reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

nie było mnie u Was moze z 2 tyg a tu takie rewelacje
doti naomi moje wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!

niewiele brakowalo a ja tez bym do Was dołączyła- wiadomo jak najlepiej się godzic z mężem;-);-) tylko ze ja narazie nie chce...

no nie moge super dziewczynki super!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
witam! wpadlam tylko, zeby sie przywitac i powiedziec jaka jestem wk*******! :wściekła/y: bo trzeba byc kretynem zeby majac meza policjanta nie wezwac policji w przypadku kolizji! :wściekła/y: ale jestem zla na siebie! a moglam miec wyremontowany samochod na koszt tej starej p****, ktora nawet po parkingu jezdzic nie potrafi! zreszta... nie pytajcie nawet... ide na inne watki, moze pozniej zajrze. jak mnie cholera nie zezre do tej pory! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ale mam lenia:baffled: Muszę iść pranie powiesić do suszarni. I chyba zrobię sobie wieczór piękności. Taki jest plan,a w rzeczywistości nawet nie chce mi się dupska pod prusznic wtargać

Iza ale czad. Mam nadzieję, że dużych szkód nie było.

A ja dziś znów odpoczywałam, bo J zabrał Maję na wycieczkę do Ustki. Byli troche na plaży i mała brała udział w różnych konkursach, m.in. byli z Mam dziecko.
Parę nagród małych przywiozła.

Idę poczytac dalej.

witam! wpadlam tylko, zeby sie przywitac i powiedziec jaka jestem wk*******! :wściekła/y: bo trzeba byc kretynem zeby majac meza policjanta nie wezwac policji w przypadku kolizji! :wściekła/y: ale jestem zla na siebie! a moglam miec wyremontowany samochod na koszt tej starej p****, ktora nawet po parkingu jezdzic nie potrafi! zreszta... nie pytajcie nawet... ide na inne watki, moze pozniej zajrze. jak mnie cholera nie zezre do tej pory! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I co? zzarla cie?:-p:szok::-DA nie moglas poprosic o rozsadne'zadosc-uczynienie'?
Asiek - witaj...milo sie tak godzic z mezem, co? Ciesze sie za tak dobrze z wami:-)
A co? Marianny spia?:szok::crazy:;-)

ojj.. coś cieniutko tu naskrobałyście
Naomi-gratulacje!!! wiem, ze bardzo chciałaś więc tym bardziej sie cieszę
Iza- a duże straty?
Asiek-to widać, że godzenie było jak się patrzy:-D fajnie, że juz między Wami ok

No to piątek i przed mną dwa dni wolnego. Lubie piątki, w pracy zawsze czuć juz taką weekendową atmosferę..
Moje dziecko ma znowu nawrót obsesji na moim punkcie, nic tylko na rączki i nawet jak wychodzę do innego pomieszczenia to jest ryk nie z tej ziemi. Nie ma mowy o spacerowaniu w wózku, chce do mnie na ręce i tyle. Jak jest z tatą to ok, może jeździć i siedzi grzecznie, oczywiście pod warunkiem, że mnie nie widzi.. Mówię wam szok:szok: ręce mam już do kolan...

ojj.. coś cieniutko tu naskrobałyście
Naomi-gratulacje!!! wiem, ze bardzo chciałaś więc tym bardziej sie cieszę
Iza- a duże straty?
Asiek-to widać, że godzenie było jak się patrzy:-D fajnie, że juz między Wami ok

No to piątek i przed mną dwa dni wolnego. Lubie piątki, w pracy zawsze czuć juz taką weekendową atmosferę..
Moje dziecko ma znowu nawrót obsesji na moim punkcie, nic tylko na rączki i nawet jak wychodzę do innego pomieszczenia to jest ryk nie z tej ziemi. Nie ma mowy o spacerowaniu w wózku, chce do mnie na ręce i tyle. Jak jest z tatą to ok, może jeździć i siedzi grzecznie, oczywiście pod warunkiem, że mnie nie widzi.. Mówię wam szok:szok: ręce mam już do kolan...

No to odpowiedziałaś sobie, wykorzystaj to puki tak jest, i odpoczywaj, bo niedługo może i z tatą nie zechce jeździc

Hrudzia kochana a jak u Ciebie samopoczucie, lepiej???????

dzien dobry bardzo:-)
Hrudzia kochana a jak u Ciebie samopoczucie, lepiej???????
No wlasnie juz napisalam...ale posta mi wcielo.:crazy:
Mam zjefajny humor. W koncu jego twarz sie rozpromienila a ja uslyszlam tyle cieplych slow (w koncu)hmmm
Ledwo zyje bo cala noc sie tak godzilismy ze...:szok::-)
Pewnie tak bedzie do nastepnego razu...ale nie chce o tym teraz myslec. Chce sie cieszyc cieszyc i cieszyc:-):-):-) i...
...pichcic bo w sobote ma nie przyjechac 3 londyczykow tylko 8 lub 10:szok::-)Ale co tam, lubie wyzwania:-p:tak::laugh2:

reklama
dzien dobry bardzo:-)

No wlasnie juz napisalam...ale posta mi wcielo.:crazy:
Mam zjefajny humor. W koncu jego twarz sie rozpromienila a ja uslyszlam tyle cieplych slow (w koncu)hmmm
Ledwo zyje bo cala noc sie tak godzilismy ze...:szok::-)
Pewnie tak bedzie do nastepnego razu...ale nie chce o tym teraz myslec. Chce sie cieszyc cieszyc i cieszyc:-):-):-) i...
...pichcic bo w sobote ma nie przyjechac 3 londyczykow tylko 8 lub 10:szok::-)Ale co tam, lubie wyzwania:-p:tak::laugh2:

No to się bardzo cieszę z dobrych widomości. A Ty juz nie wywołuj wilka z lasu : cyt: " Pewnie tak bedzie do nastepnego razu..." Ma byc dobrze i już.

A co do gotowania to j będzie dumny z Ciebie boś Ty kuchara pierwsza klasa:tak::tak::tak::tak:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry