sama nie wiem... bo po takiej klotni zwykle jest lepiej przez dzien czy dwa a potem to samo od nowa... tez mi ciezko wyobrazic sobie zycie bez niego ale dluzej juz nie wytrzymuje jego lenistwa opieszalosci i braku przedsiebiorczosci. Stanelo na tym ze bede szukac pracy i jak znajde to wracam, chyba ze cos sie zmieni w naszym zyciu do tego czasu to zarzuce szukanie...Blimka ale ten samotny plan powrotu z Dawidkiem do Pl jest już nieaktualny prawda ja też niekiedy już mam wszystkiego dość chętnie bym to wszystko rzucila ale później jak się już uspokoje to wszystkie zle myśli odchodzą daleko w las bo przecież nie wyobrażam sobie życia z dala od D
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Blimka życzę Ci aby w waszym związku zaświecilo sloneczko ale nie na dzień czy dwa tylko już na zawsze i że nie będziesz musiala opuszczać męża bo wyobrażam sobie jakie to dla ciebie trudne;-)
Tygrysku gratulacje osiągnięć Wikusi
Tygrysku gratulacje osiągnięć Wikusi
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Mateuszek już się obudzil a ja nawet nie zaczelam prasować teraz to już napewno nie zaczne:-(
Zaraz go przebiore i pójdziemy po jakieś zakupy a po obiedzie jedziemy do mojej mamy na urodziny kupiliśmy wkońcu ten aperat na klisze ale ile się za nim nachodzilam w calym mieście w tylko jednym sklepie znalazlam takie zwykle aparata bo wszedzie już tylko cyfrówki
Zaraz go przebiore i pójdziemy po jakieś zakupy a po obiedzie jedziemy do mojej mamy na urodziny kupiliśmy wkońcu ten aperat na klisze ale ile się za nim nachodzilam w calym mieście w tylko jednym sklepie znalazlam takie zwykle aparata bo wszedzie już tylko cyfrówki
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Blimka glowa do gory bedzie dobrze zobaczysz.Po burzy zawsze swieci slonce.My kobiety na emigracji juz chyba tak mamy ze jakas sprzeczka a my juz chcemy wrcac do polski.Poprostu nie mamy komu sie wyplakac w rekaw.
Z calego serca zycze abys nie musiala wracac.
Z calego serca zycze abys nie musiala wracac.
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Gabids, a na jak długo przylatujesz?
Hruda, mi się podoba 1 i 4.
NuŚka, cieszę się, że z Igorkiem lepiej.
Nie mam ostatnio czasu na BB:-wściekła/y:
Hruda, mi się podoba 1 i 4.
NuŚka, cieszę się, że z Igorkiem lepiej.
Nie mam ostatnio czasu na BB:-wściekła/y:
No i Babony zlote, mam humor lepszy...banalnie go sobie poprawilam- po prostu ladnie sie ubralam, umalowalam i uczesalam i poszlam po zakupki...i panowie na mnie nawet lypali wzrokiem...tylko kruca-fiks jacys wiekowi byli, takie dziadki okolo 60tki
...poza tym Stasiek dzis istny anilol..tfu tfu odpukac
Nuska - dobrze ze z Igorkiem juz lepiej...tylko zeby apetyt mu wrocil
Larcia - bidulka, tak sie rozchorowalas...szkoda ze nie spotkamy sie w Gdansku bo ja bede akurat na rozjazdach do J
Asiek - wspolczuje ci kochana przezyc...ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo...jeszcze zajasnieje slonce na twoim niebie, zobaczysz!
Blimka - oj powazne decyzje widze padaja...ale rozmumiem twoja gorycz - nieprzedsiebiorczy dziad to lipa...moze dac mu sznase by sie wykazal w mikro-sprawie? I twoja potrzebe przyjaciela od serca tez podzielam...mama bliska przyjaciolke ale ostatnio nasze tematu sprowadzaja sie tylko do dzieci...a o J to nawet nie moge jej wspominac bo jest do niego bardzo uprzedzona ( z racji krzywd jakie mi wyrzadzil)
Tygrysku - powodzenia z NFZ bo ja juz sil na nich nie mam...i zupelnie rozumiem dlaczego tyle kobiet nie idzie na te darmowe cytologie...bo wez sie dodzwon do przychodni - dzwonie od tygodnia i albo zajety sygnal albo nik nie odbiera
Naomi - jesli chodzi o starania do dzidziusa to najlepiej w polowie cyklu - zaczac od 10 dnia po rozpoczeciu @ i tak przez 6-8 dni "ostro dawac rade";-)
Przyznam sie ze pierwsze slysze ze po okresie czy przed sa jakies dni plodne - chyba ze przy bardzo dziwnie krotkim cyklu lub wariackiej niregularnosci. Ale bez wzgladu na to czy masz cykle 2, 28 czy 31 dni dni plodne nastepuja zawsze okolo14 dnia. Zreszat polecam obserwowac sluz oraz twoje wlasne libido
Dzieki za rady co do srzyzenia :-)- mnie sie najbardziej podoba 1 i 3...a kolor chcialabym cos zblizonego do 2 - wazne zeby bylo bardzo jasno z delkatnymi refelksami orzechowego, kioniakowego
Wyobrazcie sobie ze po wczorajszym, obzarstrwie u rodzicow - mama zrobila babke ziemniaczana - wciaz nie jestem glodna?
...poza tym Stasiek dzis istny anilol..tfu tfu odpukac
Nuska - dobrze ze z Igorkiem juz lepiej...tylko zeby apetyt mu wrocil
Larcia - bidulka, tak sie rozchorowalas...szkoda ze nie spotkamy sie w Gdansku bo ja bede akurat na rozjazdach do J
Asiek - wspolczuje ci kochana przezyc...ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo...jeszcze zajasnieje slonce na twoim niebie, zobaczysz!
Blimka - oj powazne decyzje widze padaja...ale rozmumiem twoja gorycz - nieprzedsiebiorczy dziad to lipa...moze dac mu sznase by sie wykazal w mikro-sprawie? I twoja potrzebe przyjaciela od serca tez podzielam...mama bliska przyjaciolke ale ostatnio nasze tematu sprowadzaja sie tylko do dzieci...a o J to nawet nie moge jej wspominac bo jest do niego bardzo uprzedzona ( z racji krzywd jakie mi wyrzadzil)
Tygrysku - powodzenia z NFZ bo ja juz sil na nich nie mam...i zupelnie rozumiem dlaczego tyle kobiet nie idzie na te darmowe cytologie...bo wez sie dodzwon do przychodni - dzwonie od tygodnia i albo zajety sygnal albo nik nie odbiera
Naomi - jesli chodzi o starania do dzidziusa to najlepiej w polowie cyklu - zaczac od 10 dnia po rozpoczeciu @ i tak przez 6-8 dni "ostro dawac rade";-)
Przyznam sie ze pierwsze slysze ze po okresie czy przed sa jakies dni plodne - chyba ze przy bardzo dziwnie krotkim cyklu lub wariackiej niregularnosci. Ale bez wzgladu na to czy masz cykle 2, 28 czy 31 dni dni plodne nastepuja zawsze okolo14 dnia. Zreszat polecam obserwowac sluz oraz twoje wlasne libido
Dzieki za rady co do srzyzenia :-)- mnie sie najbardziej podoba 1 i 3...a kolor chcialabym cos zblizonego do 2 - wazne zeby bylo bardzo jasno z delkatnymi refelksami orzechowego, kioniakowego
Wyobrazcie sobie ze po wczorajszym, obzarstrwie u rodzicow - mama zrobila babke ziemniaczana - wciaz nie jestem glodna?
Ostatnia edycja:
reklama
hruda, to szkoda, ze cie nie bedzie w tym czasie w gdansku. mam nadzieje, ze znajdziemy czas, zeby ta pojechac chociaz na 2 dni. Ogolnie to juz od jakiegos czasu sie slabo czuje, zelazo mi pomaga, ale zastanawiam sie,zeby isc i zrobic badania krwi.Kiedys tak nie bylo, a teraz ruszyc sie z miejsca to taaaaaaaaaak ciezko.
A powiedz...Stas mial wkoncu to badanie?Pisalas kiedys, ze ulewa. Jestem ciekawska :-)
A powiedz...Stas mial wkoncu to badanie?Pisalas kiedys, ze ulewa. Jestem ciekawska :-)
Podziel się: