reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam wszystkich.Dzisiaj wrocilam do Anglii.To byly najsmutniejsze wakacje w moim zyciu bo odszedl moj tato,zaledwie tydzien widzial wnuki.Odszedl spokojnie w czasie snu.Moje serce sie kraja z bolu i zal mi mamy ktora zostala w polsce sama jak palec.
Przepraszam za ten smutny post.Pozolcie ze powolutku bede sie wdrazac na forum.Potrzebuje troche czasu zeby sobie wszystko poukladac.

gabids, coz tu pisac. przykro mi bardzo.
moze jak bedziesz do nas czesto zagladac, to jakos sie na jakis czas oderwisz od myslenia o tacie.

Nuśka wszystkiego najlepszego! Jak najwiecej uśmiechu, zdrówka całej rodzinki i samych radosnych dni!

my rowniez zyczymy wzyskiego naj, naj, nja!:-)

Nooo,wygląda na to że jestem pierwsza :-):-D:-D:tak::tak::laugh2::laugh2::laugh2:
Doti gratulacje:tak::-)SUPER;-)

Gdabis przykro mi z powodu taty wiem co przeżywasz bo to samo przeżywalam 2,5 roku temu. Trzymaj się i zaglądaj do nas.

Nuśka wszystkiego naj naj naj...

Doti ja robie dziś goląbki bo wczoraj jak bylam u mamy to ona akurat robila i nam dala na dzisiejszy obiad:-) mniam mniam pycha:tak: do tego ugot
je ziemniaczki i zrobie surówke z kapusty
A mój maly jakiś taki nie wyraźny od kilku dni zachrypnięty i jakiś taki inny marudny i wogóle. chyba ma zawalone gardelko ide dziś z nim do lekarza bo ja jestem z tych co wolą dmuchać na zimne:tak:

Hallo!
Już Ci pisałam że nie ważne jaka będzie Twoja decyzja pisz jesteśmy z Tobą (choć mam inne zdanie na ten temat) To z całego serduszka życzę aby się wam ułożyło.
Moja duma, honor maja tez inne zdanie...ale serce i nawet rozum podpowiada inaczej. Rozmyslalam duzo nad soba...Mimo to czuje sie do dupy...
Agulka - dzieki, ale chyba bede miala kolejny dzien do...parzt wyzej

kobietki, co gotujecie dzis na obiad? nie mam na nic pomyslu, ani checi.
czekam na propozycje :-D
Ja dzis robie chinszczyzne. Brazowy ryz, sos sojowy, kurczak i mieszanka chinska po angielsku:szok::baffled:

Nuska -

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!!!!!!!!!!...29te? ty to juz stara d...a jestes;-):laugh2:..hihi odezwala sie mlodzsza:laugh2::rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
wróciliśmy od lekarza i okazalo się że Mateuszek ma zapalenie krtanii buuuu:-(
przepisal mu antybiotyk a za tydzień mamy przyjść do kontroli

Do góry