reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

naomi, witaj! myslalam, ze juz wszystkie BBony dzis wyginely;-)
robilas test?

brawa dla Naomi.

julitke nauczylam rozkladac raczki, zeby pokazywac: nie ma. tez to komicznie wyglada, gdy chce cos, lub szuka i pokazuje: nie ma z taka przejeta minka:-)

reklama
Witam w południe.
Dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia. U mnie juz lepiej ( dośc szybko mi minęło).
Rano juz latam jak nakręcona.
Posprzątane, wyprane, słatki porobionme tylko jeszcze zagotowac, z dziecmi juz byłam na podwórku, a teraz czekam na kumpelę. Zadzwoniłam by nas odwiedziła, bo jej lepiej. Nasze auto padło więc .... musi ona sie pofatygowac. Będzie z córka Mai koleżanka.
Dziś troszkę więcej energii.

etka nie wiedziałam o tym zdjęciu. Dzieki , że powiedziałaś.
Dziewczyny głosujcie na mnie , proszę Oczywiście jak przyjdzie czas na głosowanie.

Nuśka ślubowaliśmy 7 września.

Ostatnia edycja:
hej Majandra, pobyt u rodzinki sie udal?

ooo, przykro z powodu taty gabids. :-(
jak to sie zlozylo, ze ona akurat jest na miejscu

ja juz prawie do konca spakowana. czekam, zeby julitki ciuszki wyschly, bo cos slonka dzi jak na lekarstwo.

depilacja tu i tam tez juz zrobiona;-)

tylko na koncu popakowac jedzonko i rano w droge:-)

Byłam na podpisie i na całe szczęście omijają mnie z ofertami pracy:-p Młody zasną w drodze powrotnej i czekam aż się obudzi i jedziemy na noc do mamy. Kupiłam buty:rofl2: ale nie dla siebie:-( Takie tenisóweczki za 18zł. Chyba muszę przysiąść na allegro i poszukać jakiś butów,bo na tak małą giruszkę nie ma anic fajnego w sklepach. Mateusz ma malutką 19. I kupiliśmy samochodziki do piskownicy,bo Mikołaj wszystkie chowa przed nim:wściekła/y:

witajcie
mam okropne zaleglosci z BB. Caly dzien wypelniony mam praniem, suszeniem i prasowaniem, bo juz za 6 dni jedziemy do Pl.Dokupowuje prezenty itp, nie mam czasu usiasc zeby napisac cs wiecej. Teraz Amanda spi( ma juz UWAGA-10 zebow!!!!!!!!), a ja robie obiad, koncze suszyc kolejne pranie i spadam troche polezec.
W Irlandii pogoda do d*** wiec nie moge doczekac sie pobytu u rodzinki.

Good morning everybody:sorry2:
Dziewczyny, mam smutną wiadomość od Gabids. Zmarł jej tato.:-:)-:)-:)-:)-( Dziś pogrzeb. Niestety nie spotkamy się w Wawie.
Bardzo mi przykro, bardzo:frown::sad::sad::sad::sad:

A ja co mam napisac? ze Stas jest niezniszczalny???:szok:
NIE!!!!!! :no::no::no:dziewczyny, masakra...na lotnisku i przy starcie bylo ok ale jak zaczely go wkurzac pasy sie zaczelo. Wrzask i pisk przez reszte lotu.:crazy: Pomogly czasem flipsy i biszkopty ale i tak odmawial ich i dalej sie darl!!! Potem w aucie kimnal ciutek i co? Dalej sie darl. W domku zasnal spokojnie na 2 godziny, potem dostal obiad i co? Dalej sie darl, bo to nie byly jeki czy marudzenie - regularny wrzask. Ale to kara bo nigdy nie przeylismy kolki a to byla kolka stulecia:tak::crazy:. Pomyslalm ze moze glodny ale te angielskie sloiczki na jego wiek sa wilkosci naszych powyzej roku wiec solidna porcja. Wiec mysle : cos go boli. Moze brzuszek bo zrobil nieciekawa kupale wiec dalam mu espumissan i nurofen i co? Dalej sie darl.Na rekach, w lozeczku, podczas zabawy, nawet w kapieli...ale tssss dostal flaszke i spi, na razie cicho ale tsss
Ja stracilam apetyt bo glowa mi peka od tych wrzaskow...
Jedyny plus wszystkiego ze nauczyl sie w samolocie sam trzymac butelke...

Poza tym Angolandia przywitala mnie nieciekawa pogoda i zimno...a ja mam tylko 2 bluzki z dlugim rekawem. Maz musial isc do pracy i teraz czekam na niego z utesknieniem i w tej blooogiej ciszy:happy:...udalo mu sie schudnac:-) ale to przez zeba - boli go od kilku dni okrutnie a wiecie jak z facetami i dentysta - nie i koniec. Ale namawiam go bo ten nasz pobyt razem nie bedzie kolorowy nie wspomnac o Jamajce.
Wybaczcie ze nie odpisuje ale nie mam sily - spalam tylko 5 godzin.
Do jutra...jesli pan wrzaskliwy mi na to pozwoli...:crazy:

reklama
Dziewczyny, mam smutną wiadomość od Gabids. Zmarł jej tato.:-:)-:)-:)-:)-( Dziś pogrzeb. Niestety nie spotkamy się w Wawie.

Bardzo mi przykro

Dziewczyny jednak nie damy radę pojechać w tym roku nad polskie morze i jeżeli któraś z was albo ktoś z waszych znajomych ma ochotę to chętnie odstąpię miejsca zwłaszcza że wpłaciliśmy już zaliczkę (600 zł)
Wczasy są wykupione w Juracie na 2 tygodnie w WZW Jantar (Delfin) od 16.08-30.08 koszt od osoby to 1750 zł (125 zł za dobę ) z pełnym wyżywieniem 3 posiłki dziennie .Trochę szkoda tych pieniędzy i miejsc bo od dawna nie ma w tym ośrodku wolnych pokoi no ale niestety nie mamy innej możliwości .

Do góry