reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Nie wymiera nie wymiera...hrudzia walczyla ze swoim przedpotopowym lapkiem co by meczyk obejrzec bo sie dzwiek zchrzanil...ale VICTORIA!!!!dziala!

Kasia - nic nie stracisz, bedzie dobrze bo dobrze robisz! Ja chyba naleze do przeciwnej odmiany matek niz ty - tzn kocham oczywscie Stasia ale nie wypelnia on wszystkich moich plaszczyzn mentalnych, emocjonalnych i nie wyobrazam sobie calego zycia TYLKO przy nim:rofl2:
I takie podejscie jest zdrowe. Wiadomo,że wszystkie ponad życie kochamy swoje maluszki,ale czasami od nadmiaru głowa boli:-D I z nimi też tak jest. Napewno stworzyłby się jakiś niezdrowy związek i dla nas i dla dzieciaczków. Dajmy im odetchnąć od nas. I my odetchnijmy od nich. Napisała co wiedziała mama,która cały czas jest z dzieckiem w domu;-):-p

I takie podejscie jest zdrowe. Wiadomo,że wszystkie ponad życie kochamy swoje maluszki,ale czasami od nadmiaru głowa boli:-D I z nimi też tak jest. Napewno stworzyłby się jakiś niezdrowy związek i dla nas i dla dzieciaczków. Dajmy im odetchnąć od nas. I my odetchnijmy od nich. Napisała co wiedziała mama,która cały czas jest z dzieckiem w domu;-):-p
Ja tez napisalam co wiedzialam;-):-Dale powaznie! czesto to nie wybor a koniecznosc, splot okolicznosci itp. Gdybym miala gdzie wracac wlasnie teraz gdy Stas jest bardziej samodzielny, nie tak skoncentrowany na mamie wrocilabym do pracy...marze o tym. Ale tym czasem, musze sie uzbroic w cierpliwosc skoro chce rozkrecic swoj biznes...

Z chęcią poszłabym do pracy,ale ja mam inny problem - brak opieki dla małego. Gdybym miała wziąś opiekunkę i płącić jej to zostałoby mi tyle co kuroniówka:baffled: Więc nie ma sensu. Tęsknię za ludźmi, za jakimś gwarem, zabieganiem,a tu kupki-zupki. Ale co tam...

Wymyśliłam sobie zielone balerinki,ale takie "latowe". I szukam na allegro.

Justyna - mi sie podobaja te drugie...z tym ze to skora ekologiczna a taki fason moze bardzo uwierac...i nie obejdzie sie bez babli przez pierwsze dni

No i d...a. Niemcy przeszli dalej, do polfinalow km...a ja kibicowalam Portugies oj szkoda...chyba tylko ja jedyna ogladam mecze wsrod Babonow, heh?
A to piosenka dla wszytskich co wstaly lewa noga...dla pozostalych tez, co pilke od nogi czy do nogi lubia i nie.
Ostatnio moj i Stasia hit!
YouTube - Duffy - Mercy - Official Music Video

reklama
Do góry