reklama
doti80
Wrześniowe mamy'07
Hej, a ja się o12 położyłam do łóżka do mojego P bo spał po nocce, potem dołączył Oskarek i w efekcie całą rodziną przespaliśmy pół dnia Ale fajnie :-)
Witam :-) ja już po pracy :-) dziś był luzik wyszłam o 15 i do 17 siedziałam z malym u mamy.
Wczoraj przyszedł mi zamówiony zegrek i bluzka (czemu tak póxno bluzka nie pytajcie bo mnie krew zalewa!!!) na szczęscia w koncu trafiła do mnie ta którą zamawiałam i jest grzechu warta
Klavell no gratulacje kochana, teraz to jest super etap chyba coś podobna bo robienia wyprawki. W przyszłym roku mnie to czeka i już nie mogę sie doczekać.
Asiula coś z tym Twoim nastrojem ostatanio kiepsko :-( nie podoba mi się to
Wczoraj przyszedł mi zamówiony zegrek i bluzka (czemu tak póxno bluzka nie pytajcie bo mnie krew zalewa!!!) na szczęscia w koncu trafiła do mnie ta którą zamawiałam i jest grzechu warta
Klavell no gratulacje kochana, teraz to jest super etap chyba coś podobna bo robienia wyprawki. W przyszłym roku mnie to czeka i już nie mogę sie doczekać.
Asiula coś z tym Twoim nastrojem ostatanio kiepsko :-( nie podoba mi się to
izabela352
Fanka BB :)
asia zamurowalo mnie. przykro mi...
izabela352
Fanka BB :)
no spoko, chodzilo mi o taka miesna. bo nie mialam pewnosci czy nie mowisz przypadkiem o slodkiej z kurczaka tez czasem robie ale najbardziej lubie wieprzowa. ale jest jeden warunek- musze zrobic ja sama. bo z nozek wykorzystuje tylko wywar, nie dodaje ich do galaretki. jako mieso kupuje najczesciej golonko bez kosci i obieram je tak, ze z lupa nie znajdziesz grama tluszczu. takie juz mam zboczenie- nie chwyce sie niczego co tluste (wyjatkiem jest boczek). no ale to chyba temat na inny watek ;-)iza nie nie, ja zawsze z kurczaczka robie galaretki :-)
Od godziny tu nikogo nie ma.
U nas mówi sie galat na te Wasze galaretki, Iza ja też wszystkie mozliwe tłustości wycinam z mięska, bllllleeeeeee.
Gdzie jesteście.???????? Kiedy mogę pisac , bo J nie jęczy to Was nie ma.
Asiek co się dzieje? Może jednak to nie koniec. Ułoży się mam nadzieję między Wami. Czego życzę z całego serca.
U nas mówi sie galat na te Wasze galaretki, Iza ja też wszystkie mozliwe tłustości wycinam z mięska, bllllleeeeeee.
Gdzie jesteście.???????? Kiedy mogę pisac , bo J nie jęczy to Was nie ma.
Asiek co się dzieje? Może jednak to nie koniec. Ułoży się mam nadzieję między Wami. Czego życzę z całego serca.
Ostatnia edycja:
reklama
a więc dzisiaj podjęłam decyzję, że roztaje się z P......
to już koniec ale nie chce mi się pisać dlaczego...
mam mega doła.....
Nie wiem co "powiedzieć" napisać to już takie pewne? Nie ma odwrotu czy może jeszcze ochłoniesz? Może jeszcze warto? Wyglądaliście na szczęśliwych.
Podziel się: