reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

zatem Cie opieprzam #';@~$%^&*()*&^<LK no;-)

Gabi, a czemu nie wyrwałaś tej koniczynki?
A powinnam zerwac na szczescie? Chcialam zeby sobie rosla:confused:

A ja mam fajne wspomnienie z porodu, jak mnie kroili na żywca, bo anestezjolog nie wierzył mi, że znieczulenie w kręgosłup nie działa:baffled::crazy::-)

O matko to jakis horror :szok::szok::szok:Co za konowal:szok:

A ja dzisiaj latam od rana jak kusy z jajami.Ale juz wszystko pozalatwiane no prawie wszysko jeszcze zostala mi wizyta w banku bo chce otworzyc konto w nowym banku bo na stary jestem obrazona.Wyobrazcie sobie ze czekam juz trzeci miesiac na nowa karte bo stara mi pekla a pozatym mimo ze zmienilam miesiac temu adres to wyciagi nadal przesylaja na stary.Dobrze ze na poczcie zrobilismy przekierowanie na nowy adres.Przeciez jakby ktos nie powolany dorwal sie do tych wyciagow to lezymy.Tam sa wszstkie dane bankowe,wystarczy ze ktos dowie sie o moja date urodzenia i juz.

reklama
A jeszcze zapomnialam dodac ze dzisiaj mam 7 rocznice pozycia malzenskiego:-)
W zasadzie nic nie bede przygotowywac,ugotuje Chilli con carne bo wszyscy lubimy,wypijemy winko i do lozeczka ;-)...spac.

W zasadzie nic nie bede przygotowywac,ugotuje Chilli con carne bo wszyscy lubimy,wypijemy winko i do lozeczka ;-)...spac.

Wszystkiego, wszystkiego naj...... przede wszystkim miłości, wyrozumiałości i KASY, oraz pociechy z dzieci.:tak::-):-D

Wieczorną nieobecnośc masz usprawiedliwioną
:-)

CZeśc dziewczyny. nareszcie chociaż na chwilkę przysiadłam na dupie:baffled:. Jakis mam dzień do latania. ale od początku:-)
Ja w trakcie porodu nie krzyczałam co nie znaczy że nie bolało
Ja może krzyknęłam z dwa razy- lekarz mi nie kazał krzyczeć tylko cała energie przeznaczać na parcie:baffled: łatwo sie mu mówi:crazy: Ale coś w tym musiało być bo poszło łatwo:blink:
Najbardziej podobało mi się jak leżałam i wiłam się z bólu a W spał na workach sako (rodziłam w dzień) i przyszła położna a on do niej pół przytomny przepraszam ale jestem taki zmęczony...
Mój zdążył wrócić z pracy, uciąć sobie popołudniową drzemkę i jak sie obudził przed 15 to już mógł przyjechać do szpitala zobaczyć potomka :rofl2:

Gabids- gratulacje i wszystkiego najlepszego

Gabids wszystkiego najlepszego,duszo szczescia i radosci no i oczywiscie radosci z pociech.

Doti sprawdzilam na innych watkach czy sa juz jakies mamy z kwietnia lub maja 2009 ale nie ma:no:Jak dobrze pojdzie to bedziemy pierwsze:-D

reklama
Do góry