czesc, ale mi sie nic nie chce. Duzo dzis napisalyscie, generalnie sprawozdania z DD
ostatnio zaniedbuje forum, ale to przez pogode i przez moj plan 'wiecej ruchu, ty kocmołuchu' hehe.
Tygrysku, 10 lat. Kawal czasu
Mi sie marza procenty poki co, moze jak schudne to sobi fundne jakies malibu. W ogole to jak sie poznaliscie z mezem ?
Majandro, jak postepy Maciusia? Rozruszal sie na slonku czy dalej leniuch (jak moj Olo)?
Iza, pyszny jest ten makaron! polecam
Klavell wie co dobre
Generalnie jak podczytuje forum, tola
Klavell mimo mlodego wieku wydaje mi sie bardzo madra zyciowo i jak to sie u mnie mowi widac ze jest 'dobra gospochą' hehe
Luandzia, masz bardzo ladny cytat w podpisie
Asiu, twoj starszy synek niedlugo konczy 3 lata. Ale ten czas leci co?
Kasiu, ja obserwuje twojego synka i on sie rozwija w niesamowitym tempie. Musisz byc strasznie dumna? ludzie sie nie dziwia jego umiejetnosciami?
30agulka, dobrze, ze z Maja lepiej. dobranie lekow jest wazne, sama sie przekonalam. Poznan, o manio. Jak ja nie lubie tego miasta. Mieszkalam tam przez pewien czas.
Asiek, nie odwalaj tylko pisz co i jak. I co u Julki?
Olo mi sie dzis zjaral, mimo tego, ze nalozylam krem z filtrem (o wlasnie, pamietajcie o tym Babony). Lapki ma czerwone jak maly raczek, a na nozkach linie od skarpetek.
Ja w ogole szaleje z dbaniem o siebie. te cwiczenia, dieta i teraz jeszcze... wybielam sobie zeby. Ale tylko paskami blend-a-med. Nie wiem czy cos pomoga, zobaczymy. Mialam jeszcze z UK, szkoda bylo nie zobaczyc