reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

moja gwiayda padla dyis o 20:szok::szok::szok::szok:niedwano sie pryebudyila, ale racyej spi dlaej. obz sie to nie ymienilo i pospala do rana:sorry2:

oj, ynow mi poyamienilal y i z. jak to sie naprawialo

reklama
Dotarlam wkońcu do końca czytania i tyle tego bylo że zapomnialam pozaznac\zać cytatów a nie bardzo pamiętam co mialam komu odpisać:no:
Hurdzia udanego,owocnego i bardzo gorącego wypoczynku:tak:;-)

ja katalog z nutrici dostalam tydzień temu:tak:

Nuśka spróbuj tak jak napisala Shinead a jak to nie pomoże to zaciągnij porady lekarza:tak: oj te dzieciaczki czego to one jeszcze nie wymyślą żeby tylko zwrócić na siebie uwage:-D

no i dalej nie pamiętam...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A ja jestem dziś do dupy, Mam ogromnego doła, ryczec mi się chce, mam już dosyc, wypaliłam się.
Cały dzień spędzam sama z dzieciakimi i do nikogo dorosłego buzi nie otwieram. J jak wraca z pracy je obiadek i znika na budowe i nie ma go do 21. A o tej godzinie to mi nawet gadac się nie chce. Maluchy dziś na łeb mi wchodziły - chciałam juz je zostwic i zwiac gdzieś w pole, bo zwariowałam już chyba. Wszystko mi wisi .:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Agulka rozumiem cię bo ja też tak często mam że D calymi dniami poza domem a ja sama z 2 dziećmi i czasami to naprawde idzie zwariować a najbardziej zawsze cieszę się na sobote i niedzielę. Glowa do góry będzie dobrze wkońcu on tego nie robi tylko dla siebie a dla was , dla calej rodzinki :tak:

A ja jestem dziś do dupy, Mam ogromnego doła, ryczec mi się chce, mam już dosyc, wypaliłam się.
Cały dzień spędzam sama z dzieciakimi i do nikogo dorosłego buzi nie otwieram. J jak wraca z pracy je obiadek i znika na budowe i nie ma go do 21. A o tej godzinie to mi nawet gadac się nie chce. Maluchy dziś na łeb mi wchodziły - chciałam juz je zostwic i zwiac gdzieś w pole, bo zwariowałam już chyba. Wszystko mi wisi .:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Agulko zawsze po burzy świeci słonko, pomyśl że już niedługo zamieszkacie w swoim nowym własnym domku dzieciaczki będą już z tego "najgorszego" odchowane będziecie tylko odpoczywać i cieszyć się sobą.
A teraz cóż ci mogę poradzić jak maluchy śpią to weź długa relaksującą kąpiel i po prostu idź spać sen doskonale regeneruje siły ja w Ciebie wierzę a jak jeszcze Ci źle to wyżla się tutaj ile "wlezie" to pomaga daj upust emocjom i dasz radę jesteśmy z Tobą:-):-):-):-):-):-) a jutro wyluzuj odłóż zaprawy i te inne domowe sprawy które mogą poczekać i idź na jakieś ploteczki do kumpelki

Agulka którego września braliście ślub??? Bo my 8 września mamy 7 rocznicę ślubu a sądząc po Twoim suwaczku to coś blisko tej daty prawda????:-):-):-)

Dobrej nocki BB-abeczki ;) buziaczki na dobranoc pa pa pa

Ja mam to samo, najwięcej daje mi popalić Olka zwłaszcza jak jesteśmy w domu :no: I najgorsze że dziś pada deszcz,ja połamana (jednak korzonki) i jak się tu z nimi bawić???

Agulka co się nie chwaliłaś :laugh2:

Zdjęcie Twojego dziecka na stronie Babyonline.pl - Strona 81 - Forum Polki.pl

Gratki,będę na Adasia oczywiście glosować!!!!!

hhmmm, jakies nieproduktywne wczoraj bylyscie:no:
dziwne:-D:-D

bidulko, kazdego taki dol dopada co jakis czas. teraz przyszla pora na ciebie:-(
tym bardziej, ze z 2 dzieci na pewno jest gorzej:crazy:
nie ma na to zlotego srodka. nalezy po prostu przeczekac, a handra sama minie;-)

odetchnij, olej porzadki, ogorki, pranie itp. to pomaga. ja jak mam dola, to nie rbie takich rzeczy, tylko to co musze, kompletne minimum.

idz z dziecmi na spacer, najlepiej wlasnie na jakies ploteczki ( ja niestety nie moge tu chodzic do kolezanek, bo ich nie mam, wiec jest jeszcze gorzej)

glowa do gory kochana:-)

a jak dzis, lep[iej?

reklama
Witajcie dziewczyny.
Was nie sposob nadgonic:no:i do tego nie pamietam co komu mialam odpisac:zawstydzona/y:chyba bede se zapisywac na kartce.U nas ok,Naomi zaczna powolutku mowic mama:-):-):-):-)i nauczyla sie kiwac glowa nie,mamy ubaw po pachy jak jej cegos zabraniamy a ona kiwa nie.Mam bardzo madre dziecko:tak:;-)

Agulka glowa do gory kazdy kryzys i dolek sie kiedys konczy.U mnie tez bylo od nie dawna zle( napewno pamietasz)ale jest juz ok.I u ciebie tez bedzie.Rozumie ze dwojka dzieci potrafia wyssac z ciebie wszystkie poklady energii,ale skorzystaj z razy Nuski,to pomaga.A moze niedlugo bede bardziej rozumiec jak dwojka dzieci potrafi powalic.

Obiecuje ze zajrze do was pozniej.teraz musze isc szykowac sie do wyjscia.Papapap

Do góry