzia tak nawija;-) Bo ja raczej wolałabym, żeby Maciuś najpierw mówił niż chodził. Bo ciągłe pokazywanie paluszkiem i wołanie yyy yyy już mnie drażni
500 strona
500 strona
Podziel się: