czesc wszystkim
Etka - najlepsze zyczenia dla coreczki
A wlasnie przed chwila mielismy krwawa jadke. Stasiowi od rana krwawily dziaselka...ale przed kwadransem jakos tak niefortunnie uderzyl sie o ten cholerny stol ze trafil wlasnie w dziasla...ja go tule bo oczywiscie sie rozryczal i nagle patrze a cala moja bluzka w krwi, jego bodziak...zastosowalam TantumWerde, jakos tak intuicyjnie dla odkazenia, dobrze? przestalo krwawic...
Teraz padl zemczony, nie jedzac nawet kaszki
raczej nie:-(az do 7 pazdziernika...ale wybywam dopiero 8 sierpnia wiec moze uda sie cos wymodzic z naszym spotkaniem Trojki z TrojMiasta jeszcze w sierpniuHruda - to znaczy, ze jak ja wroce we wrzesniu, to Ciebie juz nie bedzie?????
Atru - duzo zdrowka dla Tymulka...Stas bral tez antybiotyk jak mial podejrzenie zap.ukl.moczowego i jednoczesnie mial te plamy na polikach. Nie wiem czy to akurat byla wina tego antybiotyku ale czytalam ze stosowanie moze powodowac jednoczesnie zmiany na skorze. Wiec jakby co, oby bylo wszystko git, nie zdziw sie kochana...Zapomniałam wam napisać chyba, że byliśmy wczoraj z Tymkiem znowu u pediatry, bo paskudny kaszel mu nie przechodzi. No i dostaliśmy już lekki antybiotyk - Baktrim. Nie wiem, co to za antybiotyk, bo podobno nie jest on jakiś szczególnie silny. Nie potrzebuje też leków osłonowych. A lekarka stwierdziła, że to nie jest nawet prawdziwy antybiotyk.
Etka - najlepsze zyczenia dla coreczki
A wlasnie przed chwila mielismy krwawa jadke. Stasiowi od rana krwawily dziaselka...ale przed kwadransem jakos tak niefortunnie uderzyl sie o ten cholerny stol ze trafil wlasnie w dziasla...ja go tule bo oczywiscie sie rozryczal i nagle patrze a cala moja bluzka w krwi, jego bodziak...zastosowalam TantumWerde, jakos tak intuicyjnie dla odkazenia, dobrze? przestalo krwawic...
Teraz padl zemczony, nie jedzac nawet kaszki