reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

W październiku to ja idę...... do pracy:-:)-(

Na kulki z wełny tylko maszynka ja używam i jestem zadowolona.
Oczywiście nie taka zwykła do golenia tylko specjalna do usuwania tych kulek.

Ostatnia edycja:
reklama
Monia, tez bym lyknela takiej naleweczki-mniam, mniam:-D:-D:-D

co do spotkanka, to ja jak najbardziej, lae koncert mnie nie pociaga. moze bysmy zorganizowaly takie spotkanko bez jakiejs okazji "po drodze" tylko celowo dla nas??

my rwealysmy dzis porzeczke czarna, julitka sie najdla jka bak! uwielbia owoce z krzaczka, nawet kwasne jej nie przeszkadzaja:-)

To jest domniemam hormonalna sprawa..i powoduje zanik okresu?:szok::shocked2::nerd:

Brzmi sensownie ale...bez dzieci prawda? bo i jak, troche szkoda. A ty Carioca jedziesz z 3Maista czy Lodzi bo mozna sie kopsnac razem to i paliwo bedzie do podzialu, wiec taniej...Alicia mi wisi kalafiorem ale koncerty to zupelnie inna sprawa. Pomyslimy:cool2:

Znacie jakis domowy sposob, za wyjatkiem maszynki, usuniecia "kulek" na ubraniach z welny?:confused:
Do prania wkładasz takie piłeczki rzepowe. Wiem,że Bon Prix ma takie coś.
Tak samo jak do prania czegoś z pierza wkłada się piłeczki od tenisa lub jakieś inne twarde. Rozbijają pierze.

Powinnam sie juz polozyc bo jutro o 6.oo pobudka - idziemy na te ugs badajace czy Stas ma refluks czy nie. Chyba wolalabym zeby wykazalo ze ma, bo na to sa specjalne tabletki ktore szybko eliminuja problem...a tak to sie bidulek meczy...i mama ze sciereczka za nim:baffled:

Powinnam sie juz polozyc bo jutro o 6.oo pobudka - idziemy na te ugs badajace czy Stas ma refluks czy nie. Chyba wolalabym zeby wykazalo ze ma, bo na to sa specjalne tabletki ktore szybko eliminuja problem...a tak to sie bidulek meczy...i mama ze sciereczka za nim:baffled:

hruda, to stasiulek caly czas jescze ulewa???:szok: oj, wspolczuje:no: julitka ulewalal baaardzo obficie, wszedzie chodzilam zpielucha tetrowa za nia,a czasem to jedna nie pomagala. jednak tak gdzie ok.7-8 m-ca jej to minelo-uufff. meczace to jak cholera!
pomyslnosci jutro!

Donkat, garnuszek jest fajny. Sami się nad nim zastanawiamy. Chyba Stasiu Carioci ma taki. Ta kula jest nudna, widziałam ją w Smyku. Maciuś nawet nie chciał na nią spojrzeć. Co do autobusu to trudno mi cokolwiek powiedzieć. Mi podoba się to http://www.allegro.pl/item400267136_kostka_chicco.html , choć w Smyku są fajniesze ze Smiki .

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc laski
A ja popijam kawe,ale oczy na zapalki cos nie moge sie dobudzic.To przez ta pogode bo leje jak z pompy.I musze oprowadzic Fabiana do szkoly brrr...
Majandra fajna ta kostka Chicco:tak:Wlasnie cos takiego chcialam dla malej.A co do spotkanka to moze podaj mi swoj tel. na priva bo nie bede miala dostepu do neta.A ewentualnie gdzie moglybysmy sie spotkac? W parku Brodnowskim?

Donkat niedawno kupilam dla malej szczeniaczka uczniaczka.Z poczatku troche sie go bala,ale teraz sie z nim duzo bawi.Fajny jest. SZCZENIACZEK UCZNIACZEK FISHER-PRICE od Nelly (396009007) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry