reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam.
Etka jeszcze ja i Justyna zostajemy w domciu z dzieciaczkami:tak:

Jejciu Adaś dziś jest brrrrr:wściekła/y: buczy jak stary traktor, albo krówka. Uszy od tego puchną. Wszędzie źle. Nic mu nie pasuje. A z zębami mamy zastój. Na dole wyszły prawie dwa m-ce temu a teraz cisza.

Adaś też nie chce buzi dawac:no::-(

reklama
U mnie się nie sprawdziło :no:

U nas ząbek o numerze 1 wyszedł po 3 tygodniach aż wczoraj :szok: Mamy już 6 ząbków :tak: I najgorsze te trójki....ale przed nami jeszcze dwie dwójeczki dolne ;-)

I to jest prawda :tak:I się powtórzę bo sama kombinowałam te swoje dzieciaczki i wiedziałam co będę mieć :tak:Przed owulacją (wtedy nawet brzuch boli) a po chłopak. Plemniki chłopców są szybkie ale też szybko giną podczas wędrówki :tak:

Moje też i pomyśleć że miałam okazję zostać żoną Hiszpana :szok: Ale wolałam Polskę i wróciłam do kraju :tak: Ale nie żałuję :no:
A Hruda to my we dwie będziemy siedzieć w domciu ;-) Ja na razie nie zamierzam iść nigdzie do pracy bo nie mam z kim Bartka zostawić :no:

we 3 bedziemy siedziec w domu z dzieciaczkami, bo ja zaplanowalam wychowawczy na 3 lata.

ucze julitke dawac buzi juz od dlugiego czasu i nic. olewa moje cmoczki. najchetniej daje buzi ootwartym pyszczkiem tatusiowi, jak go dlugo nie widzi i sie steskni.

Agulka, znam ten hotel. Moja firma często tam organizowała szkolenia, hotel jest jednym z lepszych w Szklarskiej, standard wysoki, fajny barek;-), przepyszna kuchnia (jaki strogonov:tak:), położenie w mojej ulubionej części Szklarskiej Poręby. Blisko na szlaki górskie i na Kamieńczyk, oczywiście jest też wyciąg rzut beretem, trochę daleko do centrum miasta ale to przecież nie problem. Prywatnie zwykle mieszkamy w pensjonacie Alfa - ten długi budynek z balkonami przed hotelem Szrenica.

Wiesz co, no fajne są, stosując się ściśle chudłam ok. 1kg na 4-5 dni. Tylko nie zawsze miałam możliwość trzymać się tak na 100%. Dania są smaczne i dopasowane do twoich potrzeb. Wszystkie preferencje określasz w ankiecie, łącznie z czasem, jaki możesz poświęcić na posiłki.

Co do Tymka to jednak bez kolacji przespał całą noc aż do 5:30. Rano wymiótł całą butlę mleka. Temperatura w dalszym ciągu na poziomi 37,6 st. w pupie, czyli 37,1 normalnie. Stan podgorączkowy. Nie wiem, co mam robić... W poniedziałek jedziemy a tu takie hocki klocki... Poczekam może, zobaczę co będzie wieczorem, może mu przejdzie. Jak nie to jutro wybiorę się z nim na pogotowie. Może nas skierują do pediatry...

Agulka, sluchasz radia trojka? oni Szklarska jest ich miastem, czesto organizuja tam przerozne imprezy (zwlaszcza zima, ale latem tez) moze sie zalapiecie?

my zamierzamy wypasc na 4dni na Slowacje. niestety maz nie moze miec urlopu, wiec zakombinujemy przy okazji siweta 15.08

Agulka, znam ten hotel. Moja firma często tam organizowała szkolenia, hotel jest jednym z lepszych w Szklarskiej, standard wysoki, fajny barek;-), przepyszna kuchnia (jaki strogonov:tak:), położenie w mojej ulubionej części Szklarskiej Poręby. Blisko na szlaki górskie i na Kamieńczyk, oczywiście jest też wyciąg rzut beretem, trochę daleko do centrum miasta ale to przecież nie problem. Prywatnie zwykle mieszkamy w pensjonacie Alfa - ten długi budynek z balkonami przed hotelem Szrenica.
Jak mówisz, że super to mam nadzieję, że będzie super:-D
Ten tydzień w hotelu to trochę mało , ale zastanawiamy sie czy jeszcze nie wykupic noclegów, ale juz gdzie indziej, już bez f-ry no i taniej

A co do Tymka ja tez bym troszeczke poczekała skoro gorączka prawie żadna to może już lepiej bedzie. Zdrówka i buziak dla malucha:-)

ja mam dzis lzuny dzien. wczoraj byla tesciowa z babcia, popilnowaly julitki, aja nadrobilam zaleglosci w domu. dzis moge poleniuchowac, t zn fizycznie, bo umyslowo musze sie skupic na nadchodzacych imieninach meza. czemu oni maja imprezy,a my musimy sie nad nimi glowic??:-(

reklama
Do góry