reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Atruviell ,
Luandzia1,
Majandra,
Maraniko,
Hruda,
***<3Aneczka<3***
Imieniny - dzień radosny, pełen kwiatów, zapach wiosny.Wszyscy złożyć chcą życzenia: zdrowia,szczęścia, powodzenia. Niech
Wam słońce zawsze świeci i niech czas radośnie leci. Niech odejdą smutki, złości i powróci czas radości.
Te życzenia, choć z daleka płyną jak wpatrzona rzeka i choć skromnie ułożone, są dla Was przeznaczone.

i ja też się dopisuje :tak::tak::tak::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: tak na leniuszka

reklama
witam z ranka właśnie zbieram się na zawody strażaków ochotników ale dzieci jeszcze spią i klops rozpoczęcie o 9 a z 20 minut zajmie podróż no nic najwyżej się spóźnimy

Atru ty się nie stresuj wekami bo jak ja mieszkałąm z mamą to nic nie robiłam tylko czasem jej coś tam pomogłam a teraz to inna bajka ani mama ani teściowa nie robią takich eksperymentalnych sałatek warzywnych a i ja i B je uwielbiamy to sobie zrobiłam wiesz ja taka "Zosia-samosia" jestem i czasem się dziwię że i Wika i Szyma są tacy że oni sami coś chcą zronbić i nie lubią jak im się pomaga

dziś znów u nas upał jupi ale mnie czeka dzień w aucie bleeeeeee

Witam dziewczyny!!!
Ale drukujecie :szok: ogarnąc tego nie sposób!!! Kupiłam w końcu małeu krzesełko do karmienia :tak::-D po południowej zmianie mam weekend wolny :-) w końcu!!! Przyszly tydzien na rano.

Pozdrawiam i uciekam :-D

Helol
Ja tylko a momencik z zyczeniami
Wszystkim kobitkom o imeniu Anna zycze wszystkiego najlepszego.

wszystkim aniom, ankom, anulkom zycze wszystkiego czego tylko sobie zycza! :-D
Wszystkim kobitkom o imeniu Anna zycze wszystkiego najlepszego.
...a Hanki?:-p:-:)-D
ja zaraz zmykam, do rodzicow zostawic Stasia na noc i zeby sie zalapal na kapiel w ogrodzie bo pogoda bajeczna, potem na zakupy i do garow, sprzatania bo wieczorem goscie. Beda tez szanowni malzonkowie moich przyjaciolek tak wiec ominie mnie temat ( na szczescie!!!!) pieluch, nocnikow i zabkowania...no i przynajmniej jakies feromony meskie wtargna w moje nozdrza, bo ciagle baby baby baby...za wyjatkiem mojego malego baby:-p:-D
Milego sobocka dziąlchy!

Atruviell , Luandzia1, Majandra, Maraniko, Hruda, 3Aneczka

Naszym wspaniałym Aniom i Hani: zdrówka, pomyślności, miłości i radości z pociech. Sto lat!!!!

tulipany2006.jpg

A naszemu pierwszemu roczniakowi Tymusiowi życzymy ze Stasiem samych radości, uśmiechów, przyjemności i zdrówka, zdrówka, zdrówka!

torcik8lp.gif

Witam. Ja też dołańczam się do gorących życzeń. Pogoda bajeczna - ukrop. Jak wstałam dzis o 6:30 to u nas w domu 29stopni. Darmowa sauna, a i dzieciaki marudery przez to.
Dziś idę na obiadek do mamy a później zmykamy na kawkę do dobrej psiapsiółki mamy, u niej zawsze świerze cisto, no bo ja łakomczuch jestem.
Miłego dnia.

Ja chcę nad morze. Mam tylko ponad godzinkę do Mielna a tu auta brak. Buuuuuuuuu

Dolaczam sie do zyczen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Kasia krzeselko swietne, my juz kupilismy krzeselko do karmienia jak Amanda skonczyla 7 miesiecy, bo nie sposob jej inaczej karmic :-)

A my kupujemy corci w tym tygodniu samochod!O dokladnie ten!
46-3672301A67UC330822M.jpg

reklama
Witajcie wszystkie.Naomi spi,maz w pracy-wiec moze chwile z wami posiedziec.

Kasia,Larcia rzeczy dla dzieci przesliczne.Ja tez ostatnio myslalam nad tym zeby kupic Naomi taki samochodzik.

Justyna dlaczego taka jestem smutna???Bo nie moge sie dogadac z mezem(poraz pierwszy odkad sie znamy)Zawsze po jakis klutniach sprzeczkach godzilisy sie odrazu,szybko dochodzilismy do porozumienia,a teraz nie wiem co jest grane.To juz trwa kilka dni.Czuje sie psychicznie wykonczona.Ja mam na glowie dom,Naomi,zakupy.Ja wiem ze on pracuj i to nie lekko,ale ja tez mam swoje potrzeby i potrzebuje zeby mnie obciazyc czasami od jakis obawiazkow.Po ostatnim temacie poruszonym przez was(jak mezowi wam pomagaja w domu i przy dzieciach)probowalam wprowadzic jakies zmiany typu on jest wieczorm w domu to kapie mala i ja kladzie spac.A wczoraj co uslyszalam "a nie mozesz ty tego zrobic":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mam dosc!!!!!!!!!!Wiem jedno ze dziecka drogiego nie bedzie!!!!!!Chyba ze wpadniemy,ale napewno juz nie planuje drogiego.
Chyba zaloze pamietnik,bo nie chce was dluzej obarczac moim marudzeniem.Wiem ze wiele z was tez siedzi w domu z dziecmi i nie narzeka tak jak ja.Moze wam sie wydawac ze wychowywanie Naomi mnie dobija,ale tak nie jest.Mnie meczy to jak mnie traktuje maz.Zero pomocy-ale on by chcial odemnie wiele.Tylko jak skoro jestem wieczorem padnieta i mysle tylko o prysznicu i o tym zeby wyprostowac kregoslup-bo strasznie mi dokucza.

Dziekuje ze moge sie wam wyzalac,ale procz was nie mam nikogo.:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

Do góry