reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

zmierzylam i ma 37.8 :-( ale śpi spokojnie i teraz niewiem czy podawać syrop czy nie:confused:boje się że się rozbudzi i może mieć problemy z ponownym zaśnięciem:dry: poradzcie co mam robic bo niewiem:-( podobno syrob podaje się powyżej 38.5:dry:

reklama
Witam się po dłługim i męczącym dniu :-) dziś miałam popołudnie i o pracy w dniu dzisiejszym nie chce mi się gadać bo mam nerwa!!!!

Moniu ja podałabym małemu syropku :tak:

Pisałam, że Kuba znowu przechodził ostatnio trzydniówke??? Po trezch dniach mineła jak reką odjoł :dry:

Również się ciesze, że nie jestem osamotniona w snych newrach na humory dziecka, choć dziś Kuba był słodziytki jak cukiereczek, co prawda zawsze jest słodziutki nawet jak jęczy, ale dziś był kochaniutki do potęgi entej :-p:-D jak wychodziłam do pracy to chwycił mi się nogi rękami i nogami i tak go ciagłam za sobą do drzwi :happy2: wyglądało to chyba kosmicznie, ale jak się mały śmiach a ja razem z nim póżniej było "mama mama" i wyciaganie raczek, ale jakoś obyło się bez płaczu :tak: buziaczek i pa pa.

Blimka to nieźle :-D Nasze chłopaki lubią się bawić lalkami i wózkami :-D znajoma kupiła ten wózek w sklepie wszystko po 4 złote to może też poszukam i go kupie :-p

Hruda fyrzurka 1 i 4 super!!!! Ale 3 to masakra!!!!!! Wg mnie okropna!!! BLE!!!

narazie jeszcze poczekam jak temp. wzrośnie to dopiero podam

Kasia super że Kubuś nie placze jak wychodzisz do pracy tylko robi ci pa pa i śle buziaki:tak: bo napewno cięzko by ci się szlo do pracy gdyby maly plakal po twojim wyjściu

Mam nadzieje że u Mateuszka też to będzie tylko trzydniówka a nie jakieś choróbsko bo ostatnio jakiś wirus u nas panuje:-:)-:)-(

Moniu może na razie podawaj mu dużo płynów do picia :) i zobaczysz jak się sytuacja będzie się rozwijać. Może obejdzie się bez lekarstwa.

Kasia , Justyna dzięki za porady ale niestety bez lekarstwa się nie obeszlo bo jak szlam spać to mial już 38,4 więc niezastanawiając się już ani chwili podalam ma Ibum i wypil przez sen nawet się nie obudzil:tak: noc byla spokojna, rano mial tylko 37,0 no i mam nadzieje że nie bedzie już rosla:tak: jak narazie ladnie siedzi i się bawi:tak:
a jaka u nas śliczna pogoda:-)a najgorsze jest to że jak Mati będzie mial gorączke to my musimy siedzieć w domu:-(

reklama
Do góry