reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Aina a kiedy opuszczacie Wyspe? jakoś za miesiąc?? Najgorszy ten kilogramowy limit jak przypuszczam,
poza tym wyobrażam sobie że ciężko tak spakować cały dobytek i sie przeprowadzać ja juz tak miałam 2 razy:)
powodzenia życze:tak::tak:

Nuska - nie stresuj sie na pewno wszystko jest dobrze:)

A ja dzisiaj mam niepohamowaną ochotę na ananasa!!:-):-) mężuś mi kupi wracając z pracy :cool:

reklama
my z Szymonkiem wcinamy arbuzika zakupionego w netto za 2,50 za kilo.
Mamy też winogron, będzie wyrzerka, ze hej.
wizyta u gim przebiegła bez zarzutu, wszystko ok, szyjka 2/0/0 czyli dobrze i bez zmian, tętno naszej dziewczynki wysłuchane przez aparacik, i tylko kilo do przodu więc dla mnie to sukces.

Blimka-wylatujemy 25. czerwca, mój Staszek leci z nami na dwa dni, na szczęście, bo po pierwsze lecieć znowu sama z Lilką i to już dodatkowo z brzuszkiem to byłaby męczarnia, a poza tym wykorzystamy jego bagaż na nasze rzeczy ;-).I lecimy EasyJetem, który ma limit bagażu 20 kg, a nie tak jak Ryanair-tylko 15 kg (musiałam kiedyś przepakowywać całą walizkę na lotnisku :wściekła/y:). A przeprowadzki i tak mnie jeszcze potem czekają, bo na razie będziemy mieszkać u rodziców, a dopiero gdzieś w lutym wrócimy wreszcie na swoje.

Aina widze, ze nie ja mam tylko takie obawy co do wychowania dziecka innej płci niz mam w domku, my tez mamy kilka fajniutkich zestawów ubrań tylko dla chłopca, piękne koszulki w krateczki z kołniezykami, garniturek i takie tam.

my z Szymonkiem wcinamy arbuzika zakupionego w netto za 2,50 za kilo.
Mamy też winogron, będzie wyrzerka, ze hej.
Ale mi zrobiłaś ochotę na tego arbuza właśnie wysłałam męża do sklepu tylko ciekawe czy dostanie arbuza;-) :-) :-) .
Aina widze, ze nie ja mam tylko takie obawy co do wychowania dziecka innej płci niz mam w domku, my tez mamy kilka fajniutkich zestawów ubrań tylko dla chłopca, piękne koszulki w krateczki z kołniezykami, garniturek i takie tam.
Ty masz piękne rzeczy dla chłopca Ainaheled ma parę sukienek więc mozecie się wymienić hihihi:-) :-)

Blimka-mam jakies problemy ze wstawieniem suwaczka,nawet moj maz nie wie o co moze chodzic.Bede nadal probowac moze sie wkoncu uda.
Sprobuj pojsc chociaz raz na wizyte do tej mojej lekarki i sama ocen jaka jest.Bo ja osobiscie jestem z niej zadowolona.
Spotkanie z kawka dobry pomysl.Zgadamy sie na jakis termin.
Pozdrowienia dla ciebie i twojego malenstwa.

Widze ze nie tylko ja mam obawy przed wychowywaniem chlopca.Wydaje mi sie ze dziewczynki to tak lepiej,bo przy mamie.A chlopaki to bardziej do taty i z tata.Ale jak to mowi moj maz niewazne co na byc,wazne zeby bylo cale i zdrowe.
Jutro mnie czeka wizyta u ginekologa i jak zawsze mam jakies obawy ze cos moze byc nie tak.Moze wkoncu malenstwo ulozy sie w jakiejs lepszej pozycji i poznamy wkoncu jego plec juz tak na 100%.
Trzymajcie kciuki:-)

Carioca77-chodzi ci ze cala bielizne lub wkladke masz wiecznie mokra?Jesli o to,to ja tez tak mam.Niewiem konkretnie od czego to jest,ale ja tak mam od kiedy dojzewala i zaczela mi sie miesiaczka,a teraz do tego mam nadrzerke.Najlepiej pojdz z tym do lekarza on najlepiej ci powie co z tym zrobic.Moze trzeba bedzie zebys brala na to jakies leki.Ale niemartw sie za wczasu.
Trzymam kciuki i powodzenia

reklama
Mam sporo białawego śluzu - wodnistego, ale lepkiego. Od czasu do czasu to tyle, że aż bielizna jest mokra. Oczywiście mam schizę pt. wyciek płynu owodniowego. Na szczescie jutro muszę wpasc do mojego gina, to się upewnię.

Do góry