reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Jedyne kiedy marudzi to ze zmeczenia ale to sie zdarza rzadko.:-):-):-)
No i kolejne podobieństwo do Maciusia. :-) Dziś na rehabilitacji nawet nie zajęczał. A była dziewczynka, chyba w jego wieku, co dosłownie odwaliła taką histerię, aż rehabilitantka musiała przerwać ćwiczenia:szok: Jej mama z taką zazdrością patrzyła jak Maciuś ze skupieniem na buzi ćwiczy:-p aż mi się głupio zrobiło:baffled:

Gabids, cudownej rocznicy życzę;-):-)

reklama

Ale supwe sama byl poskakala w gume albo w klasy.Jeszcze sie skakalo w kabel(chyba dobrze pamietam nazwe,chociasz mozecie pamietac inne nazwy tej gry)

TAK TEż W KABEL SKAKAłYSMY:tak:

Dziewczynom chyba chodziło o sam urlop wychowawczy, a nie o zasiłek:confused:
A w Szklarskiej, którą uwielbiam, warto zobaczyć Wodospad Szklarki i Kamieńczk, wyciąg na Szrenicę, Śnieżne Kotły i szlak widokowy pod nimi... Wiele wiele innych rzeczy.

A jakie słowo powiedziała córcia pierwsze? Ma-ma i ba-ba "gwarantują" drugą córeczkę, a da-da i ta-ta - syneczka;-) Takie zabobony:-D:-D:-D Ale u mnie się sprawdziło :tak:

a samego urlopu wychowawczego to mam do lutego 2010 :tak:

Dzięki za podpowiedź co do Szklarskiej, my będziemy w Hotelu Szrenica tuz obok wyciągu :-D

A u nas córcia pierwsze powiedziała mama i co jest Adaś:laugh2:

No i kolejne podobieństwo do Maciusia. :-) Dziś na rehabilitacji nawet nie zajęczał. A była dziewczynka, chyba w jego wieku, co dosłownie odwaliła taką histerię, aż rehabilitantka musiała przerwać ćwiczenia:szok: Jej mama z taką zazdrością patrzyła jak Maciuś ze skupieniem na buzi ćwiczy:-p aż mi się głupio zrobiło:baffled:

miło czytac dobre wiadomości;-)

A ja nie mam juz podwórka, brrrrrr:wściekła/y: przywieźli drzewo na zimę i leży na mojej zielonej trawce. Mieszkam w starym domku po babci z piecami kaflowymi:baffled:

Witam wszystkich Cieplutko:-) Dawno mnie tutaj nie było ...ale to zasługa moich pociech;-) na nic nie ma czasu ...Pozdrawiam wszystkie mamuśki i maluszki-buziole dla was-. ;-):-):blink:
Mam nadzieję, że co po niektóre mamusie mnie pamiętają :-):tak::-D!!!

Atruviell- mam pytanko ..czy te diety z wp. są naprawde takie dobre???:confused: Bo ja też mam problem -" z powrotem" do mojej wagii:-( i nie wiem co dalej ....
Pozdrawiam cieplutko :-);-)

Oh, Harsh, Tymek już od dwóch tygodni jest nie całkiem zdrowy, lekarka twierdzi, że to właśnie od zębisk... Dzisiaj to jakieś apogeum. Właśnie wróciłam od niego. Zanął po ponad godzinnej walce, najpierw z tatusiem, a potem ze mną. Nic nie zjadł, więc za dwie godziny pewnie będzie powtórka z rozrywki:-( Jestem padnięta. Qrewska górna jedynka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: (sorki za wulgaryzm ale wysiadam) A ponoć to trójki są najbardziej bolesne...

tak slyszalam, ze kly bardzo bola jak wychodza. a wydawac by sie moglo, ze powinny wyjsc szybciutko bo sa spiczaste

Normalnie nie wyrabiam nie mam czasu kiedy napisać:szok::-D
Noami ja znam inny sposób żeby byl syn polecony przez ginekologa no więc żeby się urodzil syn to kobieta powinna być bardziej aktywna w lóżku a jeśli ma być córka to mężczyzna:tak: u nas się sprawdzilo:tak::-D

Jeśli chodzi o urlop wychowawczy to ja mam od pracodawcy do końca roku bo wygasa mi w grudniu umowa więc urlop też niestety się kończy no a później koroniówa:-( a placone mam 400zl z urzędu miasta narazie do sierpnia:tak:

Ok spadam bo czekam na sąsiadkę ma przyjść na piwko jablkowe;-)

Życze zdrówka dla wszystkich chorych dzieciaczków:tak:

Acha Kasia super że w pracy ci się podoba oby tak dalej;-)

Monia no to na zdrowie :-) Ja posyłam męża po piwo do lodówki ;-)

Trzymaj kciuki.Ja chce teraz chlopca:tak::tak::tak:
Ja chcę dziewczynkę. Chociaż nie wiem czy coś z tego dzisiaj wyjdzie bo coś oboje z moim jacyś tacy nie w sosie jesteśmy :no::crazy:

Byłam dzisiaj z małym u rehabilitantki i okazało się, że ma obniżone napięcie mięśniowe brzuszka. I dlatego nie obraca się na boki :crazy::crazy::-(. Nadaje się na rehabilitację ale ośrodek reh jest w wakacje zamknięty i pozostaje prywatna reh.
Luandzia, Ty masz chyba prywatną reh, ile płacisz za wizytę? Aha, nie dzwoniłam do tej ze szkoły rodzenia, byłam na Brodzińskiego.

reklama
Justyna, fryzurka bardzo ladna. mnie sie podobaja jasne wlosy, ale zawsze brak mi odwagi, bo boje sie, ze wtedy to juz calkiem sobie je zniszcze,a wypadaja mi ostatnio bardzo. wtedy odrosty zaraz znac i znow trzeba malowac. uwielbiam siebie w czerwonych wlosach. na studiach dlugo takie mialam. teraz po wielu innych kolorach znow probuje taki uzyskac i klapa. do pierwszych 2-3myc jest ok, apotem plowieja i staja sie rudawe, wyblakniete. chyba cos zrobie w brazie, zeby miec podobne do naturalnego. ogolnie, to czesto zmieniam fryzure i kolor, bo mi sie nudza takie same caly czas. teraz ostro zapuszczam, ciekawe jak dlugo-hahaha!

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry