reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam
Atru dziękuję za uznanie i wiesz ja poprostu jestem tak uzalezniona że nawet jak mnie nie ma kilka dni to i tak wracam na BB bo co ja bym bez was zrobiła
Kasia no i widzisz praca nie taka straszna
ja uwielbiam chodzić do pracy chociaz czasem jest nieznośnie
wiecie co ja mam dość Szyma znów kaszle tzn tym raqzem kaszle wczesniej były giluchy zielonuchy i zaropiałe oczy a teraz jak się kuracja skończyła to kaszle mam już dość
wiecie co nie ma sposobu na dziewczynke i na chłopca coś o tym wiem bo i tym razem i jak się staraliśmy o Szymka to wszystko robiliśmy tak samo no i w grudniu heheheeh i co jest i Szyma i Wiki ale co do pierwszego słowa to Szyma mówił mama a Wiki mówi tata więc jak kiedyś może przypadkiem to się okaże ile w tym prawdy

My zaraz jedziem do tego Wladka opliac swoje blade twarze ( i lydki), ale bez przerwy na Tesco - szkoda pogody:-)
Do wieczorka, buziaki!

rozumiem że jak będzie brzydko to wybierzesz się na zakupy do Tesco a potem do mnie na kawkę:-)

A to pracodawca płaci Ci wychowawczy, bo mi Urząd Gminy:tak: Pracodawca dał mi na 2 lata wychowawczy, ale wypłata zależy od Urzędu czyli od dochodu.
.

Agulka - mi nikt nie placi. Moze jestem nie-tomna ale od kiedy za wychowawczy sie placi?:szok::confused: Ja mam bezplatny, a potem na kuroniowe.
a z tymi chmurami...to nieladnie tak zyczyc BBkolezance;-):-p

Mi też nikt nie płaci za wychowawczy :no::no: a szkoda:-D:laugh2:

A jeszcze zapomnialam dodac ze dzisiaj mam 7 rocznice pozycia malzenskiego:-)
W zasadzie nic nie bede przygotowywac,ugotuje Chilli con carne bo wszyscy lubimy,wypijemy winko i do lozeczka ;-)...spac.

Wszystkiego czego sobie tylko wymarzysz by się spełniło:-)

A jakie słowo powiedziała córcia pierwsze? Ma-ma i ba-ba "gwarantują" drugą córeczkę, a da-da i ta-ta - syneczka;-) Takie zabobony:-D:-D:-D Ale u mnie się sprawdziło :tak:

O zasiałaś we mnie nadzieje:-):-):-):-) u nas było ba-ba a później ma-ma a dopiero od niedawna ta-ta więc może kiedyś......

A u nas córcia pierwsze powiedziała mama i co jest Adaś:laugh2:

Odebrałaś mi nadzieje, jednym zdaniem zabrałaś mi marzenia hihihihihi;-);-);-);-) a tak na to liczyłam:-D:laugh2::laugh2: :laugh2::laugh2::laugh2:

spoko chłopcy też są kochani a mójo statnio zrobił się taki całuśny :-) och jakie to cudowne jak wystawia ten dziubek żeby dać mi buziaka....bezcenne :-):-)

Donkat, no to nie ma rady, biore chłopa i do roboty ;-) Już wypiłam i wypiłabym jeszcze:-)

powodzonka! podobniez na lekkim gazie jest lepiej splodzic dzieciaczka!

Doti działaj działaj zobaczymy co wyjdzie chłopczyk czy dziewczynka i będziemy miały kolejna teorię:-D:laugh2::-D:laugh2: np. "na gazie wychodzą dziewczynki ..";-);-);-);-)

zmykam spac, bo gwiazdka juz dawno chrapie i rano mnie zerwie z lozka o swicie! kolorowych senkow i owocnej nocki dla niektorych z was!:-):-D:cool2:

melduje, ze jestem

Atru, znam bol zebowy. To znaczy znam choroby... bo Olo od czasu jak zaczal zeby dostawac to tak mi chorowal, ze lepiej nie gadac...

reklama
Do góry