reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

nuska- tak mi smakuja te ogorki w tym roku, ze chyba zjem i beczke! :szok::-D
zbieram sie do wyrka. dodalam jeszcze kilka zdjec na zamknietym, poszperalam na NK i zmykam. milej nocki.

reklama
A my mamy 3 ząbka. Lewa....3. Ale jaja,bedzie wampir w domu. Górne 2 też idą,ale kiedy dojdą nie wiadomo.
Luandzia dzięki za namiary na ten szpital. Z tego co pisza na stronie to faktycznie wypas. Niestety nie dla nas,bo oni specjalizują się głównie z kardiologii. My potrzebujemy czegoś raczej z neurologią, niby tam coś jest ,ale glownie piszą o dzieciach:baffled: No nic, dzięki i tak za pomoc i szukamy dalej.
Powinnam robić obiad i ogórki zaprawić,a ja od godziny ślęczę przed kompem:sorry2:
Dobra, uciekam,bo maly się obudzi,a ja w polu będę z robotą.

Powiedziałam mojemu koledze że chodzi o osobę z niedotlenieniem mózgu po zawale i właśnie ten szpital mi polecił pracuje tam (jest kardiologiem) więc wydaje mi się że jest dobrze poinformowany ale jeżeli chcesz to jeszcze raz do niego zadzwonie i się upewnię
Zmykam bo wymknełam się z imprezy urodzinowej taty aaa i mamy piątego ząbka dolną dwójkę :-)

Atruviell ,
Luandzia1,
Majandra,
Maraniko,
Hruda,
***<3Aneczka<3***
Imieniny - dzień radosny, pełen kwiatów, zapach wiosny.Wszyscy złożyć chcą życzenia: zdrowia,szczęścia, powodzenia. Niech
Wam słońce zawsze świeci i niech czas radośnie leci. Niech odejdą smutki, złości i powróci czas radości.
Te życzenia, choć z daleka płyną jak wpatrzona rzeka i choć skromnie ułożone, są dla Was przeznaczone.

Ostatnia edycja:
Nuska - dziekuje kochana:-)

...i zmykam spac. Wystawilam wlasnie 2 rzeczy na allegro - "biblie" Zawitkowski;-) i moje czerwone espadryle bo jakies za duze sa...:-(
Dobranoc...pchly na noc, karaluchy pod poduchy a szczypawki pod zabawki:-D

reklama

Dobranoc...pchly na noc, karaluchy pod poduchy a szczypawki pod zabawki:-D
skoczki!!! :-D

witam wszystkie w sobotni poranek. maz spi po nocy, maly sie bawi (czyt. gania tam i spowrotem po pokoju). jutro jedziemy na odpust do kuzynki na wies. juz sie doczekac nie moge. kuzynka ma pol roku starszego damianka wiec piotrus bedzie mial towarzycho. :tak:
naomi- co to sie dzieje u was, zes ciagle taka smutna?
gdzie asiek???!!!

wszystkim aniom, ankom, anulkom zycze wszystkiego czego tylko sobie zycza! :-D

Do góry