reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

o niech mnie
ale facetom tylko o jednym
a tak szczerze to już dawno sobie nie pobrykałam bo przez prace i nadgodziny energii mi brak i B też pracuje ponad normę tylko że on to by przez sen mógł heeeeeeeee

reklama
czesc, ale mi sie nic nie chce. Duzo dzis napisalyscie, generalnie sprawozdania z DD :)
ostatnio zaniedbuje forum, ale to przez pogode i przez moj plan 'wiecej ruchu, ty kocmołuchu' hehe.

Tygrysku, 10 lat. Kawal czasu :) Mi sie marza procenty poki co, moze jak schudne to sobi fundne jakies malibu. W ogole to jak sie poznaliscie z mezem ?

Majandro, jak postepy Maciusia? Rozruszal sie na slonku czy dalej leniuch (jak moj Olo)?

Iza, pyszny jest ten makaron! polecam :) Klavell wie co dobre :)
Generalnie jak podczytuje forum, tola Klavell mimo mlodego wieku wydaje mi sie bardzo madra zyciowo i jak to sie u mnie mowi widac ze jest 'dobra gospochą' hehe :)

Luandzia, masz bardzo ladny cytat w podpisie :)

Asiu, twoj starszy synek niedlugo konczy 3 lata. Ale ten czas leci co?

Kasiu, ja obserwuje twojego synka i on sie rozwija w niesamowitym tempie. Musisz byc strasznie dumna?:) ludzie sie nie dziwia jego umiejetnosciami?

30agulka, dobrze, ze z Maja lepiej. dobranie lekow jest wazne, sama sie przekonalam. Poznan, o manio. Jak ja nie lubie tego miasta. Mieszkalam tam przez pewien czas.
Asiek, nie odwalaj tylko pisz co i jak. I co u Julki?

Olo mi sie dzis zjaral, mimo tego, ze nalozylam krem z filtrem (o wlasnie, pamietajcie o tym Babony). Lapki ma czerwone jak maly raczek, a na nozkach linie od skarpetek.

Ja w ogole szaleje z dbaniem o siebie. te cwiczenia, dieta i teraz jeszcze... wybielam sobie zeby. Ale tylko paskami blend-a-med. Nie wiem czy cos pomoga, zobaczymy. Mialam jeszcze z UK, szkoda bylo nie zobaczyc :)

Harh wiesz co z B poznaliśmy się n aimprezie sylwestrwej u mojej kuzynki on się wkręcił i tam wogóle nic nie zaiskrzyło pierwszyraz coś tam zaświergotało na drugi dzięń na dyskotece przetańczyliśmy całą noc wszystkie kawałki z maleńkimi przewrwami na sok bo on prowadził i tak od weekendu (ja chodziłam do liceum a on już pracował i weczorowo sieuczył bo teściu ich zostawił i kotś musiał matce pomagać zarabiać)

heh, to mowisz milosc od drugiego wejrzenia?

sluchajcie, ludzie co czasami debilami. Przepraszam, za dosadnosc... Wlasnie zakonczyla sie jedna z moich aukcji na allegro. Sprzedaje czesc moich sari.. No i w opisie przedmiotu bylo napisane jakie ma wymiary... a dostalam chyba z 6 maili od osob z zapytaniem 'czy mozesz je zmierzyc?'

czesc, ale mi sie nic nie chce. Duzo dzis napisalyscie, generalnie sprawozdania z DD :)
ostatnio zaniedbuje forum, ale to przez pogode i przez moj plan 'wiecej ruchu, ty kocmołuchu' hehe.

Fajny plan, też by mi się przydał ale nie mam dość samozaparcia... :zawstydzona/y:

A czas leeeci! za trzy tygodnie mój malutki synek będzie dużym trzylatkiem! :szok: I nadal będzie malutki ;-) A dopiero co się urodził...

Olo ma 100dniówkę dziś :-)

Tygrysku, 10 lat. Kawal czasu :) Mi sie marza procenty poki co, moze jak schudne to sobi fundne jakies malibu. W ogole to jak sie poznaliscie z mezem ?

Majandro, jak postepy Maciusia? Rozruszal sie na slonku czy dalej leniuch (jak moj Olo)?

Iza, pyszny jest ten makaron! polecam :) Klavell wie co dobre :)
Generalnie jak podczytuje forum, tola Klavell mimo mlodego wieku wydaje mi sie bardzo madra zyciowo i jak to sie u mnie mowi widac ze jest 'dobra gospochą' hehe :)

Luandzia, masz bardzo ladny cytat w podpisie :)

Kasiu, ja obserwuje twojego synka i on sie rozwija w niesamowitym tempie. Musisz byc strasznie dumna?:) ludzie sie nie dziwia jego umiejetnosciami?

30agulka, dobrze, ze z Maja lepiej. dobranie lekow jest wazne, sama sie przekonalam. Poznan, o manio. Jak ja nie lubie tego miasta. Mieszkalam tam przez pewien czas.
Asiek, nie odwalaj tylko pisz co i jak. I co u Julki?

Olo mi sie dzis zjaral, mimo tego, ze nalozylam krem z filtrem (o wlasnie, pamietajcie o tym Babony). Lapki ma czerwone jak maly raczek, a na nozkach linie od skarpetek.

Ja w ogole szaleje z dbaniem o siebie. te cwiczenia, dieta i teraz jeszcze... wybielam sobie zeby. Ale tylko paskami blend-a-med. Nie wiem czy cos pomoga, zobaczymy. Mialam jeszcze z UK, szkoda bylo nie zobaczyc :)

Harsh jestem bardzo dumna i szczęśliwa :-):tak: w najpięknieszych snach nigdy nie marzyłam, że to będzie aż tak dobrze (pfu pfu nie zapeszyć) myślałam, że inczej to będzie wyglądać. A ludzie to czasem nie chcą wierzyć jak pytają się co już mały potrafi. Znajoma obraziła się przez to na mnie :baffled: choć sama nie wiem o co :confused: bo to trochę śmieszne obrażać się, że mój już siedzi i wstaje a jej jeszcze nie.

Już nawet przestałam mówić kiedy się spotykam z jakąś znajomą co ma w podobnym wieku dzieco co moj synek potrafi, co potrafi zrobić itp.... sama się nawet zastanawia czy aby nie za szybko to wszystko następuje, ale nie mam zamiaru z tym lecieć do lekarza :blink: pozostaje mi kibicować Kubalce i się cieszyć.

Majandra - spotkam się chętnie - najlepiej w drugiej połowie tygodnia. Czwartek, piątek?
Mi też tak pasuje. To jeszcze się spiszemy:-)

Troszkę się rozruszał. Jakieś tam postępy są. Np. już nie przedostaje się do zabawek jak krab, bokiem, tylko pełza, próbuje też do czworaka sie ustawiać,ale jeszcze mu daleko, coraz lepiej siada i coraz częściej do stawania chętny. Ale to wszystko i tak bardzo wolno postępuje. Duża motoryka u niego kuleje. Lepiej jest z małą. Podnosi malusieńkie paproszki z dywanu i przekłada je z rączki do rączki:-D. Robi pa pa i czasem uda mu się w odpowiednim momencie:-D. Uczę go przybijać piątkę;-) i robić cześć:tak:. Uczę go też kolorów i chyba coś załapuje, bo wczoraj położył niebieską piłeczkę na niebieski kartonik.:szok: Tak więc coś tam się u niego dzieje. Jutro jedziemy do rehabilitanta, to może jakieś cwiczenia pokaże.

reklama
sluchajcie, ludzie co czasami debilami. Przepraszam, za dosadnosc... Wlasnie zakonczyla sie jedna z moich aukcji na allegro. Sprzedaje czesc moich sari.. No i w opisie przedmiotu bylo napisane jakie ma wymiary... a dostalam chyba z 6 maili od osob z zapytaniem 'czy mozesz je zmierzyc?'
A gdzie Ty je nosiłaś? W Indiach byłaś?:szok::baffled:

Do góry