reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Justyna, dołączam się do życzeń :-)

Hruda, no to trochę zmokliście :blink: To jest strasznie fajne jak nasze dzieciaki podchwytują nasze nastroje i na przykład zaczynają się chichrać bo my się śmiejemy :-)Uwielbiam to.

Ja mam właśnie mini doła. Kupiłam strój kąpielowy i wczoraj zobaczyłam się w lustrze :szok::no::wściekła/y: Co ja mam zrobić z brzuchem, ja się pytam, mam na to tydzień :angry::baffled::angry:
Obawiam się że nic nie wymyślę więc pozostaje mi strategia nie przejmowania się. Wszystko dałoby się zrobić tylko jadę z taką chudą dziewczyną która ma hopla na punkcie szczupłego wyglądu (chociaż sama nie ma najlepszego gustu, moim zdaniem)...No cóż, poprawię jej humor :)

Kończę, bo przyszła przyjacióła, papa

Zdrowka dla Konradka i oby wyniki moczu byly ok. Dla chlopcow sa inne woreczki niz dla dziewczynek. I jesli robisz posiew to radze kupic jalowy kubek, nie woreczek, gdyz wynik bedziej miarodajny...choc zabawy z "pobieraniu" jest wiecej:baffled::-D

W łaśnie dziś dostałam skierowanie na badanie moczu dla Igorka tak profilaktycznie bo nie wiadomo od czego ta gorączka(już 38,5) niby trochę czerwone gardełko kazała dawać witaminy i tantum verde psikać do gardełka na razie antybiotyku nie na szczęście tylko ciekawe jak ten mocz? no i jak ja złapie jego siuśki do kubeczka:szok::-)? Hrudzia opowiadaj jak to się robi??????
A swoja droga szok co potrafi zrobić gorączka Igorek był wesolutki i sie bawił pojechałam z nim do lekarza i jak wróciłam mały się kładł był taki lejący cały rozpalony a teraz (podałam mu półgodziny temu paracetamol zrobiłam okład) i maluszek uśmiechnięty i dalej szaleje:shocked2::happy2:

Nuska - oj bidulek malutki. Jesli chodzi o te siuski to mozesz uzyc slawetnego woreczka: przykleja sie go do podbrzuszka, siurak jest w srodku i tylko czekac. Jesli natomiast masz skierowanie na posiew lepiej uzyc zwyklego pojemnika jalowego ktorego my dorosli uzywamy do tego typu badan. Mozesz Igorka nosic a kubek trzymac z siurakiem umieszczonym wewn.albo posadzic maluszka i w ten sam sposob czekac na "zloty deszcz" ...mowie ci, bedziesz miala dosc widoku przyrodzenia meskiego na jakis czas;-):-).
WAZNE! zeby dobrze przed badaniem wyczyscic siusiaka roztworem rivanolu..Powodzenia dla Ciebie i dla Igorka.

reklama
Hruda, no to trochę zmokliście :blink: To jest strasznie fajne jak nasze dzieciaki podchwytują nasze nastroje i na przykład zaczynają się chichrać bo my się śmiejemy :-)Uwielbiam to.

Ja mam właśnie mini doła. Kupiłam strój kąpielowy i wczoraj zobaczyłam się w lustrze :szok::no::wściekła/y: Co ja mam zrobić z brzuchem, ja się pytam, mam na to tydzień :angry::baffled::angry:

:tak::tak::tak::tak::tak:super

A o stroju to mi nic nie mów ja ostatnio szukałam czegoś fajnego na urlop, przymierzyłam 3 i się zdołowałam gdzie się podział mój biust:szok:? nie powiem nigdy nie było idelanie i zawsze narzekałam a teraz ....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: za to na brzuch nie narzekam bo jest prawie jak przed ciążą różnicy nie widać no tylko ja widzę:cool2:

Doti a gdzie się wybierasz za tydzień???.

Do góry