reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Hej, a ja się o12 położyłam do łóżka do mojego P bo spał po nocce, potem dołączył Oskarek i w efekcie całą rodziną przespaliśmy pół dnia :zawstydzona/y: Ale fajnie :-)

Witam :-) ja już po pracy :-) dziś był luzik wyszłam o 15 i do 17 siedziałam z malym u mamy.

Wczoraj przyszedł mi zamówiony zegrek i bluzka (czemu tak póxno bluzka nie pytajcie :no::wściekła/y: bo mnie krew zalewa!!!) na szczęscia w koncu trafiła do mnie ta którą zamawiałam i jest grzechu warta :tak::-D

Klavell no gratulacje kochana, teraz to jest super etap chyba coś podobna bo robienia wyprawki. W przyszłym roku mnie to czeka i już nie mogę sie doczekać.

Asiula coś z tym Twoim nastrojem ostatanio kiepsko :-( nie podoba mi się to :no:

a więc dzisiaj podjęłam decyzję, że roztaje się z P......
to już koniec ale nie chce mi się pisać dlaczego...
mam mega doła.....

iza nie nie, ja zawsze z kurczaczka robie galaretki :-)
no spoko, chodzilo mi o taka miesna. bo nie mialam pewnosci czy nie mowisz przypadkiem o slodkiej :-D z kurczaka tez czasem robie ale najbardziej lubie wieprzowa. ale jest jeden warunek- musze zrobic ja sama. bo z nozek wykorzystuje tylko wywar, nie dodaje ich do galaretki. jako mieso kupuje najczesciej golonko bez kosci i obieram je tak, ze z lupa nie znajdziesz grama tluszczu. takie juz mam zboczenie- nie chwyce sie niczego co tluste (wyjatkiem jest boczek). no ale to chyba temat na inny watek ;-)

Od godziny tu nikogo nie ma.
U nas mówi sie galat na te Wasze galaretki, Iza ja też wszystkie mozliwe tłustości wycinam z mięska, bllllleeeeeee.

Gdzie jesteście.???????? Kiedy mogę pisac , bo J nie jęczy to Was nie ma.

Asiek co się dzieje? Może jednak to nie koniec. Ułoży się mam nadzieję między Wami. Czego życzę z całego serca.

Ostatnia edycja:
reklama
a więc dzisiaj podjęłam decyzję, że roztaje się z P......
to już koniec ale nie chce mi się pisać dlaczego...
mam mega doła.....

Nie wiem co "powiedzieć" napisać to już takie pewne? Nie ma odwrotu czy może jeszcze ochłoniesz? Może jeszcze warto? Wyglądaliście na szczęśliwych.

Do góry