luandzia1
Entuzjast(k)a
jak dla mnie to pierwsza fryzurka rewelacyjna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak dla mnie to pierwsza fryzurka rewelacyjna
Monia - rozumiem ze sie zdenerwowalas ale przede wszytskim trezba zrobic badania zeby osadzac cokolwiek. Guzek nie oznacza od razu raka. Ja tez kilka lat temu odkrylam guzka i okazala sie w 3 niezaleznych wizytach usg ze to przerosniety gruczol - taka uroda moja. Wiec glowa do gory i namawiaj mame na mamografie - KONIECZNIE!!!!!ale mam dola:---( byla dziś u mnie mama ze swoim przyjacielem Edkiem no i jak mama wyszla do ubikacji to E powiedzial mi że mama dziś przy ubieraniu wykryla w okolicy piersi jakiś guz:-( niewiadomo co to jest bo E dopiero będzie namawial mamę żeby poszla do lekarza żeby to zobaczyl. Strasznię się boję że to będzie rak:-( caly dzień o niczym innym nie myślęchce mi się plakać:-(
Ulewa? raczej wymiotuje wszytskim za wyjatkiem mleka bo dostaje go tylko rano i przed zasnieciem a wtedy klade go lu-lu...przerwy ma okolo 4 godzinne a po kazdym posilku nie puszczam go na podloge tylko sadzam zeby mu sie ulozylo...zobaczymy:-(hruda no nie wiem....doroslemu zrobiliby kamerka do gardla i brzucha, ale dziecku pewnie zwykle usg, zeby tylko zobaczyc czy nigdzie sie nie zweza gardziolko. JESLI tak to wtdy pewnie zrobia szczegolowe tzn kamerka. Moze on poprostu jest przejedzony?Ulewa mlekiem...ok...moze ma za krotki odstep(jak na niego) miedzy posilkami?
No chyba takich malych dzieci nie sądują,no bo jak zrobisz takiemu bączkowi gastroskopię??Justyna - pierwsza fryzurka najfajniejsza...bo i dziewczyna najladniejsza...ale kolor nie bardzo dla ciebie...mi sie podoba strzyzenie ostanie, tylko dluzsza grzywka i kolor dla ciebie to sredni pszeniczny lub koniakowy blond...bo widze ze masz jasna, dekilatna cere w odcieniu porcealnowym...
Larcia - bosze nie wiem...chyba takie norlamne usg jak przy biodrekach...teraz sie wystraszylam:-(
Guzek to nie koniec świata. Wypędź mamę do lekarza,bo trzeba szybko to zdiagnozować. Mieliście w rodzinie przypadki raka?ale mam dola:---( byla dziś u mnie mama ze swoim przyjacielem Edkiem no i jak mama wyszla do ubikacji to E powiedzial mi że mama dziś przy ubieraniu wykryla w okolicy piersi jakiś guz:-( niewiadomo co to jest bo E dopiero będzie namawial mamę żeby poszla do lekarza żeby to zobaczyl. Strasznię się boję że to będzie rak:-( caly dzień o niczym innym nie myślęchce mi się plakać:-(