reklama
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
A moja kolezanka wczoraj urodzila blizniaki - Malgosie i Mateuszka - waga 2,2 i 2, 9...przez cesarskie ciecie rzecz jasna. Trzymam za nia i jej meza kciuki bo TO jest wyzwanie:-)...kochane wyzwanie
masz racje ale gratuluje i w głebi duszy tez chciałam urodzić bliźnięta ale po obserwacji mojej koleżanki (4,5 dziecko to bliźniaki ) to ja dziękuję
Podziwiam i również trzymam kciuki w ogóle podziwiam mamy bliżniaków to jest naprawdę wyzwanie jak sobie pomyślę Igor *2 a dodam ze Igorek to naprawdę spokojne dziecko.A moja kolezanka wczoraj urodzila blizniaki - Malgosie i Mateuszka - waga 2,2 i 2, 9...przez cesarskie ciecie rzecz jasna. Trzymam za nia i jej meza kciuki bo TO jest wyzwanie:-)...kochane wyzwanie
masz racje ale gratuluje i w głebi duszy tez chciałam urodzić bliźnięta ale po obserwacji mojej koleżanki (4,5 dziecko to bliźniaki ) to ja dziękuję
Tygrysku poważnie chciałaś bliźniaki podziwiam oj pewnie jak widzę dwa takie same smyki to buzia mi się do nich uśmiecha od razu ale boję się że bym nie dała rady tyle szczęścia na raz :-)
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
A której by się nie przydałmuwisz że fajny taki pilot mnie też by się przydał
Dzień miał być wyjazdowy, bo musiałam popłącić rachunki i wpłacić kasę na konto. Chciałam kupić książkę o smokach albo dinozaurach dla 4latka, ale lipa, nic nie znalazłam.
Musiałam jechać do Wrześni,bo S nie kupił w Poznaniu nawigacji i zamówiłam w necie,ale musiałam wziąść od niego kasę. Dzielna jestem,bo nigdy nie byłam we Wrześni,a jakoś nie zabłądziłam.
Jak kąpałam Mateusza to zadzwoniła kuzynka,że nasz kuzyn leży nieprzytomny po zawale. Robili mu koronoskopię. Wiem,że pękła mu aorta tylko nie wiem,czy przez zawal,czy przy operacji. Kurna, gościu ma 32 lata, rok młodszy od mojego S. Po pracy kumple w szatni go znaleźli. Dobrze,że ktoś był kumaty i od razu zaczęli go reanimować,bo na bank by umarł. Teraz w ciągu doby musi się wybudzić...
Nie chcę być świnią,bo wyobrażam sobie co przeżywa jego żona,ale jak się ćpa, tak się ma...
monia_l
Wrześniowe mamy'07
przeżylam dziś po przebudzeniu wielki szok
obudzilam się bo uslyszalam że Mateuszek coś marudzi tzn obudzil się już i patrze do lóżeczka a Mateuszek bez pampersa sobie stoi i caly w ...kupie
caly byl nią obsmarowany glowa, czolo, ręce, nogi a nawet kolo ucha cala pościel i lóżeczko też byly wysmarowanenie zastanawiając się ani chwilę wzielam Mateuszka do kąpieli i teraz jest już czysty i pachnącya pościel z lóżeczka (cala nawet nie ściągalam poszewek) pierze się już w 90stopniach wole nie myśleć co on w tym lóżeczku robil a najbardziej czego się obawiam to to że niewiem czy on to jadl czy nie
obudzilam się bo uslyszalam że Mateuszek coś marudzi tzn obudzil się już i patrze do lóżeczka a Mateuszek bez pampersa sobie stoi i caly w ...kupie
caly byl nią obsmarowany glowa, czolo, ręce, nogi a nawet kolo ucha cala pościel i lóżeczko też byly wysmarowanenie zastanawiając się ani chwilę wzielam Mateuszka do kąpieli i teraz jest już czysty i pachnącya pościel z lóżeczka (cala nawet nie ściągalam poszewek) pierze się już w 90stopniach wole nie myśleć co on w tym lóżeczku robil a najbardziej czego się obawiam to to że niewiem czy on to jadl czy nie
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Monia, ale numer To teraz musisz mu na noc choć cienkie krótkie spodenki zakładać, a najlepiej bodziaka.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ale się uśmiałam,bo wiem jak taki maluch wygląda. Kiedyś moja mlodsza kuzynka tak zrobiła. Jeszcze brawo sobie biła Pocieszam Cię, ciotka miala jeszcze ścianę wysmarowaną.
Monia ale numer ale nic się nie martw ponoć jak ja byłam malutka to zrobiłam tak samo :-) tak bynajmniej opowiada moja mama. Zostawiła mnie z babcią i poszła do sklepu a że spałam to babcia poszła do siebie i co jakiś czas zaglądała i mama wraca i pyta babci jak tam ja a ona na to że chyba śpię bo cicho jest a tu taka niespodzianka.
No i ściana przy łóżeczku też ciekawie wyglądała.
No i ściana przy łóżeczku też ciekawie wyglądała.
reklama
Podziel się: