monia_l
Wrześniowe mamy'07
Witam z rana.
Ja od rana walczę z jęczeniem, marudzeniem,piszczeniem i jeszcze z innymi odgłosami. Rany jakie to denerwujące , brrrrrrrrrrr
.
U mnie dziś to samo bylo obydwoje o byle co plakaliwkońcu postanowilam że pójde do sklepu to może się uspokoją więc ubralam dzieci i już byliśmy gotowi do wyjścia i DUPA nigdzie nieumialam znaleźć kluczy i na dodatek zaczelo lać no więc musieliśmy zostać w domu i znowu byl placz bo nie poszliśmy do sklepu ale wkońcu po jakimś czasie poszliśmy ale klucze się nie znalazly i wyszliśmy przez kotlownie
[/quote]IZABELA2531731 pisze:Witajcie babwlasnie sie dowiedzialam, ze zmarla moja znajoma we wloszech... miala operacje i 10 dni po niej zle sie poczula. wrocila wiec do szpitala. tam zrobili jej badania i okazalo sie, ze ma zle wyniki krwi. dostala wiec dozylnie iles tam ml krwi, a ze byl piatek wszyscy mowili, ze zaczekaja do poniedzialku z reszta badan. w sobote to samo i kolejne ml krwi... nie doczekala poniedzialku. okazalo sie, ze miala krwotok wewnetrzny. KM!!!! co za sluzba zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!
moj dziadek teraz tez w szpitalu lezy od poniedzialku moja babcia byla w czwartek u lekarza lekarz powiedzial zeby mj dziadek przyszedl jest miejsce moj dziadek poszedl a lekarz na to ze ma isc do domu miejsca nie ma dodam tylko ze moj dziadek jest w bardzo ciezkim stanie i nie chcial go przyjac z powodu braku miejsc dziadek dal koperte to lekarz do pielegniarki pani Basi pan Z...do pokoju 23 prosze lozko przygotowac normalnie szok i to ma byc lekarz mi sie wydaje ze learze to z powolania byc powinni a nie dla kasy dobrze wie ze to sa ostatnie dni mojego dziadka ze nic mu juz nie pomoze a jeszcze kase od niego bierze przeciez glupie 200 zl go nie zb awi a moim dziadka da duzo...
[/quote]
ta dzisiejsza slużba zdrowia Iza ,Klavell bardzo mi przykro :-(
a tak a propo's, jak dluga przerwe maja wasze maluchy pomiedzy poranna pobudka a pierwsza drzemka? moja gwiazda ma ok 4godz!! i jesli ta drezmka jest dluzsza, to na koljena juz nie ma czasu w ciagu dnia-horroor!!!
u nas to jest różnie niekiedy 2 godziny a niekiedy 4
w ciągu dnia śpi dwa razy po 1 godzinie
Witam po dlugiej nieobecnosci.........
a jak u waszych maluchow nocnik?? i kubek niekapek ja probuje mu dawac taki kubek ze slonka jakby silikonowa o troche pije ale wiecej sie bawi..a na nocniku siedzi ale nie robi nic-dobrze ze nie ucieka moze kiedys pojmie na co nocnik...
Ja Mateuszkowi nie dawalam jeszcze pić z kubka niekapka
A na nocnik jak go niekiedy posadze to zazwyczaj zrobi siusi ale kupki to jeszcze nie udalo mu się tam zrobić
Jejciu jaki ukrop na dworze, słońce strasznie przypieka, nic dziwnego, że mały nie chciał usnąc, za to teraz ( brrrrr...) usnął w łóżeczku, tzn, że pójdzie później spac niż zwykle.
Nie lubię kiedy z tym spaniem się czasami poprzestawia, ja lubie kiedy dzieci śpią już o 20. Wtedy mam LUZIK.
A u nas pogoda do dupy nawet pies na dwór niechce iść
coś mi się pokręcilo z tym odpisywaniem i w rezultacie pisalam tego posta ok 40mina i tak nie napisalam wszystkiego co mialam w planach