reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Coś mi się dziwnego porobiło i nie mogę wejść na BB:baffled: Chyba sobie u kogoś przechlapałam i przyblokował mnie. Dopiero w akcie desperacji weszłam z Google prosto na forum. Co też mogło się stać??
Ale nie ma tego zzłego... Zrobiłam pasztet Mateuszowi i dżemy truskawkowe:-D

reklama
Dziewczyny mam pytanie tylko prosze nie smiejcie się, czy byłyście kiedyś u wróżki?? ja mam teraz sporo zmartwień i we wtorek razem z 2 koleżankami jadę chodz sama nie do konca wieże i... się boję....
dodam że tak wróżka jest sprawdzona ma bardzo dobrą opinię...
Bylam u wróżki rok przed ślubem. No wróżka to za dużo powiedziane, babka, która wróży z kart. Moja ciocia do niej chodzi. Poszłyśmy we 3. Mojej psiapsiółce, pannie, wywróżyła tylu chłopów,że głowa mała. A że ona blondyna, to zaczęła sobie przypasowywać tych chłopów do realnych:-D Kuzynce powiedziała,że wyjedzie za granicę i rok później leciała do Szkocji. Mówiła też coś o rodzicach, którzy byli w trakcie rozwodu. A u mnie? Powiedziała,że S będzie miał wypadek, dokładnie przy wyprzedzaniu, że kogoś z mojej najbliższej rodziny okradną (siostrę w sylwka). Wywróżyła mi też,że przed ślubem zaliczymy wpadkę i będzie dziewczynka, że S będzie chciał przełożyć ślub. Wydaje mi się,że większość tych wróżb to jest zbieg okoliczności i tyle

moze Stas sie wiecej poci, wtedy mniej sika. julitka bardzo duzo pije i bardzo duzo sika. pieluchy non-stop pelne,a wkurza mnie bo ciagle sie przesikuje i body do wymiany. przeciez tak sie wierci przy zakladaniu pieluchy, ze czesto robie to wekspresowym tempie, a po drugie, to ruszjac sie przekreca ja i stad efekty.
Ech,u nas to samo. Dziś w nocy 2 razy. Za drugim razem nie chciał zasnąć i płakał w niebo głosy. A my durni rodzice dopiero po godzinie kapnęliśmy się, że był głodny:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Właśnie wyprasowałam wielką hałdę prania, chyba 3 wsady do pralki. W końcu, bo już czekały tydzień:baffled:
Podziwiam Was za prasowanie stert prania. Ja prasuję jak czegoś potrzebuję. Przed wyjściem.

Witam :-)

Majandra śliczny ten trzeci suwaczek :tak:;-) w zasadzie ja też sobie taki zrobię bo o drugą dzidzie będziemy się starać za dwa latka :-D

Moje dziecko teraz śpi :-D ufff a ja dostałam czkawki i czkam od 5 minut :baffled:

Hruda oj tak wieczór to najodpowiedniejsza pora na lody :-D też mam zapas w lodówce i jak mam chandre to lecę i wcinam :laugh2:

Sieee ma!:-D
Dzieki Agulka...ale ja szukam jakiegos push-up'a co by zbieral moje "balony" i kusil meża do granic mozliwosci hehe

mój małżonek własnie robi tarte z porami tyle że zapomniał że nie mamy porów no i musiałam jechać do tesco bo on już wypił piwo ciekawe na którą będzie gotowa ta kolacja pewnie na 1 ale ja już się przyzwyczaiłam do takiego późnego jedzenia
:-D:-D:-D ale sie usmialam...faceci to maja pomyslunek...zero przezornosci;-):-D
Podziwiam Was za prasowanie stert prania. Ja prasuję jak czegoś potrzebuję. Przed wyjściem.
ja rowniez:tak: a dzis mam plan znow zrobic czystki w szafie bo 1/3 nosze a reszta nabiera mocy bo ladne, albo ze schudne:baffled:

Muszę się pochwalić, że od dziś do 31 sierpnia mam męża dostępnego 24 h/dobę.:tak::-)
To znaczy ze twoj maz jest nauczycielem?To Macius ma ze wszytskich stron profesjonalna opieke pedagogiczna:happy: :-)
Zaraz wyjezdzamy do tesciowki bo obiecalam pokazac na zywo postepy wnusia...i znow ledwo dziecko ujdzie z zyciem od jej usciskow, noszenia, znow usciskow, duszenia wrrrrr:crazy:

reklama
Majandra to pewnie Twoje mieszkanie tonie w bukietach kwiatow.

Witam w sobotni poranek,ale u nas pompa za oknem.Kurcze kiedy bedzie lato.
Mala dzisiaj obudzila mnie przed 6:baffled: wypila milusio,a ze to sobota to pospalysmy jeszcze do 8.30.Jak ja kocham weekendy:tak:

Czy wasze dzieciaczki tez dostaja szalu kiedy widza ze jecie? Bedzie ryczec dopuki nie dostanie do sprobowania,a jak dobre to chce wiecej.Czasami jest tak ze mala je dwa razy obiad:szok:

A my ostatnio zrobilismy sie bardzo ekologiczni i segregujemy smieci:tak:Przynajmniej mamy swiadomosc ze robimy cos dla naszych dzieci i wnukow.
Zamowilismy specjalne smietniki i rozpoczynamy akcja segregacja.Oddzielnie resztki z jedzenia i obierki,szklo,plastik.Tylko jednego nie zmienie to pieluszki jednorazowe.Do tetrowek nie moge sie przekonac.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry