reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Zgodnie z umowa odzywam sie z mojej fantastico wioseczki, dzieki uprzejmosci sasiadow:) Kochane mam nadzieje ze u Was wszystko zgodnie z planem, ja smaze dupe na sloncu i pobudzam moj pigment w nadziei ze cos sie jeszcze zmieni i koloryt bedzie przynajmniej kawowy taki ze smietanka ewentualnie hehe
Mala spedza dnie w basenie i lapie koniki polne oraz inne robactwa...
Caluje Was serdecznie i tesknie :* Buziole bede podczytywac w miare mozliwosci.. If U know what i mean:-):-)

reklama
Hej! Pamiętacie jeszcze o mnie????
U mnie brak czasu na tak ciągłe siedzenie na internecie :angry:
Tym bardziej że mąż pojechał w delegację do Finlandii i wszystko zostało na mojej głowie :angry: Zwłaszcza te króliki jak trzeba mlecza dla nich szukać :no: Zrobiłam sobie tylko nie potrzebnie kłopot :wściekła/y:
Ja dalej się kursuję...w poniedziałek mam już końcowy egzamin i w środę praktycznie tylko odbiór zaświadczenia :tak:
Bartek rozchodził mi się na całego i to najgorsze bo to wszędobylskie dziecko włazi gdzie mu się podoba :no: A nie daj Boshe czegoś mu zabronię to histeria na całego :dry:
Pozdrawiam ucałowania dla maluszków :tak:
Wlasnie dzis myslalam o Tobie, moderatorko nasza! :-)Brawa dla osiagniec Bartusia...i Twoich!
Hruda, czy Wy jedziecie na ta Jamajkę, bo już nie wiem:confused: Kiedy i na jak długo?
Jedziemy, 8 wrzesnia, na 2 tygodnie...czy ja cos pisalam ze nie?:szok:;-):-D

Hruda i co z babcią? Decyzja podjęta? No i udanego relaksu Tobie życzę z tym czekoladowym czymś na brzuszku udkach i pośladkach ach co to się będzie działo J musi być w formie;-):tak::-D

Klavell
jak sie czujesz boli nadal? herbatki pomagają ?? Choć myślę że skoro tak boli to herbatki nic nie dadzą:baffled::-( Trzymaj się kochana i jak najszybciej do lekarza się udaj.

Carioca trzymam kciuki za Stasia żeby jutro w kościółku był grzeczniutki jak aniołek zresztą to jest taki kochany aniołek więc będzie dobrze no i czekamy na foto relację już po:-)

Aneczka
wypoczywaj dużo słonka życzę bo coś u nas jego brak

Etka też o Tobie myślałam nawet Twój profil przeglądałam bo coś ostatnio nas zaniedbałaś ale taka ładna pogoda i dwójka maluszków nie dziwię Ci się że brak czasu na BB.

Kasiu
hop hop co u Ciebie ????

U mnie sobota jak każda,czyli wqrwa na chlopa. Na 17 jechaliśmy na spóźnionego przez żniwa Krzysztofa. Spakowałam się,bo jutro jedziemy na mszę rocznicową z moją babcię do Kruszwicy i zostaję tam na wakacjach na tydzien. Ale się cieszę. Jakaś odskocznia będzie, poza tym bardzo lubię tam jeździć. Jedziemy na tydzien,a my spakowani jak na 2 miechy. Wieeelka torba ciuchów. Pieluchy. Mleka, kaszki, obiadki, butelki. Wieeelka kosmetyczka. Zabawki,bo tam nie ma małych dzieci. Łóżeczko i krzesełko do karmienia. Ufff

Lekarka mi zaleciła bo często choruje i miał blade usteczka a poza tym żadnych objawów anemii

A ja nie moge zasnąć siedzę i czytam w necie o tym leku Hemofer i widzę to moje maleństwo z czarnymi ząbkami :-:)-(chce mi się płakać i nie wiem co zrobić.Dlaczego lekarka zapisała mi ten lek a nie np ten ferrum co dziewczyny podawały:-:)-:)-(i ciągle nie mogę się doczytać czy to znika później czy nie:-:)-( jak pediatra zapisywała mi to dziadostwo to mówiłam jej że słyszałam że to zabarwia zęby a ona mi na to "trudno coś kosztem czegoś:-:)-:)-(" ale mi pocieszenie nie mogła dać jakiegoś zamiennika skoro inne z Was miały????? Dobra nie zanudzam i przepraszam że tylko o sobie ale jak jest kłopot to nie potrafię myśleć o niczym innym.
Mam znajomego farmaceutę, pogadam z nim i dopytam co i jak i napiszę Ci, ok?

Witam dziewczyny :-) dopiero teraz dotarłam ale robiliśmy z W kolejną porcję wyrazów do nauki czytania dla Zuzi - to znaczy W pisał a ja nadzorowałam :-D
Zuzka w sierpniu nie ma zajęć na basenie więc wybraliśmy się na własną rękę ale było szaleństwo :-):-):-) mała uwielbia wodę
Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia dla dzieciaczków i chwili na odpoczynek dla zapracowanych mam

Hej dziewczyny :-) truszku mnie tu nie było.

Co u Nas w zasadzie po staremu. W końcu obciełam się i zrobiłam na blond .... a raczej próbowałam.... z ciemego na blond nie wyszło dokladnie tak jak chciałam, ale za drugim razem powinno już być dobrze,

Nawet nie próbuje nadrabiać zaległości tyle tego jest.

Pozdrawiam serdecznie i uciekam czytać co na innych tematach.

reklama
Nuska - babcia ma tego alzheimera i parkinsona i zoltaczke na dodatek...ale poki co zostaje w domu. Dostala balkonik do przemieszczania sie a ze to kobieta twarda i zawzieta nie daje sie:-)
Kasia- witaj blondi:blink:...ja ide jutro do fryca...i az mnie brzuch boli czy kolor wyjdzie tak jak sobie wymarzylam:szok::-p

A na froncie Stasiowym spoko...za to z J afera...Pytanie! co ma zrobic kobieta kiedy jej facet nazwie ja tepa? bo moze ja przesadzam i powinnam to olac i nie sie nie smucic...ale mi znow sprawil przykrosc:-:)frown::sad:

Do góry