reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Hej dziewczyny :-) truszku mnie tu nie było.

Co u Nas w zasadzie po staremu. W końcu obciełam się i zrobiłam na blond .... a raczej próbowałam.... z ciemego na blond nie wyszło dokladnie tak jak chciałam, ale za drugim razem powinno już być dobrze,

Nawet nie próbuje nadrabiać zaległości tyle tego jest.

Pozdrawiam serdecznie i uciekam czytać co na innych tematach.

Kasieńka na NK pisałam o blond a tu proszę piszesz, że właśnie się rozjaśniasz . Zbieg okoliczności czy jasnowidztwo.;-):-D:-D:-D

A ja się wyspałam, ale napiszę później jak to było.

reklama
Pytanie! co ma zrobic kobieta kiedy jej facet nazwie ja tepa? bo moze ja przesadzam i powinnam to olac i nie sie nie smucic...ale mi znow sprawil przykrosc:-:)frown::sad:
No nie dziwię się. Mi też by było przykro. Nie powinnaś tego olać. Trzeba umieć być asertywną i pewną siebie. Jeśli on uważa, że jesteś tępa to znaczy, że uważa, że mu nie dorównujesz. Czyli coś jest nie tak. Z nim, oczywiście.

Klavell jak sie czujesz boli nadal? herbatki pomagają ?? Choć myślę że skoro tak boli to herbatki nic nie dadzą:baffled::-( Trzymaj się kochana i jak najszybciej do lekarza się udaj.
Nerka boli caly czas choc troche mniej ale boli za to juz nie chodze siku co 15 minut i nic mnie nie piecze

No nie dziwię się. Mi też by było przykro. Nie powinnaś tego olać. Trzeba umieć być asertywną i pewną siebie. Jeśli on uważa, że jesteś tępa to znaczy, że uważa, że mu nie dorównujesz. Czyli coś jest nie tak. Z nim, oczywiście.
:tak::tak::tak:

dziewczyny mam pytanko
jade jutro z Jula w góry i tak się zastanawiam czy moge z nią wejść na śnieżkę?? jak sądzicie??
możesz ja byłam z Mają jak miała 8 m-cy i dałyśmy radę:tak:

Miałam opisac poranek. Więc , kiedy mały się obudził około 6 wzięlismy go do siebie i jeszcze pół godzinki zasnęlismy, kiedy obudził się na dobre J zaczął się z nim bawic więc ja wykorzystałam sytuację i mówię słodkim głosikiem: czy mogę na 10 min iśc do Mai do łóżka.:-D No i poszłam:tak:. Kiedy córcia po pół godzince się obudziła ja twardo "udawałam" , że śpię.;-) Więc poszła do J i Adasia a ja spałam do 8:30. W tym czasie J przebrał małego, przewinął i nakarmił, no i zabawiał.:-D:-D:-D

A ja dziś ZGŁUPIAŁAM na punkcie Yorka. I cały prawie dzień spędziłam przed kompem szukając w internecie kogoś kto by za darmo oddał szczeniaka. Nawet znalazłam tylko za późno już było bo ktoś oddał go dziś rano. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Klavell
oglądała zdjęcia na NK i to ostatnie jak Hanii siedzi i patrzy do góry jest super. Ale mam jedną radę, byś zwracała uwagę, żeby tak nie siadała, później mogą byc problemy. Mała rada od doświadczonej mamuski.:tak:

OJ COś SIę DZIEJE Z Bbonami, bo coraz mniej Was tutaj. Czyży zanik forum, czy chwilowa niedyspozycja???????

Ostatnia edycja:
Witam się dziś ja jako pierwsza:tak::-)
pogoda u nas bardzo fajnie się zapowiada więc humorek dopisuje, Mati już nie spi zato Ola jeszcze tak więc narazie mam jeszcze spokój:-)
Mati już coraz częściej się zapomina i puszcza się i chodzi wczoraj przeszedl sam pól pokoju:tak: a tak wogóle to wczoraj byliśmy caly dzień poza domem najpierw pojechaliśmy do mojej mamy zawieźć jej ogórki, później na cmentarzu u mojego tatusia a następnie wybraliśmy się do przczyny do parku zamkowego bylo super!!! jak wracaliśmy to zajechaliśmy do teściów na kawke a na samym końcu jeszcze na pyszne wloskie lody:-):-):-) i w domku byliśmy o 19.30 aha jak ja kompalam dzieci to d pojechal jeszcze po hamburgery na kolacyjke;-)
super dzień!!!!:-):-):-)

OJ COś SIę DZIEJE Z Bbonami, bo coraz mniej Was tutaj. Czyży zanik forum, czy chwilowa niedyspozycja???????

Agulka ten brak Bbonów spowodowany jest śliczną pogodą na dworze:tak:zobaczysz napewo w zime będzie nas tu tyle że nie nadążymy z czytaniem bo może być 20 stron co dzień:-D:dry:

dziewczyny mam wielki problem: podejrzewam u julitki owsiki!!!!!!!!!! dzis nie ide do lekarza, bo nie ma jej pediatry i bede miala czas na dalsze obserwacje. przez 2ostatnie wieczory mala usypiala i usnac nie mogla, a usypiajajc lapala sie za pieluche i ruszala nozkami i dupka do przodu i tylu. w nocy tez sie budzila z jekiem i ruszala pupka. z tego co wiem, to one grasuja wlasnie w nocy. szkoda mi bidulki, bo sie meczy. jakie sa domowe sposoby na to cholerstwo??????????????

Bartek rozchodził mi się na całego i to najgorsze bo to wszędobylskie dziecko włazi gdzie mu się podoba :no: A nie daj Boshe czegoś mu zabronię to histeria na całego :dry:
Pozdrawiam ucałowania dla maluszków :tak:

:tak::tak::tak::tak::tak:

Witam dziewczyny :-) dopiero teraz dotarłam ale robiliśmy z W kolejną porcję wyrazów do nauki czytania dla Zuzi - to znaczy W pisał a ja nadzorowałam :-D

jaka metoda ja uczycie? kiedys czytalam (chyba w jakims poradniku, ktory dostalam w wyprawce ze szpitala), ze jest taka metoda nauki czytania dzieci, tylko nie pamietam nazwy:sorry2:

A na froncie Stasiowym spoko...za to z J afera...Pytanie! co ma zrobic kobieta kiedy jej facet nazwie ja tepa? bo moze ja przesadzam i powinnam to olac i nie sie nie smucic...ale mi znow sprawil przykrosc:-:)frown::sad:

oj, ja bym sie obrazila na smierc!!:wściekła/y:

dziewczyny mam pytanko
jade jutro z Jula w góry i tak się zastanawiam czy moge z nią wejść na śnieżkę?? jak sądzicie??

my sie wybieramy z julitka na slowacje i mamy wielka nadzieje pochodzic z nia po gorach, a jak nie, to zostawimy cioci pod opeike. twoja juli jest 100razy spokojniejsza od tego naszego daibelka:-)

reklama
dziewczyny mam wielki problem: podejrzewam u julitki owsiki!!!!!!!!!! dzis nie ide do lekarza, bo nie ma jej pediatry i bede miala czas na dalsze obserwacje. przez 2ostatnie wieczory mala usypiala i usnac nie mogla, a usypiajajc lapala sie za pieluche i ruszala nozkami i dupka do przodu i tylu. w nocy tez sie budzila z jekiem i ruszala pupka. z tego co wiem, to one grasuja wlasnie w nocy. szkoda mi bidulki, bo sie meczy. jakie sa domowe sposoby na to cholerstwo??????????????

Najlepsza będzie oczywiście wizyta u lekarza:tak: czytalam gdzieś że sok z kiszonej kapusty dobry jest na owsiki ale czy dzieci w tym wieku już mogą to niewiem:sorry2:

Do góry