reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Sprawdz bo moze masz juz w pakiecie wycieczki. Ja i Stach nie mamy bo J jest rezydenetm i tylko niego to dotyczy. Zreszta te druk EKUZ nie obowiazuje na Jamajce, z tego co kojarze. A polise kuplam w PZU, zadzwonilam do mojego agenta, przyjechal, wypisal i czesc:-)

A takie to mam myślałam że coś dodatkowego wykupiłaś :-)

reklama
Dziewczyny wklejajcie zdjęcia na zamkniętym ja tak uwielbiam oglądać te "nasze" dzieciaczki:-):-):-) ktoś tu nam obiecał fotki z wakacji ale już nie pamiętam kto przyznawać się która była na urlopie ostatnio i się nie pochwaliła fotkami???

hruda, luandzia i kazda, ktora wyjezdza za granice, czy staracie sie w NFZ o karte ubezpieczenia na czas pobytu? ja chyba jutro skocze, zeby miec na Slowacje.
znajomy (polak) jest obywatelem niemiec i przyjezdzajac do polski wykupil cos takiego w niemczech po czym poszedl do naszej przychodni (do chirurga konkretnie) i tam go po prostu wysmiali.

znajomy (polak) jest obywatelem niemiec i przyjezdzajac do polski wykupil cos takiego w niemczech po czym poszedl do naszej przychodni (do chirurga konkretnie) i tam go po prostu wysmiali.

to dziala w ten sposob podobniez, ze najpierw sie sammeu ponosi koszty leczenia, a potem fundusz zwraca

hruda, my wyjezdzamy na slowacje i chyba wtym samym dniu, co ty ze stasiem. we czwartek, tak?
Ja do Uk za tydzien w srode a na Jamajke w poniedzialek 8 wrzesnia
Dziewczyny wklejajcie zdjęcia na zamkniętym ja tak uwielbiam oglądać te "nasze" dzieciaczki:-):-):-) ktoś tu nam obiecał fotki z wakacji ale już nie pamiętam kto przyznawać się która była na urlopie ostatnio i się nie pochwaliła fotkami???
Ostatnio? Doti...czekamy:tak:
to dziala w ten sposob podobniez, ze najpierw sie sammeu ponosi koszty leczenia, a potem fundusz zwraca
Mozna tez zadzwonic pod numer polski podany na polisie i tam "podobno" maja mowic co robic...mam nadzieje.

reklama
dobrej nocki Donkat

Suuuper!!! czyli dajesz na luzaku zwykle melczko nawet nie HA?:-)
normalne mleczko nawet nie HA i kupy takie piekne zolte, moje dziecko nigdy takich nie mialo!

A wiecie co jeszcze zauważyłam u mojego synka od jakiegoś niedługiego czasu on na starsze osoby, te których nie zna reaguje płaczem :zawstydzona/y::-) aż mi czasami wstyd dzisiaj np zostawiłam go z moja siostrą to grzecznie się u niej bawił i wszystko było ok do momentu aż przyszła jej teściowo mały ponoć tak się rozryczał że teściowa musiał pójść do domu :zawstydzona/y::sorry2: tak samo było jak mąż poszedł z nim do swojej babci mówi że wchodzi do babci a Igor w ryk i musiał wrócić do domu :zawstydzona/y: czy to kolejny etap przełomowy w rozwoju???? Ale jak ja jestem blisko to tego nie robi tzn trzyma się mocno mnie ale nie płacze.

Mój Stasio nie lubi pań w srednim wieku, zwlaszcza jak maja ciemne wlosy, jedna moja ciocia jest prawie obrazona, co probuje go zagadac to on w ryk, wiec pewnie sie naszy, synkom jakies preferencje ksztaltuja. Za to lubi mlode dziewczyny, zwlaszcza brunetki :-D.

no i jeszcze ich nie ma brat porwał moje dzieci do siebie hehehe i jeszcze się im zachce mieć takie małe bo Paulina jest już w 6 klasie heheheh

to sie zarażą maluchem na bank :-)

a moj maz nie wzial kabelka do zgrywania zdjec i kiszka. Bedziemy w domu za dwa tygodnie.

Dostalam dzis propozycje, zeby troche popracowac na umowe o dzielo (z mojej przedostatniej firmy). Z jednej strony bym chciala pojsc do ludzi, bardziej sie skupic na tym co wrzucam na grzbiet itp, a zdrugiej strony moge miec klopot z kim zostawic Stasia. To robota nawet nie pol etatu tylko pare razy w tygodniu po kilka godzin. Musze pogadac z tesciowa czy bede mogla na nia liczyc. Kolacze mi sie mysl, ze jakby mi zaproponowali powrot do pracy na pol etatu to bym byla bardzo chetna. Milo mi sie tam pracowalo, bardziej chodzi o ludzi niz moje zadania, chociaz i to nie bylo najgorsze. Musialabym jednak zatrudnic opiekunke, albo podpuscic prezesa aby zalozyl przyfirmowy zlobek.

Ostatnia edycja:
Do góry