reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Hurdzia super się czyta że jesteś szczęśliwa i wesola:tak:oby tak bylo jak najdlużej najlepiej to już zawsze:tak::-)
a ja się wkurzam bo jakieś 2 dni temu zrobilam formata, wgralam antywirusa no i dziś wlączylam żeby mi przeskanowal dysk C a tam aż 3 pliki zainfekowane i17 plików którychlepiej żebym nie otwierala:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a komputer prawie pusty więć skąd to się wzielo:confused::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziś wkońcu przyszla piaskownica i jest super:tak:

reklama
a ja się wkurzam bo jakieś 2 dni temu zrobilam formata, wgralam antywirusa no i dziś wlączylam żeby mi przeskanowal dysk C a tam aż 3 pliki zainfekowane i17 plików którychlepiej żebym nie otwierala:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a komputer prawie pusty więć skąd to się wzielo:confused::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja w poniedziałek oddaję kompa do serwisu, ma niecałe pół roku , więc niech fachowcy się nim zajmą, bo ja jeszcze coś spierdzielę. Przyczyna rozstania z przyjacielem komputerem: Wyłańcza mi się sam równo co 2 godziny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i to przeważnie w takich momentach, których niepowinien:no::no::no:

Dziś wkońcu przyszla piaskownica i jest super:tak:
Przyznam sie bez bicia :zawstydzona/y:;-)ze poszlam byl do takiej piskownicy i porobila babki...ale kupilismy zestaw plazowy wiec bede:dry:, jak gdyby nic:dry:, po legalu :dry:sie wyzywac na plazy ze Stasiem hehe

We mnie spokoj i radosc ale za to Stachulec jakis marudniejszy:baffled:...on ma chyba jakis barometr wmontowany kiedy mozna jeczec a kiedy lepiej mamy nie dolowac jeszcze bardziej...:rofl2::tak::-D

Przyznam sie bez bicia :zawstydzona/y:;-)ze poszlam byl do takiej piskownicy i porobila babki...ale kupilismy zestaw plazowy wiec bede:dry:, jak gdyby nic:dry:, po legalu :dry:sie wyzywac na plazy ze Stasiem hehe
dorośli przy dzieciach dziecinnieją:tak::-D Hurdzia i nie jesteś sama bo jak kupilam Mateuszkowi np,autko to D zachwycal się nim jak by to bylo dla niego a ja tez lubię takie dziecięce szaleństwa np. pojeździć na karuzeli i wlaśnie z dziećmi to moge robić a jak bym samia miala to nie:no::zawstydzona/y::-D

reklama
OOO Mateuszek się obudzil więc ja się żegnam bo muszę iść do banku zaplacić za auto i kupić jakiś nowy komplet zabawek do nowej piaskownicy:-D a co niech mają co im będę żalować wkońcu nie ma nic kepszego jak widzieć radość w oczkach dzieci:tak::-)
wpadne może wieczorkiem jak znajde troche czasu bo popoludniu umówilam się z koleżaką z liceum że ją odwiedze a też ma 2 dzieci więc szkraby się pobawią...:-D:-D:-D:tak::tak::tak:

Do góry