reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Zdrowka dla Mateuszka...ze tez trzeba lykac te antybioksy:wściekła/y::baffled:

Dzięki:tak: jeśli chodzi o ten antybiotyk to wiem że to konieczność bo lekarz do którego jest naprawdę dobry mimo że niema podejścia do dzieci i ludzi to i tak jest dobry w tym co robi:tak:
Dobrze że już masz lepsze samopoczucie bo ciągle o Tobie myśle i io calej tej sytuacji i nie pisze nic na zamkniętym bo niechce powtarzać slów pozostalych dziewczyn ale życze Ci jak najlepiej:tak:

reklama
ja doti i naomi ale się wam udało znów razem w ciąży heheheh
fajowsko
dzięki Carioca szukałam takiego postu wiem że P musi leżeć nic nie robić i zero nerwów i będzie piękny Staś albo Stasia ;-) tylko na to potrzeba czasu ale jak się trafia na pierwszą wizyte do konowałki która jest niedelikatna i mówi że 5 tydzień ciąży to wcale nie świadczy że ciąże się donosi i jak na usg bez wiedzy fachowej głoym okiem widać że coś nie pasi to jak tu być dobrej i spokojnej myśli
ja planuje ugotować rupniczek na jutro na obiad bo dziś ja z małą końcyłyśmy pomidorową i mam jeszcze troszkę lasagne

Naomi, no to CZAD! Ja z moich obliczeń myślę, że jestem w 6 tygodniu. Ale jak pisałam u gina jeszcze nie byłam. Do tego mogę mieć termin później, bo mam długie cykle.

Naomi, no to CZAD! Ja z moich obliczeń myślę, że jestem w 6 tygodniu. Ale jak pisałam u gina jeszcze nie byłam. Do tego mogę mieć termin później, bo mam długie cykle.

Super by bylo jakby to byl ten sam miesiac.Ja sie juz zapisalam na nowe forum mam z kwietnia.
Ale zrobilam gafe.Zle policzylam mieisace i nie potrzebnie zalozylam nowy watek "mamy z maja 2009".Czy ktoraz wie jak go usunac?????

Ale zrobilam gafe.Zle policzylam mieisace i nie potrzebnie zalozylam nowy watek "mamy z maja 2009".Czy ktoraz wie jak go usunac?????
Zauważyłam:-D Spróbuj: Edytuj, zaawansowana edycja i na górze samej jest kasuj wiadomość, jak nie zadziała (bo to może działa tylko do postów, nie do nowych wątków), to trudno, będzie wątek dla nowych mam;-)

Super by bylo jakby to byl ten sam miesiac.Ja sie juz zapisalam na nowe forum mam z kwietnia.

No będzie ten sam miesiąc. Mi termin wychodzi najpóźniej na 25 kwietnia. Ale nie wiem czy mi się chce przenosić na inne forum ;-)

reklama
Do góry