Agulka, znam ten hotel. Moja firma często tam organizowała szkolenia, hotel jest jednym z lepszych w Szklarskiej, standard wysoki, fajny barek;-), przepyszna kuchnia (jaki strogonov

), położenie w mojej ulubionej części Szklarskiej Poręby. Blisko na szlaki górskie i na Kamieńczyk, oczywiście jest też wyciąg rzut beretem, trochę daleko do centrum miasta ale to przecież nie problem. Prywatnie zwykle mieszkamy w pensjonacie Alfa - ten długi budynek z balkonami przed hotelem Szrenica.
Wiesz co, no fajne są, stosując się ściśle chudłam ok. 1kg na 4-5 dni. Tylko nie zawsze miałam możliwość trzymać się tak na 100%. Dania są smaczne i dopasowane do twoich potrzeb. Wszystkie preferencje określasz w ankiecie, łącznie z czasem, jaki możesz poświęcić na posiłki.
Co do Tymka to jednak bez kolacji przespał całą noc aż do 5:30. Rano wymiótł całą butlę mleka. Temperatura w dalszym ciągu na poziomi 37,6 st. w pupie, czyli 37,1 normalnie. Stan podgorączkowy. Nie wiem, co mam robić... W poniedziałek jedziemy a tu takie hocki klocki... Poczekam może, zobaczę co będzie wieczorem, może mu przejdzie. Jak nie to jutro wybiorę się z nim na pogotowie. Może nas skierują do pediatry...