reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ale Was ostatnio zaniedbałam :-(
ale jakoś nie mam weny twórczej do pisania, humor mam nadal do dupy ale nie che mi się o tym pisać...
byliśmy dzisiaj na festynie zorganizowanym przez nasza firme dla dzieci pracowników i mam całą paczkę słodkości:-)
ok idę Was trochę poczytać może się uda...

i jeszzce jedno pytanie czy wasze maluszki tez sie tak bardzo poca jak hanifka normalnie ma cala glowke mokra jakby z kapieli wyszla nawet jak w samych bodach jest no i poci jej sie tylko glowka
klavell moj piotrek poci sie jak nie powiem co!!! juz tez sie zaczelam zastanawiac czy to normalne.

Cześć dziewczyny wszystkiego najlepszego dla wszystkich BB-dzieciaczków :-):-):-) My mieliśmy dzisiaj dość intensywny dzień najpierw byliśmy z Zuzią na basenie pan który prowadzi zajęcia robił dzieciom zdjęcia pod wodą umieszczę na zamkniętym jak mi prześle na maila . Po południu wybraliśmy się z Zuzką na Szyndzielnie (kolejką ) ale następnym razem chcemy się wybrać na Bukowiec pieszo.
Iza , Doti co do zdjęć to są dwie wiadomości jedna zła a druga dobra -zła to taka że zdjęcia są tak fatalne że do niczego się nie nadają dobra że trzeba będzie powtórzyć spotkanie i zrobimy ładną sesję w plenerze (będę miała już swój aparat):-)

Iza , Doti co do zdjęć to są dwie wiadomości jedna zła a druga dobra -zła to taka że zdjęcia są tak fatalne że do niczego się nie nadają dobra że trzeba będzie powtórzyć spotkanie i zrobimy ładną sesję w plenerze (będę miała już swój aparat):-)
to nic! chce nawet te, na ktorych nic nie widac! :-p
a powtorzyc owszem :tak: jestem zawsze na tak :-D

dzięki kobietki imrezka?grill się udała piwko szło jak woda za to jedzonko zostało no może poza młodymi ziemniaczkami
mam troszkę procentów we krwi a B zasnął na kanap[ie
a tak wogóle ot dzięki za życzonka o kurcze to już 6 lat razem z obrączkami a tak razem to 10 to już kawaŁ

reklama
Do góry