reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

klavell Wika na dobranoc wypija około 220 a rano i w południe 180
no i jeszcze ich nie ma brat porwał moje dzieci do siebie hehehe i jeszcze się im zachce mieć takie małe bo Paulina jest już w 6 klasie heheheh

co do pieluszek to my to robimy teraz na kanapie i to szybko trzeba robić czasem za przeproszeniem opaćka sobie nużki i ubranko tak się wyrywa a ubieramy już nową na stojąco albo na kolankach ciekawe jak sobie B z tym radzi heheheh bo on taki niezdarny jest

hruda nic specjalnego przygotowałam ta sałatkę z fasolki i pomidorami co klavell zamieściła i zupkę taką z kawałkiem brokuła, ziemniaczek fasolka i buraczek zabielę ją śmietanką i będzie git ja i Wiki lubimy takie zupki gorzej z chłopakami ale trudno też musza czasem zjeść
miałam robić pierożki z mięskiem ale jak ta porcja mielonego zaczeła odmarzać to zaczeło troszke pośmierdywać i dałam to kotom

reklama
cześć BBony
Ja na chwilkę.
Nie wiem co pisałyście i spróbuję choć troszkę poczytać ale wszystko to, bo pracuję:-):tak::tak::happy::happy::happy::happy:- na pół etatu w Urzędzie Miejskim. Na razie mam umowę do końca roku, ale może się uda ja przedłużyć ( z tym, że to później). Kasa szału nie robi, ale zawsze coś i co najważniejsze godziny pracy nie są najgorsze, bo w tym czasie co jestem w pracy, mały najczęściej sypia:-)
A teraz idę ciuteczkę Was poczytać:rolleyes2:

hruda, luandzia i kazda, ktora wyjezdza za granice, czy staracie sie w NFZ o karte ubezpieczenia na czas pobytu? ja chyba jutro skocze, zeby miec na Slowacje.

hruda, luandzia i kazda, ktora wyjezdza za granice, czy staracie sie w NFZ o karte ubezpieczenia na czas pobytu? ja chyba jutro skocze, zeby miec na Slowacje.
Wiem ze cos takiego jest...ale nie mam nerwa tluc sie po tych NFZ i kupilam wlasnie dzisaj polise zdrowotna dla mnie i Stasia na czas bobytu na Jamajce ( do UK nie) za 69zika.

Wiem ze cos takiego jest...ale nie mam nerwa tluc sie po tych NFZ i kupilam wlasnie dzisaj polise zdrowotna dla mnie i Stasia na czas bobytu na Jamajce ( do UK nie) za 69zika.

to w sumie nie jest takie trudne do zalatwienia. wystarczy wypelnic wniosek i poczekac, bo wydaja na miejscu( przynajmniej u mnie). jest za darmo. byc moze polisa jest korzystniejsza. najwazniejsze, oby sie nic nie przydalo.
wyjezdzasz tak jak my na slowacje. spakowana juz? ja nie, bo my tylko na 4dni.

to w sumie nie jest takie trudne do zalatwienia. wystarczy wypelnic wniosek i poczekac, bo wydaja na miejscu( przynajmniej u mnie). jest za darmo. byc moze polisa jest korzystniejsza. najwazniejsze, oby sie nic nie przydalo.
wyjezdzasz tak jak my na slowacje. spakowana juz? ja nie, bo my tylko na 4dni.
Ja na Slowacje? nic mi o tym nie wiadomo:szok::-p
...a jutro moze sie przejde do tego NFZ ( okazalo sie ze mam prawie pod domem:baffled::zawstydzona/y:) i jesli mam to dostac od reki to czemu nie. Przynajmniej do UK bedzie.

Dziewczyny coś więcej na ten temat proszę bo my tez wyjeżdżamy ale nic dodatkowego nie wykupiłam. Gdzie wykupiłaś Hrudzia?

Dziewczyny coś więcej na ten temat proszę bo my tez wyjeżdżamy ale nic dodatkowego nie wykupiłam. Gdzie wykupiłaś Hrudzia?
Sprawdz bo moze masz juz w pakiecie wycieczki. Ja i Stach nie mamy bo J jest rezydenetm i tylko niego to dotyczy. Zreszta te druk EKUZ nie obowiazuje na Jamajce, z tego co kojarze. A polise kuplam w PZU, zadzwonilam do mojego agenta, przyjechal, wypisal i czesc:-)

reklama
Do góry