reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Jeszcze ja jestem

Agulka przyszły spodnie i się nie pochwaliłaś jak wyglądasz w nich , gdzie są fotki? A tak w ogóle to coś kiedyś pisałaś o odchudzaniu ale z czego przecież Ty szczupła laska jesteś, widziałam fotki na zamkniętym.

Jeszcze ja jestem

Agulka przyszły spodnie i się nie pochwaliłaś jak wyglądasz w nich , gdzie są fotki? A tak w ogóle to coś kiedyś pisałaś o odchudzaniu ale z czego przecież Ty szczupła laska jesteś, widziałam fotki na zamkniętym.

Łoj znalazłoby się:tak: A fotkę to może jutro strzelę jak się wystroję do Kościoła:tak:

Dziewczyny ja idę lulac. I tak aż dziw, ze ja o tej godzinie jeszcze nie śpiocham:eek:
Idę lulać a jutro jedziemy nad jeziorko:-)
Słodkich snów.ppapapapa

ja tez sie zmywam. M ma znowu nocke. wogole w tym miesiacu ma grafik do d....! :wściekła/y: jutro tez idzie na noc wiec sie pewnie nigdzie nie wybierzemy bo juz o 17 30 wychodzi do pracy. a pogoda znowu robi sie u nas cudna. popoludniu tak pieknie slonko swiecilo :)
dobranoc BBkobietki

agulka- zartowalam oczywiscie

Asiek, biedactwo, nie wiem co powiedzieć...Trzymam kciuki żebyś podjęła dobre decyzje.

Pomóżcie mi kochane. Od kilku nocy Oskar co dwie trzy godziny się wybudza i płacze. Czasem trzeba go tylko przytulić i przełożyć na brzuszek, a czasem nie uspokaja się aż nie dostanie piersi. Nie bardzo mi się to podoba bo już od jakiś 4 miesięcy spał bez przerwy od 19:30 do 5 rano. Co może się dziać? Zęby wykluczam bo już ma 8. Za to niedawno zaczął się obracać na plecy - może się wybudza jak się zorientuje że nie jest na brzuchu? Tylko czasem tak potrafi spać kilka godzin. Sama nie wiem... Co z nim robić? Zostawić żeby płakał i sam się uspokoił czy kursować kilka razy na noc?

reklama
a juz mialam isc spac...
doti- my tez to przerabialismy przez kilka nocy. tylko, ze piotrus do tej pory spal na plecach i problem pojawil sie jak zaczal przewracac sie na brzuch. i tez potrafil tak spac kilka godzin, czasem nawet zasnal na brzuchu a w nocy byl krzyk. czasem wstawalam kilkanascie razy i obracalam go na plecy. juz zaczelam sie lamac i chcialam przeniesc go do nas do lozka ale dalam rady. wlasciwie dalismy, bo ogromna pomoc mialam ze strony M. po jakims czasie problem zniknal po to by pojawic sie mogl nastepny- piotrus zaczal sie wybudzac z glodu. nie zasnal dopoki nie dostal jesc. po kilku nocach minelo. choc od tamtej pory mam zaawsze przygotowana jedna butelke wiecej. tak na wszelki wypadek bo od czasu do czasu zdazy sie mu obudzic. mysle, ze u was tez to minie i nie, nie zostawiaj go jak placze bo sie rozbudzi na dobre albo nie bedzie mogl zasnac ze zlosci i zmeczenia.

Do góry