reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Tak bywa...kobitki pouciekaly.:-(
A ja buszuje na allegro w poszukiwaniu stroju kapielowego, turkusowego...jak na razie tez posucha:baffled:

reklama
To Hruda dobra jesteś jak to jedyny grzech ;-)

Ja już nic nie jem. Przed chwilą wypiłam pyszny koktail truskawkowy uczyniony przez mojego męża, hmm, jeszcze by się jakieś winko przydało dobre...

Właśnie wyprasowałam wielką hałdę prania, chyba 3 wsady do pralki. W końcu, bo już czekały tydzień:baffled:

Luandzia, to poślij mi na priva numer rehabilitantki. W poniedziałek pójdę do pediatry tak kontrolnie i sobie z nią porozmawiam, zobaczę co powie i może się wybiorę do rehabilitantki. Jestem daleka od panikowania, ale nie chciałabym czegoś zaniedbać.

Wy tu zajadacie lody gofry a ja kanapki :zawstydzona/y::-p a swoją drogą to super pora na kolacje

Witam. Ja też kończę kanapeczki.
Hrudzia a może tenCAROline model 15 błękit 75B/38 hit cena 29.99 (386539040) - Aukcje internetowe Allegro

Miałam byc od 20 na BB ale zdecydowaliśmy, że całą rodzinką pójdzeimy na ten festyn. Ot tak, żeby ludzie myśleli, że zgodna i fajna z nas rodzinka;-)

Adasiowi pozwoliłam zasnąc przed 18, więc mogliśmy iśc i zasnął w domciu dopiero o 21:30 ( pierwszy raz):-D:szok: Było fajnie a na zamku dmuchanym to miał frajdę i na karuzeli też.
Ślubny został a ja z dzieciaczkami wróciłam i teraz siedzę z Wami. :tak:

reklama
mój małżonek własnie robi tarte z porami tyle że zapomniał że nie mamy porów no i musiałam jechać do tesco bo on już wypił piwo ciekawe na którą będzie gotowa ta kolacja pewnie na 1 ale ja już się przyzwyczaiłam do takiego późnego jedzenia
Doti wyślę Ci numer sms-em ja u niej byłam tylko dwa razy miałam iść jeszcze raz ale w między czasie Zuzia zaczęła raczkować i nie było sensu , ona nie jest jakaś nadgorliwa i generalnie uważa że każde dziecko ma swój czas ale wybrać się chodź raz nie zaszkodzi pokaże Ci ćwiczenia itd

Ostatnia edycja:
Do góry