reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam.
Harsh ja nie straszę tylko piszę prawdę, dlatego ja się wstrzymałam do około roczku z wprowadzeniem nabiału.

Mąż i Maja wyprawieni na wycieczkę, Adaśko właśnie zasnął a ja zamiast chatę trochę ogarnąc to siadłam do kompa.:tak:
Dziś idę na obiad do rodziców a po południu na poprawiny urodzinowe do chrześnicy. Bratowa pierwszy raz zaprosiła mnie na niedzielną kawusię ( a są małżeństwem 6 lat).:szok:
Ale nawpieprzałam się tortu.;-) Pycha. Moja mama zawsze robi torty urodzinowe, ostatnio przechodzi samą siebie z wynalazkami.:tak:
To jest tort mojej Mai na 4 urodziny, a wczorajszy wkleję później bo J wziął aparat.

Adaś zrobił się straszny cycuś, do Was też ostatnio dzieciaczki zrobiły się przylepne i to bardzo????:crazy::baffled::-( Czas chyba powoli "odłańczac" małego do cyca.:tak:

Wszystkiego najlepszego dla dzieciaczków.

reklama
Dzień dobry:tak::-)
u nas pogoda super więc niema czasu na BB. wczoraj nagle z super pogody zacząl padać ogromny grad:szok: wszyscy sąsiedzi wyszli przed domy i zaglądali:tak: a następnie zaczelo lać i wszystkie dzieciaki lataly po deszczu:-Da jak już przestalo to jas wyszlam z Mateuszkiem z golymi nużkami na mokrą trawkę ale mial radoche:tak:a pózniej puścilam go w samych bodach a czworaka na tą trawe byl bardzo zadowolony:laugh2:aha i wyciągnelismy wczoraj dzieciom maly basenik żeby się troche popluskali:tak::tak: a wieczorkiem jak już dzieci poszly spać to zrobiliśmy sobie grilla, przyszli sąsiedzi i tak siedzieliśmy do 00.30:szok:
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzieciaczków w dniu ich święta
usmiech.jpg

żeby wasze buzie byly zawsze tak wesole i uśmiechnięte:tak::tak::tak::-D:-D:-D

Agulka gratuluje mamci pomysłów na torty ja to się ograniczam do wymyślnych mas a jeśli chodzi dekoracjie to leże

jemy śniadanko a po ide do ogródka na truskawy specjalnie nie zbierałam 2 dni żeby w niedziele coś nazrywać

cześć dziewczyny
U nas idą następne dwa zębole- dolne dwójki i na szczęście jest spokojnie, bez marudzenia i gorączki. Będzie już 8 zębów!!!:szok::szok::szok:
My wczoraj też byliśmy na festynie z okazji dnia dziecka a dzisiaj idziemy na drugi.
Mały wczoraj sie rozglądał jak zwariowany - nie widział osie dzieje, każdy sie do niego uśmiecha, coś tam gada i cały czas rotacja ludzi no i głosy dzieciaczków :szok::szok:Troszkę była za głośno muza i własnych myśli nie było słychać ale nie było źle- dzisiaj ciąg dalszy.

ale tu tłok ;)
a ja się zdenerwowałam bo B zadzwonił i powiedział że musi zostać do 18 w pracy i dupa a dziś nasza rocznica (nie wiem co wskazuje suwaczek ale pobraliśmy się 1 czerwca) obiad czeka ..............
i jeszcze jedno warto było się napracowac przy truskawkach bo teraz smacznie się zajadam mega wielkimi zdrowymi truskawami pycha

Witam serdecznie w tej wspaniały, piekny, pogodny i upalny niezielny dzień :D

Wszytskiego najlepszego z okazji dnia dziecka dla wszystkich kochanych bbonowych dzieciaczków!!!!!
My dzisiejszy dzień spedzilismy w drodze :-) najpierw na giełde po małe zakupy, później do mojej mamy :-) a następnie po małej drzemce na spacer do lasku. Z męzem pogodziliśmy się i jest wspaniale!!!! Dogadujemy się jak kiedyś przed tym wszystkim :laugh2: ale jestem HAPPY!!!!

Na zamknietym wkleje zdjęcia z dzisjeszego spacerku :-)
Tygrysku wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!!
Mojemu Kubue poci się główka jak je mleczko, ale to normalne i teraz na dworze jak ma czapeczke od gorąca. Wiadomo grzywe ma jak mały lew to normalne.

A pierwsze dwa ząbki wyszły mu jak miał 5 i pół miesiąca to dość wcześnie :-)

Hruda ogromne gratulacje dla Stasia!!! I naturalnie ogromnie gratuluje pracy!!!! :laugh2:

reklama
Oki. Ja już wszystko zrobiłam, ,mały śpi a reszta rodzinki jeszcze nie wróciła z Poznania. :szok:Jak dobrze, że nie jechałam. Jak dzwoniłam po 18 to jeszcze nie wyjechali a do domku jedzie się 3 godziny na pewno.:-(
U bratowej na kawce było drętwo , po godzince się zmyłam.:baffled:
U nas też pogoda fantastyczna, jak następna niedziela też będzie tak ładna to namówię J , abyśmy pojechali nad morze do Darłówka.:tak: Niestety musiamy pożyczyc auto od rodziców, bo nasze padło.:baffled:
Z Mają jest lepiej. Antybiotyk działa.
Dziś było ciężko z Adaśkiem. Jak zwykle koło 13 chciał dydac cyca, ale mu nie dałam. :confused:Z rodzicami zagadywaliśmy go i jakoś wytrwał do 19 .

Do góry