reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ale się uśmiałam z tej podpaski. To teraz sprostowanie : pielucha tetrowa,czyli ta z materialu przełożona cieńką reklamówką jednorazową, żeby nie przeciekło jakby co. Ale ta podpaska to też dobry pomysł. Muszę zapamiętać .

reklama
Miałam robić sobie dzisiaj wlosy,ale będę robiła jutro i teraz nie wiem jak. Pasemka na bank,ale więcej jasnych,czy ciemnych? Zrobić zpowrotem grzywkę,czy lepiej tak jak teraz? Krótkie,czy zapuszczać dalej? Możecie się wypowiedzieć? Dzięki.

pagecv0.jpg

03051106008ca4.jpg

Nie chciało mi się wycinać,ale lepszego w tych włosach nie mam,bo to z butelek
Później napiszę Wam w których czułam się najlepiej.

Ostatnia edycja:
justyna moze teraz jakies pasemka na ciemniejszym tle i do tego postrzepiona grzyweczka mniej wiecej jak na pierwszym zdjeciu, ktora doda Tobie zadziornosci bo widac zes kobita z jajami jest:-D;-)

W nastepny wtorek idę do pracy :-( dziś byłam złozyć podanie, w piatek dowieźć reszte papierów, w poniedziałek na badania a we wtorek do pracy. Nie wiem jeszcze na którą.

Kuba dziś był u mamy :-D jak wróciłam po 3 godzinach nieobecności to aż piszczal z radości :-)

Justyna -mi sie najbardziej podoba ta fryzurka na zdjeciu z kolezanka ktora trzyma piwo z sokiem:-)...bo w ciemniejszych mozesz wygladac smutno. Ale grzywka obiwiazkowo, taka gruba, nie postrzepiona!

Cześć, witajcie wieczorkowo. Tymo śpi, a Kuba właśnie zasypia - wrócił z dwudniowego wygnania do babci.
A my z mężem od wczoraj oglądamy kolejno wszystkie odcinki 39,5, bo w tvn jakoś nie było czasu, a teraz nadrabiamy. Zostały nam jeszcze tylko dwa odcinki;-)

justyna powiem tak. Bez grzywki wygladasz mlodziutko, tak dziewczeco. Z grzywka jak kobietka z jajami. Jesli zdecydujesz sie na grzywke, to wybralabym taka postrzepiona. Kolor...blond dodaje ci blasku.Ale gdybys zrobila ciemniejsze...wygladalabys z pazurkiem :-)

reklama
Do góry