reklama
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Wszystkiego najlepszego i takiego pana z taka swieczka;-):-)
doti80
Wrześniowe mamy'07
Justyna, dołączam się do życzeń :-)
Hruda, no to trochę zmokliście To jest strasznie fajne jak nasze dzieciaki podchwytują nasze nastroje i na przykład zaczynają się chichrać bo my się śmiejemy :-)Uwielbiam to.
Ja mam właśnie mini doła. Kupiłam strój kąpielowy i wczoraj zobaczyłam się w lustrze Co ja mam zrobić z brzuchem, ja się pytam, mam na to tydzień
Obawiam się że nic nie wymyślę więc pozostaje mi strategia nie przejmowania się. Wszystko dałoby się zrobić tylko jadę z taką chudą dziewczyną która ma hopla na punkcie szczupłego wyglądu (chociaż sama nie ma najlepszego gustu, moim zdaniem)...No cóż, poprawię jej humor
Kończę, bo przyszła przyjacióła, papa
Hruda, no to trochę zmokliście To jest strasznie fajne jak nasze dzieciaki podchwytują nasze nastroje i na przykład zaczynają się chichrać bo my się śmiejemy :-)Uwielbiam to.
Ja mam właśnie mini doła. Kupiłam strój kąpielowy i wczoraj zobaczyłam się w lustrze Co ja mam zrobić z brzuchem, ja się pytam, mam na to tydzień
Obawiam się że nic nie wymyślę więc pozostaje mi strategia nie przejmowania się. Wszystko dałoby się zrobić tylko jadę z taką chudą dziewczyną która ma hopla na punkcie szczupłego wyglądu (chociaż sama nie ma najlepszego gustu, moim zdaniem)...No cóż, poprawię jej humor
Kończę, bo przyszła przyjacióła, papa
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Zdrowka dla Konradka i oby wyniki moczu byly ok. Dla chlopcow sa inne woreczki niz dla dziewczynek. I jesli robisz posiew to radze kupic jalowy kubek, nie woreczek, gdyz wynik bedziej miarodajny...choc zabawy z "pobieraniu" jest wiecej
W łaśnie dziś dostałam skierowanie na badanie moczu dla Igorka tak profilaktycznie bo nie wiadomo od czego ta gorączka(już 38,5) niby trochę czerwone gardełko kazała dawać witaminy i tantum verde psikać do gardełka na razie antybiotyku nie na szczęście tylko ciekawe jak ten mocz? no i jak ja złapie jego siuśki do kubeczka:-)? Hrudzia opowiadaj jak to się robi??????
A swoja droga szok co potrafi zrobić gorączka Igorek był wesolutki i sie bawił pojechałam z nim do lekarza i jak wróciłam mały się kładł był taki lejący cały rozpalony a teraz (podałam mu półgodziny temu paracetamol zrobiłam okład) i maluszek uśmiechnięty i dalej szaleje
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
NuŚka, biedny Igorek:-(. Dużo zdrówka mu życzę
Nuska - oj bidulek malutki. Jesli chodzi o te siuski to mozesz uzyc slawetnego woreczka: przykleja sie go do podbrzuszka, siurak jest w srodku i tylko czekac. Jesli natomiast masz skierowanie na posiew lepiej uzyc zwyklego pojemnika jalowego ktorego my dorosli uzywamy do tego typu badan. Mozesz Igorka nosic a kubek trzymac z siurakiem umieszczonym wewn.albo posadzic maluszka i w ten sam sposob czekac na "zloty deszcz" ...mowie ci, bedziesz miala dosc widoku przyrodzenia meskiego na jakis czas;-):-).
WAZNE! zeby dobrze przed badaniem wyczyscic siusiaka roztworem rivanolu..Powodzenia dla Ciebie i dla Igorka.
WAZNE! zeby dobrze przed badaniem wyczyscic siusiaka roztworem rivanolu..Powodzenia dla Ciebie i dla Igorka.
reklama
super
A o stroju to mi nic nie mów ja ostatnio szukałam czegoś fajnego na urlop, przymierzyłam 3 i się zdołowałam gdzie się podział mój biust? nie powiem nigdy nie było idelanie i zawsze narzekałam a teraz .... za to na brzuch nie narzekam bo jest prawie jak przed ciążą różnicy nie widać no tylko ja widzę
Doti a gdzie się wybierasz za tydzień???.
Podziel się: