reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

a z tym odwykiem:szok: to chyba żarty;-)

ja się kategorycznie nie zgadzam na żadne odwyk!!!!!!!!!!!!!!!!!
milo ze zawsze mozna tu na Ciebie liczyc!!!!!!!!!!!!!!!
Dzięki, dziewczyny. Ale wiecie, u mnie to już choroba. To nasze podforum mam ustawione jako stronę startową:szok::zawstydzona/y:. Zaglądam tu w każdej wolnej chwili. Nawet komputera nie wyłączam, jak jestem w domu i forum też non stop włączone.:-p

Witam. Jestem majandra i jestem BBholiczką od stycznia 2007:laugh2:

reklama
Dzięki, dziewczyny. Ale wiecie, u mnie to już choroba. To nasze podforum mam ustawione jako stronę startową:szok::zawstydzona/y:. Zaglądam tu w każdej wolnej chwili. Nawet komputera nie wyłączam, jak jestem w domu i forum też non stop włączone.:-p

Witam. Jestem majandra i jestem BBholiczką od stycznia 2007:laugh2:

U mnie to samo. Żałuję tylko, że wcześniej Was nie znalazłam.;-)

Asiek, ja bardzo miło wspominam ten czas, bo dzięki dziewczynom lepiej ją przechodziłam. A nie wiem czy wiesz, ja 1/3 ciąży przeleżałam na podtrzymaniu.:-(

Dawaj dalej majandra jeszcze 4 posty. A ja pzez całe 2 m-ce siedziałam sama bez męża, bo był na saksach i nie miałam zielonego pojęcia o Waszym istnieniu. A tak mi wtedy było źle samej.

reklama
ale oprocz milego spedzanai czasu forum niesie ze soba wartosci edukacyjne :-) Serio baaaardzo wielu rzeczy sie dowiedzialam, i o ciazy, i o opiece nad dzieckiem.

Do góry