reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Donkat, te suwaczek to musisz wkleić w podpisie, jeśli chcesz go mieć na stałe. Na górze masz szybkie menu i edytuj sygnaturę.
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Donkat, jak dziecko chodzi na rehabilitacje to jednocześnie ma zapewnioną kompleksową opiekę innych specjalistów, bo rozwój ruchowy idzie na ogół w parze z umysłowym.
A ja nie zdążyłam wszystkiego przeczytac i mały się obudził.
majandra miło, że zauważyłaś, nie było mnie wczoraj bo o 21;30 jeszcze na ogródku siedziałam z mamą i plewiłyśmy ogórki i pomdory, przerywałyśmy marchew, pietruchę i rzedokiewkę. A potem padałam.
majandra miło, że zauważyłaś, nie było mnie wczoraj bo o 21;30 jeszcze na ogródku siedziałam z mamą i plewiłyśmy ogórki i pomdory, przerywałyśmy marchew, pietruchę i rzedokiewkę. A potem padałam.
donkat
Fanka BB :)
ja mam dwoje znjaomych z 11.09 i teraz sa spokojni, ale jacy byli w dzicinstwie, to nie wiem. ja sie pocieszam, ze julitka z kazdym dniem bedzie "doroslala" i dostarczy wiecej powodow do radosci.;-)Tak :-) tylko mój wybrał troszkę wcześniejsza porę na urodziny- 14:30.
A wiecie co teraz mi sie przypomniało- jak chodziłam w ciąży to każdy kto dowiedział sie, ze mam termin na wrzesień mówił, ze wrześniowe dzieci są bardzo spokojne
Chyba sie nie sprawdza
i to jest cudowneja mam dwoje znjaomych z 11.09 i teraz sa spokojni, ale jacy byli w dzicinstwie, to nie wiem. ja sie pocieszam, ze julitka z kazdym dniem bedzie "doroslala" i dostarczy wiecej powodow do radosci.;-)
oo... a ja nie wiem nic o psychologu.... słyszałam też, że takiemu dziecku trzeba zrobić tomografię główki. Od tygodnia i już poprawa?? To świetnie Ja nie wiem jeszcze jak będzie u nas. Od czasu ćwiczeń Oluś zaczął ładnie siadać, a później raczkować. Ćwiczymy już od maja.Nny, to u nas to samo. Maciuś też ma lekko zniekształconą główkę i też jeden policzek większy, ale oczka chyba równe.Też miał asymetrię, ale już mu praktycznie przeszła. Napięcie mięśniowe ma lekko wzmożone. Na rehabilitacje chodzimy od tygodnia. Też mamy wizyty u logopedy, psychologa i pedagoga.
Też miałaś problemy z rejestracją na wizytę w poradni rehabilitacyjnej? Ja zarejestrowałam małego w grudniu, na 28 lutego. Nie mogłam jednak przyjść na tą wizytę bo Oluś leżał w szpitalu i przepisali mi termin na 15 maja :/ jednak udało nam się po znajomości załatwić wizytę w marcu. I co z tego, jak na ćwiczenia umówili nas dopiero na maj. Jeszcze lepiej jest z wizytą kontrolną.... 8 września!!!
reklama
donkat
Fanka BB :)
przeciez z tymi terminami w sluzbie zrdowia, to nikt dziecka nie wyleczy !! szok! julitka miala zatkany kanalik lzowy, ale na szczescie do okulistki dostawalam sie bez problemu. dzieki temu problem mamy z glowy, bo kanalik jak na razie sie odetkal po masazach!oo... a ja nie wiem nic o psychologu.... słyszałam też, że takiemu dziecku trzeba zrobić tomografię główki. Od tygodnia i już poprawa?? To świetnie Ja nie wiem jeszcze jak będzie u nas. Od czasu ćwiczeń Oluś zaczął ładnie siadać, a później raczkować. Ćwiczymy już od maja.
Też miałaś problemy z rejestracją na wizytę w poradni rehabilitacyjnej? Ja zarejestrowałam małego w grudniu, na 28 lutego. Nie mogłam jednak przyjść na tą wizytę bo Oluś leżał w szpitalu i przepisali mi termin na 15 maja :/ jednak udało nam się po znajomości załatwić wizytę w marcu. I co z tego, jak na ćwiczenia umówili nas dopiero na maj. Jeszcze lepiej jest z wizytą kontrolną.... 8 września!!!
Podziel się: