reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Harsharani :-):-):-):-):-) super!!! Ja też już wiem:tak: I przeczucie mnie nie myliło, ja też mam pod serduszkiem chłopczyka:tak: O to dowód, tam gdzie jest kursor Pan doktor wskazuje fiutolka, a lekko po prawej to już wiadomo, jąderka:tak:

A teraz chcę Wam przedstawić naszego kochanego Wiktorka:tak:
Na pierwszym widać profil, a na drugim rączkę uniesioną do twarzyczki i położoną przy policzku, ta ciemniejsza plamka po prawej to policzek nad nim oczko i lekko po lewej nosek i uśmiechnięta buziuńka:-)

Harsharani właśnie zaglądnęłam do zgadywanki, obstawiłam Tobie idealnie:tak: Swoją drogą już trzy z nas wiedzą i do tej pory sami chłopcy:szok::-)

ja wlasnie tez spojzalam na zgadywnake - Wy (Harsh i Maraniko) miałyście bezbłednego nosa! A ja Wam obu wróżyłam dziewczynkę :-) Czyli idac tym tropem u mnie szykuje sie jednak dziewczynka!

Kto jeszcze oprocz Was dwoch zna plec dziecka - kto jest tą trzecią, bo chyba coś przeoczyłam...

Carioca - ja jeszcze mam chłopca

Harsharani no nie a ja byłam pewna że to dziewczynka!!;-), nie miałam jednak dobrego przeczucia;) W każdym razie gratuluję z chłopcami mniej kłopotu;)
Maraniko super zdjęcia też mam podobne:tak::tak: u mnie wszyscy byli w szoku jak im pokazałam filmik że to już taki dzidziuś duży i tak wszystko widać a brzucha prawie wcale;)
Ciekawe która nastepna sie dowie kogo nosi??:):-):-)

Baby_Scans222.jpg

reklama
No właśnie Carioca miałam napisać, że to Blimka jest tą pierwszą mamusią, która wiedziała kogo tam nosi w brzuszku:tak:, ale sama mnie uprzedziła:tak:
U mnie też brzuchola póki co nie ma za bardzo, no może ostatnio ciuteńkę, ale naprawdę minimalnie urósł, ale i tak wszyscy zdziwieni, że to już prawie połowa, a prawie nic nie widać. Jutro pokaże płytkę rodzicom, strasznie ciekawa jestem ich reakcji:confused::tak: No i wysłałam filmik mężulkowi, ciekawa jestem czy cokolwiek będzie umiał na nim zobaczyć?

Do góry