reklama
To ja ide na lody...do lodowki hihiiesz donkat ja tak często mam że jak mam chwile dla siebie czyt. na BB to nikt iny nie ma ochoty na klikanie eh
a u nas dziś nocna wyżera gofry
donkat
Fanka BB :)
iesz donkat ja tak często mam że jak mam chwile dla siebie czyt. na BB to nikt iny nie ma ochoty na klikanie eh
a u nas dziś nocna wyżera gofry
mniam mniam :-) oj gdyby tak przez neta dało się ........posmakować
iesz donkat ja tak często mam że jak mam chwile dla siebie czyt. na BB to nikt iny nie ma ochoty na klikanie eh
tak tak tygrysku wskakuje wieczorem na BB patrzę czy pali się światełko u tygryska i jak się świeci to nie wchodzę;-);-);-)
Zawsze jest pora na lody...eee A tak w zasadzie to ranek jest dziwna pora na lody ale wieczor? idealnieo tej porze??????????
To jedyny grzech na ktory sobie pozwalam i sama sobie daje rozgrzeszenie
doti80
Wrześniowe mamy'07
To Hruda dobra jesteś jak to jedyny grzech ;-)
Ja już nic nie jem. Przed chwilą wypiłam pyszny koktail truskawkowy uczyniony przez mojego męża, hmm, jeszcze by się jakieś winko przydało dobre...
Właśnie wyprasowałam wielką hałdę prania, chyba 3 wsady do pralki. W końcu, bo już czekały tydzień
Luandzia, to poślij mi na priva numer rehabilitantki. W poniedziałek pójdę do pediatry tak kontrolnie i sobie z nią porozmawiam, zobaczę co powie i może się wybiorę do rehabilitantki. Jestem daleka od panikowania, ale nie chciałabym czegoś zaniedbać.
Ja już nic nie jem. Przed chwilą wypiłam pyszny koktail truskawkowy uczyniony przez mojego męża, hmm, jeszcze by się jakieś winko przydało dobre...
Właśnie wyprasowałam wielką hałdę prania, chyba 3 wsady do pralki. W końcu, bo już czekały tydzień
Luandzia, to poślij mi na priva numer rehabilitantki. W poniedziałek pójdę do pediatry tak kontrolnie i sobie z nią porozmawiam, zobaczę co powie i może się wybiorę do rehabilitantki. Jestem daleka od panikowania, ale nie chciałabym czegoś zaniedbać.
Wy tu zajadacie lody gofry a ja kanapki a swoją drogą to super pora na kolacje
Witam. Ja też kończę kanapeczki.
Hrudzia a może tenCAROline model 15 błękit 75B/38 hit cena 29.99 (386539040) - Aukcje internetowe Allegro
Miałam byc od 20 na BB ale zdecydowaliśmy, że całą rodzinką pójdzeimy na ten festyn. Ot tak, żeby ludzie myśleli, że zgodna i fajna z nas rodzinka;-)
Adasiowi pozwoliłam zasnąc przed 18, więc mogliśmy iśc i zasnął w domciu dopiero o 21:30 ( pierwszy raz) Było fajnie a na zamku dmuchanym to miał frajdę i na karuzeli też.
Ślubny został a ja z dzieciaczkami wróciłam i teraz siedzę z Wami.
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
mój małżonek własnie robi tarte z porami tyle że zapomniał że nie mamy porów no i musiałam jechać do tesco bo on już wypił piwo ciekawe na którą będzie gotowa ta kolacja pewnie na 1 ale ja już się przyzwyczaiłam do takiego późnego jedzenia
Doti wyślę Ci numer sms-em ja u niej byłam tylko dwa razy miałam iść jeszcze raz ale w między czasie Zuzia zaczęła raczkować i nie było sensu , ona nie jest jakaś nadgorliwa i generalnie uważa że każde dziecko ma swój czas ale wybrać się chodź raz nie zaszkodzi pokaże Ci ćwiczenia itd
Doti wyślę Ci numer sms-em ja u niej byłam tylko dwa razy miałam iść jeszcze raz ale w między czasie Zuzia zaczęła raczkować i nie było sensu , ona nie jest jakaś nadgorliwa i generalnie uważa że każde dziecko ma swój czas ale wybrać się chodź raz nie zaszkodzi pokaże Ci ćwiczenia itd
Ostatnia edycja:
Podziel się: