reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

zmierzylam i ma 37.8 :-( ale śpi spokojnie i teraz niewiem czy podawać syrop czy nie:confused:boje się że się rozbudzi i może mieć problemy z ponownym zaśnięciem:dry: poradzcie co mam robic bo niewiem:-( podobno syrob podaje się powyżej 38.5:dry:

reklama
Witam się po dłługim i męczącym dniu :-) dziś miałam popołudnie i o pracy w dniu dzisiejszym nie chce mi się gadać bo mam nerwa!!!!

Moniu ja podałabym małemu syropku :tak:

Pisałam, że Kuba znowu przechodził ostatnio trzydniówke??? Po trezch dniach mineła jak reką odjoł :dry:

Również się ciesze, że nie jestem osamotniona w snych newrach na humory dziecka, choć dziś Kuba był słodziytki jak cukiereczek, co prawda zawsze jest słodziutki nawet jak jęczy, ale dziś był kochaniutki do potęgi entej :-p:-D jak wychodziłam do pracy to chwycił mi się nogi rękami i nogami i tak go ciagłam za sobą do drzwi :happy2: wyglądało to chyba kosmicznie, ale jak się mały śmiach a ja razem z nim póżniej było "mama mama" i wyciaganie raczek, ale jakoś obyło się bez płaczu :tak: buziaczek i pa pa.

Blimka to nieźle :-D Nasze chłopaki lubią się bawić lalkami i wózkami :-D znajoma kupiła ten wózek w sklepie wszystko po 4 złote to może też poszukam i go kupie :-p

Hruda fyrzurka 1 i 4 super!!!! Ale 3 to masakra!!!!!! Wg mnie okropna!!! BLE!!!

narazie jeszcze poczekam jak temp. wzrośnie to dopiero podam

Kasia super że Kubuś nie placze jak wychodzisz do pracy tylko robi ci pa pa i śle buziaki:tak: bo napewno cięzko by ci się szlo do pracy gdyby maly plakal po twojim wyjściu

Mam nadzieje że u Mateuszka też to będzie tylko trzydniówka a nie jakieś choróbsko bo ostatnio jakiś wirus u nas panuje:-:)-:)-(

Moniu może na razie podawaj mu dużo płynów do picia :) i zobaczysz jak się sytuacja będzie się rozwijać. Może obejdzie się bez lekarstwa.

Kasia , Justyna dzięki za porady ale niestety bez lekarstwa się nie obeszlo bo jak szlam spać to mial już 38,4 więc niezastanawiając się już ani chwili podalam ma Ibum i wypil przez sen nawet się nie obudzil:tak: noc byla spokojna, rano mial tylko 37,0 no i mam nadzieje że nie bedzie już rosla:tak: jak narazie ladnie siedzi i się bawi:tak:
a jaka u nas śliczna pogoda:-)a najgorsze jest to że jak Mati będzie mial gorączke to my musimy siedzieć w domu:-(

reklama
Do góry